IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Като показа цена в лв за Биткойн, твърдейки че е била в долари, с предишния ник.
    Нещо се бъркаш сириъс, никога не са ме интересували виртуални простотии, като биткойн. Ако, можеш, цитирай, не си спомням, ако съм го дал като пример за нещо със стари или неактуални данни. Не е било лъжа със сигурност, може би неточност! Ха, ти ме развесели, аз за акциите ми се кахаря, че са виртуални, какво остава за биткойн?!

Коментар

Като показа цена в лв за Биткойн, твърдейки че е била в долари, с предишния ник.
      За койните не знам нищо, но Кавръков си личеше, че се шегува:

27.10.2022, 17:10
      Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Писа ми моя приятел Байлора на лични .
      Бил притеснен от вдигането на лихвите,не иска да го афишира във форума,имал пари като цяло ,но му било притеснено ,защото не очаквал такъв бърз развой на събитията и поскъпването на заемите ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

"Рекорден срив на производството в Европа през октомври"

Жълт светофар свети преди зелен. Тъкмо много отрудени гастери ще се завърнат по родните земи и ще накупят тухли със спестените парички, да напомпат още повече цените на НИ у нас. Изсъхнах от чакане и се стопих от инфлация в очакване на спад.
        Само чети Petrg5s или изчезналият безвъзвратно силистренски фен на Байерн Мюних. Уникални гастари, уникално магнитен имотен пазар в София!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

И, в какво точно си ме хванал да лъжа ????
          П.С за първи път чувам "инвеститор" сам да си ремонтира имота.
          Last edited by better; 01.11.2022, 22:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            "Рекорден срив на производството в Европа през октомври"

Жълт светофар свети преди зелен. Тъкмо много отрудени гастери ще се завърнат по родните земи и ще накупят тухли със спестените парички, да напомпат още повече цените на НИ у нас. Изсъхнах от чакане и се стопих от инфлация в очакване на спад.

Коментар

Нз, не съм врачка за да знам кой лъже, но аз смятам, че кавръка не лъже, понеже теб те хванах да лъжеш.
              И, в какво точно си ме хванал да лъжа ????

Коментар

• https://m.dir.bg/business/ikonomika/...-prez-oktomvri

жълт светофар
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

И си склонен да вярваш, че инвеститор в имоти, ще се жалва на лични, на един прошляк, който 5г. не е купил имот и вегитира в детска стая? Мислех, че си по-богат, поне интелектуално
                  Нз, не съм врачка за да знам кой лъже, но аз смятам, че кавръка не лъже, понеже теб те хванах да лъжеш.
                  Last edited by better; 01.11.2022, 22:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

За това няма как да ти се смея, аз съм природолюбител. Когато човек е сред природата му е достатъчен и един спален чувал. Като младеж съм спал така къде ли не, вкл. и като катерехме из Рила и Пирин. Връх Колош не го бях чувал, виждам че е в Конявска планина. Не съм ходил в този район, предполагам е красиво и диво. Такива имоти са си една грижа и занимавка. Предпочитам да си наема къща за гости за няколко дена, така съм обиколил доста подобни места.
                    Така е, красиво и диво. Вечерно време, звездите са, като големи светещи снежинки при безкрайно ясно, но тъмно небе. Въздухът, кристално чист, над къщата гора, докато говорих с наследницата, изненадах един чакал, който избяга в тъмата. Призрачните къщи, без обитатели в делнични дни наоколо, контрастираха с идеално асфалтираната главна улица с натрапващо улично осветление от повече лампи, отколкото хора. Залязващото слънце зад върха, озарява с последни блещукащи светлини облаците, докато смазан от умора си мия инструментите, напалил печката на дърва, преди да ме прегърне непрогледната тъма. Нищо общо с бушуващия от живот морски град.

Коментар

Електроджони, че аз не съм се хвалил, просто, локацията "говори'. Днес довърших шпакловка на хол 16м2. в подножието на вр. Колош. Ще се присмееш, какъв хол е това? Ами нормална дневна за етажа на планинската ми вила. Ако за теб това е малка квадратура, каня те на следващия етаж да ми помогнеш с шпакловка от гипсово лепило, особено на таваните, после грунд, шкурене със 150, после нанасяне на фина шпакловка и отново шкурене с 220.
                      За това няма как да ти се смея, аз съм природолюбител. Когато човек е сред природата му е достатъчен и един спален чувал. Като младеж съм спал така къде ли не, вкл. и като катерехме из Рила и Пирин. Връх Колош не го бях чувал, виждам че е в Конявска планина. Не съм ходил в този район, предполагам е красиво и диво. Такива имоти са си една грижа и занимавка. Предпочитам да си наема къща за гости за няколко дена, така съм обиколил доста подобни места.

Коментар

Нз не съм бил там, със сигурност единия лъже. Честно да ти кажа по съм склонен да вЕрвам на кавръка. Тва няма да го чета понеже не съм инвеститор в имоти, да не говорим, че живея макс 20~30 дни в ливадите. Тай че все ми е тая.
                        И си склонен да вярваш, че инвеститор в имоти, ще се жалва на лични, на един прошляк, който 5г. не е купил имот и вегитира в детска стая? Мислех, че си по-богат, поне интелектуално

Коментар

• от фейса

не се лъжете, че тук 'няма как да се получи' нещо сходно ... зад океана са винаги крачка пред Европа и в частност България

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Единият купил прословута маломерка в Бургас (с потребителски при това), все едно е Бъкингамският Дворец. Другият взел едни 800 лева наем и вече се брои за най-големият инвеститор в имоти от североизтока. Доообре, приемам.
                            Електроджони, че аз не съм се хвалил, просто, локацията "говори'. Днес довърших шпакловка на хол 16м2. в подножието на вр. Колош. Ще се присмееш, какъв хол е това? Ами нормална дневна за етажа на планинската ми вила. Ако за теб това е малка квадратура, каня те на следващия етаж да ми помогнеш с шпакловка от гипсово лепило, особено на таваните, после грунд, шкурене със 150, после нанасяне на фина шпакловка и отново шкурене с 220.

ПП Потребителският беше въпрос на чиста сметка, привлечен ресурс в пъти по-евтин от инфлацията, без да пипам акции и жълто
                            Last edited by Bailor; 01.11.2022, 22:02.

Коментар

Хахахахах сериозно ли се Фали с 800 лв наем? Че то само едната дръжка на бравата ми (беше 2020) в сф е толкоз.
                              Ами да, имал някакъв имотец във Варна, който отдавал за 800 кинта, хахаххаха. Те 800 лева в Шоумен са си пари де, в това забравено от бога гето. За мен и теб 800 лева са една вечеря с хубаво вино, само че тези папуняци освен за апартамент не са чували за друг начин да се харчат/инвестират пари, как да не им се смееш на такива...
                              Last edited by ejonny2376; 01.11.2022, 21:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Аз пък залагам на долар 5,50~7.50 лв през 2029-та, тъй като е повече от ясно, че беге-то с този дефицит и с тази галопираща инфлация няма да бъде допусната в еврозоната. От което следва, че правителството няма да може да си финансира дълговете, и бордът рано или късно ще изгърми...
                                Еврозоната има нужда от България, не обратното. Насила ще ни вкарат, ако трябва. Това, дето гръмна е еврото. Една от причините имотите трудно да слязат много в номинално изражение.

Коментар

Working...
                                X