Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Като показа цена в лв за Биткойн, твърдейки че е била в долари, с предишния ник.
27.10.2022, 17:10
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Писа ми моя приятел Байлора на лични .
Бил притеснен от вдигането на лихвите,не иска да го афишира във форума,имал пари като цяло ,но му било притеснено ,защото не очаквал такъв бърз развой на събитията и поскъпването на заемите ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
"Рекорден срив на производството в Европа през октомври"
Жълт светофар свети преди зелен. Тъкмо много отрудени гастери ще се завърнат по родните земи и ще накупят тухли със спестените парички, да напомпат още повече цените на НИ у нас. Изсъхнах от чакане и се стопих от инфлация в очакване на спад.Уникални гастари, уникално магнитен имотен пазар в София!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
И, в какво точно си ме хванал да лъжа ????
П.С за първи път чувам "инвеститор" сам да си ремонтира имота.Last edited by better; 01.11.2022, 22:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Жълт светофар свети преди зелен. Тъкмо много отрудени гастери ще се завърнат по родните земи и ще накупят тухли със спестените парички, да напомпат още повече цените на НИ у нас. Изсъхнах от чакане и се стопих от инфлация в очакване на спад.
- 1 like
Коментар
-
Нз, не съм врачка за да знам кой лъже, но аз смятам, че кавръка не лъже, понеже теб те хванах да лъжеш.
Коментар
-
И си склонен да вярваш, че инвеститор в имоти, ще се жалва на лични, на един прошляк, който 5г. не е купил имот и вегитира в детска стая? Мислех, че си по-богат, поне интелектуалноLast edited by better; 01.11.2022, 22:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
За това няма как да ти се смея, аз съм природолюбител. Когато човек е сред природата му е достатъчен и един спален чувал. Като младеж съм спал така къде ли не, вкл. и като катерехме из Рила и Пирин. Връх Колош не го бях чувал, виждам че е в Конявска планина. Не съм ходил в този район, предполагам е красиво и диво. Такива имоти са си една грижа и занимавка. Предпочитам да си наема къща за гости за няколко дена, така съм обиколил доста подобни места.
- 1 like
Коментар
-
Електроджони, че аз не съм се хвалил, просто, локацията "говори'. Днес довърших шпакловка на хол 16м2. в подножието на вр. Колош. Ще се присмееш, какъв хол е това? Ами нормална дневна за етажа на планинската ми вила. Ако за теб това е малка квадратура, каня те на следващия етаж да ми помогнеш с шпакловка от гипсово лепило, особено на таваните, после грунд, шкурене със 150, после нанасяне на фина шпакловка и отново шкурене с 220.
Коментар
-
Нз не съм бил там, със сигурност единия лъже. Честно да ти кажа по съм склонен да вЕрвам на кавръка. Тва няма да го чета понеже не съм инвеститор в имоти, да не говорим, че живея макс 20~30 дни в ливадите. Тай че все ми е тая.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Единият купил прословута маломерка в Бургас (с потребителски при това), все едно е Бъкингамският Дворец. Другият взел едни 800 лева наем и вече се брои за най-големият инвеститор в имоти от североизтока. Доообре, приемам.
ПП Потребителският беше въпрос на чиста сметка, привлечен ресурс в пъти по-евтин от инфлацията, без да пипам акции и жълтоLast edited by Bailor; 01.11.2022, 22:02.
Коментар
-
Хахахахах сериозно ли се Фали с 800 лв наем? Че то само едната дръжка на бравата ми (беше 2020) в сф е толкоз.Last edited by ejonny2376; 01.11.2022, 21:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Аз пък залагам на долар 5,50~7.50 лв през 2029-та, тъй като е повече от ясно, че беге-то с този дефицит и с тази галопираща инфлация няма да бъде допусната в еврозоната. От което следва, че правителството няма да може да си финансира дълговете, и бордът рано или късно ще изгърми...
Коментар
Коментар