IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Всички беха свръхзадлъжняли тогава и масово фалираха изоставяйки сгради поголовно.
    А нима сега не е? Ти май изобщо си нямаш идея колко висока е междуфирмената задлъжнялост в България... Дето се вика 1, 2-ма да повлекат крак и всички натам по веригата пропада.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Колко трябва да си прост за да вземаш инвестиционни съвети от хора с килийно образование.А някой даже им се доверяват и за уреждане на кредит.Един познат го нашили с 300 000 лева миналата седмица на лихва 4,3%.За 30 години.И понеже нямал за самоучастие и 60 000 потребителски на 10%.620 000 ще му стъпи гарсониеркатав квартал без инфраструктура
      Идеално!

Глупаците трябва да се стрижат до кокал! Никаква милост! Трябвало е и гащите да му свалят/

Коментар

Един познат го нашили с 300 000 лева миналата седмица на лихва 4,3%.За 30 години.И понеже нямал за самоучастие и 60 000 потребителски на 10%.620 000 ще му стъпи гарсониеркатав квартал без инфраструктура
        Мале,мале.Как може да има такива балъци
        Сложи и онова момче от форума с 3-те ипотеки и 3-те потребителски и ти става ясно какво следва

Коментар

При предишната криза лошите кредити на строителите беха 64%
          Всички беха свръхзадлъжняли тогава и масово фалираха изоставяйки сгради поголовно.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Ти нали продаде?
            Смита и забравя кво е писал. , едва ли има и третинка коне вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Точно така. Като бяхме на 16к ме предупреди. Аз разбира се не те послушах, и сега съм на 6х.
              Щом пак ме предупреждаваш, значи още 6х не ни мърдат.

Разрешавам ти да ме предупреждаваш всеки ден, пък аз ще почерпя.....
              Ти нали продаде?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                Как да не инвестира човек

Сградата изглежда лукс

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Всеки сам може да направи елементарна справка в гугъл просто напиши ЧСИ и виж за последният месец колко много глави са започнали да падат.
                  Идва криза и всеки който е послушал брокер последните няколко години че парите били ефтини и да набива тухли с кредит ще му излезе солено.
                  Колко трябва да си прост за да вземаш инвестиционни съвети от хора с килийно образование.А някой даже им се доверяват и за уреждане на кредит.Един познат го нашили с 300 000 лева миналата седмица на лихва 4,3%.За 30 години.И понеже нямал за самоучастие и 60 000 потребителски на 10%.620 000 ще му стъпи гарсониеркатав квартал без инфраструктура
                  Last edited by nradev1111; 03.12.2024, 14:36.

Коментар

• Как да не инвестира човек

Коментар

Ние с теб и Песимиста ги предупредихме. Да не се наиграят. Но се съмнявам. Те са вкарали по няколкостотин долара, нямат потенциал на инвестори и играчи да боравят с десетки хиляди даже в коини. Утре като се срине пирамидата и ще кажат, оооо, ми ние продадохме. Ясни са ми като дамски бикини.
                      Точно така. Като бяхме на 16к ме предупреди. Аз разбира се не те послушах, и сега съм на 6х.
                      Щом пак ме предупреждаваш, значи още 6х не ни мърдат.

Разрешавам ти да ме предупреждаваш всеки ден, пък аз ще почерпя.....

Коментар

Всеки сам може да направи елементарна справка в гугъл просто напиши ЧСИ и виж за последният месец колко много глави са започнали да падат.
                        Идва криза и всеки който е послушал брокер последните няколко години че парите били ефтини и да набива тухли с кредит ще му излезе солено.

Коментар

Такова подстригване ще подстригват овцете с коините един ден, че ми е мъка, рано е още. Но и от интимните области ще лети вълна. ...ще те остави някой да прибираш и да не плащаш данъци. Ми и да не посочваш произход на средства. Ми и да купуваш реални активи с тези пари. Нека още овце влязат в кошарата, ресета ще е както трябва.
                          То ние всички в Максуда сме малко или много извън закона.
                          Мислиш ли, че тука в махалата някой плаща акциз на ракията, или пък дд с ?! След като нявсякъде се намира нелегален алкохол...

Сутринта като се събудих и ми хрумна гениална мисъл - ако ние в махалата помежду си почнем вътрешна търговия с биткойни,
                          няма да плащаме ддс и всичко автоматично ни става с 20% по-евтино...
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Собственият дом само мечта за​​​​​​ американците

https://trud.bg/%D1%81%D0%BE%D0%B1%D...8%D1%82%D0%B5/

Клетият segato...

Коментар

С оглед мащаба на подобни проекти финансирани с кредит (а има продажби на зелено от поне 9 години вече финансирани от купувача) се съмнявам че процента е голям. И че ще повлияе съществено на цените и пазара. Ще има кратък прозорец за вход за мен. Продажби забрави. С имотите е плавно сътресението и наема си тече. Просто не кешираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Нормално, някъде трябва да "избият" загубите...
                                Обикновено е вербално у форумО...
                                Уффф, аз ги мислех за печеливши.

Коментар

Working...
                                X