Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Колко трябва да си прост за да вземаш инвестиционни съвети от хора с килийно образование.А някой даже им се доверяват и за уреждане на кредит.Един познат го нашили с 300 000 лева миналата седмица на лихва 4,3%.За 30 години.И понеже нямал за самоучастие и 60 000 потребителски на 10%.620 000 ще му стъпи гарсониерката
в квартал без инфраструктура
Глупаците трябва да се стрижат до кокал!Никаква милост! Трябвало е и гащите да му свалят/
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеЕдин познат го нашили с 300 000 лева миналата седмица на лихва 4,3%.За 30 години.И понеже нямал за самоучастие и 60 000 потребителски на 10%.620 000 ще му стъпи гарсониерката
Сложи и онова момче от форума с 3-те ипотеки и 3-те потребителски и ти става ясно какво следва
- 3 Харесвания
Коментар
-
При предишната криза лошите кредити на строителите беха 64%Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ти нали продаде?, едва ли има и третинка коне вече.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Точно така. Като бяхме на 16к ме предупреди. Аз разбира се не те послушах, и сега съм на 6х.
Щом пак ме предупреждаваш, значи още 6х не ни мърдат.
Разрешавам ти да ме предупреждаваш всеки ден, пък аз ще почерпя.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Всеки сам може да направи елементарна справка в гугъл просто напиши ЧСИ и виж за последният месец колко много глави са започнали да падат.
Идва криза и всеки който е послушал брокер последните няколко години че парите били ефтини и да набива тухли с кредит ще му излезе солено..За 30 години.И понеже нямал за самоучастие и 60 000 потребителски на 10%.620 000 ще му стъпи гарсониерката
Last edited by nradev1111; 03.12.2024, 14:36.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ние с теб и Песимиста ги предупредихме. Да не се наиграят. Но се съмнявам. Те са вкарали по няколкостотин долара, нямат потенциал на инвестори и играчи да боравят с десетки хиляди даже в коини. Утре като се срине пирамидата и ще кажат, оооо, ми ние продадохме. Ясни са ми като дамски бикини.
Щом пак ме предупреждаваш, значи още 6х не ни мърдат.
Разрешавам ти да ме предупреждаваш всеки ден, пък аз ще почерпя.....
- 1 like
Коментар
-
При предишната криза лошите кредити на строителите беха 64%
Идва криза и всеки който е послушал брокер последните няколко години че парите били ефтини и да набива тухли с кредит ще му излезе солено.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Такова подстригване ще подстригват овцете с коините един ден, че ми е мъка, рано е още. Но и от интимните области ще лети вълна....ще те остави някой да прибираш и да не плащаш данъци. Ми и да не посочваш произход на средства. Ми и да купуваш реални активи с тези пари. Нека още овце влязат в кошарата, ресета ще е както трябва.
Мислиш ли, че тука в махалата някой плаща акциз на ракията, или пък дд с ?!След като нявсякъде се намира нелегален алкохол...
Сутринта като се събудих и ми хрумна гениална мисъл - ако ние в махалата помежду си почнем вътрешна търговия с биткойни,
няма да плащаме ддс и всичко автоматично ни става с 20% по-евтино...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Собственият дом само мечта за американците
https://trud.bg/%D1%81%D0%BE%D0%B1%D...8%D1%82%D0%B5/
Клетият segato...
Коментар
-
С оглед мащаба на подобни проекти финансирани с кредит (а има продажби на зелено от поне 9 години вече финансирани от купувача) се съмнявам че процента е голям. И че ще повлияе съществено на цените и пазара. Ще има кратък прозорец за вход за мен. Продажби забрави. С имотите е плавно сътресението и наема си тече. Просто не кешираш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Нормално, някъде трябва да "избият" загубите...
Обикновено е вербално у форумО...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар