IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    чувам как пукат понижителски жлъчки
    пук, пук, червен лук
    препоръка е

Коментар

Със сигурност, само заплатата на елджон и още двама в Германия лепи 600К От друга страна 2000€ на кв. м в София е ужасяващо висока цена, хахаха
      аз за джонката съм малко объркан
      бъртрам вика топ ай ти бил, само той си знае как го е установил
      според таралежа продава овнешко някъде в североизточна германия
      а той самия казва, че бил финансист и обучавал ръководни кадри
      ръководни ама в какво?
      препоръка е

Коментар

• https://www.focus-news.net/novini/By...iveene-2295958

Мале, леле

Коментар

Със сигурност, само заплатата на елджон и още двама в Германия лепи 600К От друга страна 2000€ на кв. м в София е ужасяващо висока цена, хахаха
          И къде видя за 2000? Аз под 5000 не виждам нещо, което да става за живеене.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ти да не си ми светила, че да знаеш къде спя? И какви 25 пъти са ти в главата, ти мозък имаш ли изобщо?
            Last edited by Bailor; 13.10.2024, 21:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Като каза паразит, та се сетих за ченгета и ДеСе-та. Колко е хубаво че се пръждосвате, виж как за 25 години борд заплатите скочиха 25 ПЪТИ.

пп задача с повишена трудност, знаеш ли какъв процент от годишните заплати в Германия са 600к евро? А каква част от този промил спят в деЦката между сървъра и фикуса?
              Ти да не си ми светила, че да знаеш къде спя? И какви 25 пъти са ти в главата, ти мозък имаш ли изобщо?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И брокерази цъкат, оня ден видях цяла глутница - изгладнели и свирепи кат Карпатски вълци.
                Бе не бЕха ли карпатски вълчици?

Коментар

600 бруто преди немски данъци. Нали трябва на твоя паразит някой да му плаща образованието...
                  Кога ще го разкараш от немско? Що търси тука, щом в БГ е такъв благодат?
                  Като каза паразит, та се сетих за ченгета и ДеСе-та. Колко е хубаво че се пръждосвате, виж как за 25 години борд заплатите скочиха 25 ПЪТИ.

пп задача с повишена трудност, знаеш ли какъв процент от годишните заплати в Германия са 600к евро? А каква част от този промил спят в деЦката между сървъра и фикуса?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Из Младост още щъкат кози, особено към околовръстното, сигурно вече са диви. Сега там е бизнес парк. Колко му е Ратко да хване една в обедната почивка, да я отнесе вкъщи и да си направи пастърма. Има възможности, макар и малко по-нетривиални. Но то пък не може всичко да е по някакъв всекидневен наратив.
                    И брокерази цъкат, оня ден видях цяла глутница - изгладнели и свирепи кат Карпатски вълци.

Коментар

• Британска компания: България е осмата най-добра страна за инвестиране в недвижими имоти

https://lupa.bg/news/britanska-kompa...18503news.html

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

В София не знам, ама гледам най-чистото прасе в задния двор на село. Пътят на доставка е 10 метра. Хладилник нямам. Сушим мръвките под стряхата. Бутовете висят и вятърът ги жули, после кълцаме от тях цяла зима. Едни италианци чули и идват да си купят. Викат - такова прошуто не сме яли. Какво прошуто, бе, викам - елате да видите каква кочина е.
                        Ти нИдей са фали мн мн ч, че ако те надушат гларусите...

Коментар

Разбирам, дека имотите у елитните софийски квартали ке рипат ЯКО, оти и ората с 600к евро годишен доход зепат у тех
                          600 бруто преди немски данъци. Нали трябва на твоя паразит някой да му плаща образованието...
                          Кога ще го разкараш от немско? Що търси тука, щом в БГ е такъв благодат?

Коментар

Пари от ДС-то аз нямам. Net worth-а ми спрямо 2020 е по 10. Тогава заплатата ми беше между 15-20к лева, в момента е 50к Евро. Разбираш, че Вазов е вече е твърде ниско стъпало за мен...
                            Разбирам, дека имотите у елитните софийски квартали ке рипат ЯКО, оти и ората с 600к евро годишен доход зепат у тех

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Споко, в единия е майка ми, в другия семейството ми, третия продадох. В петък, демек завчера.
                              За 192К€. Купих го за 88К€. Сега ако кажеш че не съм цар...но и да не го кажеш аз знам че съм. Човек който разбира от жени с черепчета е естет. И знае какво върши.
                              Дай да си разделим парите за едно SVJ и да идем до Дортмунд да зарибяваме оная кака. С общи усилия може и да постигнем нещо. Какво ще кажеш?

Коментар

Жони, помня когато се пръкна през 2020 дрънкаше, че заплатите ни са мижави по 2к. Сега вече 5к са мижави. То и тухлите в Иван Вазов по 2к евро ти се виждаха скъпи, значи скоро по 5к евро ще ги гледаш. С парите от ДС можеше да купиш двустаен тогава, скоро и за гараж няма да стигат...
                                Пари от ДС-то аз нямам. Net worth-а ми спрямо 2020 е по 10. Тогава заплатата ми беше между 15-20к лева, в момента е 50к Евро. Разбираш, че Вазов е вече е твърде ниско стъпало за мен. Умри от яд, злобен брокеразино, хахаха...
                                Last edited by ejonny2376; 13.10.2024, 16:51.

Коментар

Working...
                                X