Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Ама на Кольо си му отива да живее на гърба на мама и да спестява по този начин.
ще ги харчи накрая дон педритопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Ако е така, няма начин да не се познаваме със сестра ти. (тогава бяхме шепа хора летящи) Първите парапланери в БГ ги донесох аз от Швейцария в далечната 1990-та година. Имаше статия в тогавашното швейцарско списание Deltainfo по случая. Още си пазя видеокасети с тогавашните ни състезания в Австралия и Нова Зеландия. Даже имам 2-3 швейцарски списания от 1992 и много снимки. (говорим за години, когато кольо и джони още са се напикавали, когато ние бродехме по широкия свят)Гледах го оцъклен. Сестра ми си беше полу-про полу-любител, но аз съм пълен аматьор
Само дето аз не съм падал, а тя е и то 4 пъти. А зет ми само веднъж, но при първия си полет. Всички му крещят да пусне спирачките, а той си мисли, че е над дървото. А като наближи дървото си помислил, че може да претича над короната му. Е, претича, но крилото се сгъна, защото загуби баласт... От 6 метра. Добре, че беше през клони.
Коментар
-
Имаш ли пари да заложиш срещу това което съм написал? Няма да посмееш мухльо, защото аз имам доказателствен материал, а ти нямаш пари. (и имоти)
ако е висок залогаLast edited by ratten; 22.11.2022, 22:34.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е за накавръков не си измисля.
всички знаят къде живее
слушай, той да не ти е казал, че живе в собствен апартамент?!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ти нещо съвсем изтрещЕ. Карай Лева да ти напише една рецепта за Рисперидон, ще ти помогне.
- 2 Харесвания
Коментар
-
е за накавръков не си измисля.
всички знаят къде живее
слушай, той да не ти е казал, че живе в собствен апартамент?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако е така, няма начин да не се познаваме със сестра ти. (тогава бяхме шепа хора летящи) Първите парапланери в БГ ги донесох аз от Швейцария в далечната 1990-та година. Имаше статия в тогавашното швейцарско списание Deltainfo по случая. Още си пазя видеокасети с тогавашните ни състезания в Австралия и Нова Зеландия. Даже имам 2-3 швейцарски списания от 1992 и много снимки. (говорим за години, когато кольо и джони още са се напикавали, когато ние бродехме по широкия свят)
- 1 like
Коментар
-
Явно е просто един нарцистичен, завистлив неуспял гастар, изритан от жена си, живущ с майка си в порутена къща незнайно къде. Интересно как си измлисля и се подиграва как уж аз и ти сме живеели при майките си, след като именно на него майка му слугува непрестанно.
Срам и позор за рода си - известна и уважавана фамилия в Банско.
всички знаят къде живее
слушай, той да не ти е казал, че живе в собствен апартамент?!препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Никой не говори за вила или нещо на морето където ходиш за няколко месеца годишно, говорим за къщи оставени да се рушат( учудващо и в центъра на София има такива), обрасли с храсти ниви и т.н. които собствениците нито обработват, нито дават за рента, нито продават.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не знам за мен Вълчо е олицетворение на успеха,днес пазарува в Гърция ,утре слага климатици в Банско,вдругиден заминава за Сингапур,после докато се чудиш къде е го виждаш да лети на парапланера в небето,и после докато му се наслаждаваш,той вече се спуска по пистите в Банско,пиейки биричка
Срам и позор за рода си - известна и уважавана фамилия в Банско.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Парапланера е много яко. Летял съм, но малко. Сестра ми е голям фен и си имаше собствено крило още тук преди да замине преди над 20 години.Last edited by ВълчоМечков; 22.11.2022, 22:16.
- 4 Харесвания
Коментар
-
нема се плашиш
кой ще зареже доброволно семейното огнище да става наемател
Коментар
-
Ти нямаш пари в Швейцария едно кафе да пиеш, виждал си я само на картинка. Селски прошляк. Имаш една порутена колиба в някакво забутано село и големият баровец.На мен служителите ми са X 10 спрямо такива ганьовци като теб.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Вълчо Мечков,човека супер герой,!
Вълчо на ракетата на Мъск кога ще летиш?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар