Първоначално изпратено от Chio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Мисля, че вече е дошло времето да познаеш...
ти какво ще направиш след като паднат имотиту с да речем 30%
ще купиш ли?
та то никой от вас не купи когато бяха с 50% надолу от сегашните цени.
аз за разлика от бетЕрчо съм готов да ви купувам по една готварска печка, на всеки от вас,
който се престрашипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Моите всички са такива. Не крия данъци по принцип и изобщо не се майтапя.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много се филмират някои участници
данъчни и брокери ги дебнат отвсякъде
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Това е мечтата на всеки селяндур, високи данъци, ама само за гражданите. Преди да се вдигнат данъците, трябва да се осъвременят оценките на жилищата. Абсурдно е оценката на къща да е по-малка от сумата за пребоядисване. Това ще се промени скоро, ще замразят субсидиите за селата и ще ги принудят да си актуализират оценките и данъка.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Доколкото знам, от време на време се правят форумни срещи. Ако има данъчни под прикритие, може да му се отвори възможността да си каже нещата на открито интервю
данъчни и брокери ги дебнат отвсякъдепрепоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Хм, искате да ни кажете, че всичките ви сделки са на действително договорена цена? И нито веднъж на данъчна?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Въпросът е принципен. Лошо е да се скатават данъци. Още по-лошо е да се насърчават и другите да правят същото. Този данък за наеми от НИ е смешно малък - десятък. Сега, ако някой не го осигуряват на максимален доход, ще трябва да си доплаща и осигуровки до макса. Но за там си има законова врътка с ЕООД. Не съм много запознат, защото съм осигурен, но ако някой знае нека да ни осветли.
Коментар
� -
Многоимотниците в апартаменти плашат направилите къщи на село. Като че ли високите данъци няма да започнат от централните части на градовете? То в някои села може да е без данък като част от програма да задържат и привличат хора и това е обяснимо.
Преди да се вдигнат данъците, трябва да се осъвременят оценките на жилищата. Абсурдно е оценката на къща да е по-малка от сумата за пребоядисване. Това ще се промени скоро, ще замразят субсидиите за селата и ще ги принудят да си актуализират оценките и данъка.Last edited by BONI; 06.11.2022, 13:17.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това си го мисля всяка година от 2017-та насам
може да видиш колко точно е умряло
ти, за първа година ли го предричаш?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Един път ще се напие и ще забрави да си пусне VPN-a...Last edited by Bad_Bear; 06.11.2022, 13:11.
- 1 like
Коментар
� -
Винаги ми прави впечатление, че ай ти специалистите много наивно проектрирате собствените страхове (какво правите чрез вашите крайни у-ва?). Мислите, че след като е технологично възможно е равнозначно на осъществено? Смятате, че НАП има task force "да хванем Ботата за недекларирани данъци" и затова ще го следим като в някой евтин екшън филм за агенти и терористи, ли? Въпрос като за първи курс КСТ и пети курс право - след като знаем IP адреса на юзъра, чрез интернет страницата, която посещава и са сгрешили да го предоставят на НАП, кога е законно да получат информация за него чрез интернет-доставчика му само защото се хвали, че не декларира данъци от наем на орташки къщи? Въпросът е многопластов и дори засяга Конституцията и човешки права.
Всъщност е за първи курс КСТ само ако не сте проспали основи на комп техника в частта ip мрежи... сори не удържам сарказма
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Този парцел е страхотен ! На ъгъла на булеварда с Черковна, идеален е, а на Черковна ,така или иначе всичко е застроено ,то и на мястото на този парцел имаше къща. Какво да се прави това е много хубаво място и за живот и за бизнес.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Е може пък през vpn пише човека.
Всъщност е за първи курс КСТ само ако не сте проспали основи на комп техника в частта ip мрежи... сори не удържам сарказмаLast edited by Chio; 06.11.2022, 12:39.
Коментар
�
Коментар