If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За да се качат трябва да има недостиг на жилища. Като гледам колко нови сгради изникват, а населението се топи с 40 000 на год. незнам. Догодина, когато ще тръгне спада на имотите акциите и коня може да обърнат нагоре.
Днес си взех наема от южен квартал. Блага работа, една лежерна разходка по икиндия и грошовете в джобата. Витоша, леко навъсена, но още, без грам сняг. Докато прибирам сладките грошове, съм се въоръжил да чакам 2029г. за нови промоции. Дано намеря нещо тънко на 5000€/м2 тогава, ама се съмнявам, че ще има такава евтиния.
И що да не купи. И аз купих 2022, на цена, договорена през февруари. И все още мисля, че е по-добре от битхуйни и имагинерни акции. Като паднат цените догодина, пак ще се качат. И?
За да се качат трябва да има недостиг на жилища. Като гледам колко нови сгради изникват, а населението се топи с 40 000 на год. незнам. Догодина, когато ще тръгне спада на имотите акциите и коня може да обърнат нагоре.
Днес си взех наема от южен квартал. Блага работа, една лежерна разходка по икиндия и грошовете в джобата. Витоша, леко навъсена, но още, без грам сняг. Докато прибирам сладките грошове, съм се въоръжил да чакам 2029г. за нови промоции. Дано намеря нещо тънко на 5000€/м2 тогава, ама се съмнявам, че ще има такава евтиния.
мълчи, мълчи, че утре знаеш ли кое число е
половината форум, съставен от милионери квартиранти ще е в скърби
Коментар