If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тобо в момента строи на 1090 евро с ДДС до метро в Люлин 9 част.Гледах но сградата е малка и са останали само два,три с двустранно изложение ,иначе цените бяха до 70,80 к.
Кавръче, реалния квадрат в Люлин 9 е над 1500 евра
Тая 2029г., Купата почна да я спряга около 2017г, когато на хоризонта се появи скандалния палячо Ернан Кортес. Спомням си, че тогава се прибирах от Созопол и хабер си нямах, че ще харесам и купя апартамент в Бургас. Сега тази 2029г., съвсем не изглежда така далечна.
тя не е далечна, ей сега ще се изтъркулят годините
в чакане
Това са фалшиви обяви освен това са на много лоши места, които са непродаваеми и ще си останат така до следващия бум (ако има). Нормалните имоти (които стават за живеене) струват поне 3000 евра/кв! Нееднократно сме давали конкретни обяви тук.
Какви са обявите, не коментирам, но кое става за живеене, е твърде субективно. В тези квартали живеят хора, не гъсеници. Твоята локация в София, също е твърде спорна, както сам разбра от коментарите. Покрай нея минавам само на път за вилата ми, но нищо не я свързва с града. Според мен, Факултето е по-добра локация за живеене в София от твоята, но ти няма как да знаеш, като прекарваш там 20 дни в годината, както аз прекарвам в Бургас.
Като класически понижител, насочваш диалога от общото, към частното, що се отнася до достъпността за купувачите на жилища в Европа. Мога да ти препоръчам форума на IREF, където също пиша, за да ти се изясни картинката на достъпността на имотите по широкия свят за нормалните хора.
Тобо в момента строи на 1090 евро с ДДС до метро в Люлин 9 част.Гледах но сградата е малка и са останали само два,три с двустранно изложение ,иначе цените бяха до 70,80 к.
Това са фалшиви обяви освен това са на много лоши места, които са непродаваеми и ще си останат така до следващия бум (ако има). Нормалните имоти (които стават за живеене) струват поне 3000 евра/кв! Нееднократно сме давали конкретни обяви тук.
мъката е голяма а положението безнадеждно
имаше и един фалшив пророк, купата, дето ги къпе с лАдка вОда, да чакат 2029-та за големо мяу.
те нека почакат, обути в памперси, с крака в легена,
но гаранция за ниски цени нема
Тая 2029г., Купата почна да я спряга около 2017г, когато на хоризонта се появи скандалния палячо Ернан Кортес. Спомням си, че тогава се прибирах от Созопол и хабер си нямах, че ще харесам и купя апартамент в Бургас. Сега тази 2029г., съвсем не изглежда така далечна.
В Надежда и Връбница е пълно с такива, или ти искаш същата достъпност на Витошка #31-33. Ми, на Шанзелизе или 5-то авеню, достъпността сигурно е 0, 000000000000000000001.
В Надежда и Връбница е пълно с такива, или ти искаш същата достъпност на Витошка #31-33. Ми, на Шанзелизе или 5-то авеню, достъпността сигурно е 0, 000000000000000000001.
За този полуидиот Рулетката бях забравил, ама така е, като на перона е такава блъсканица с колене и лакти. Знайни и незнайни понижители, падат в боя с високите цени, едни почват да се дрогират, други се самоубиват. Тая семпла тухла, що съдби погуби...
мъката е голяма а положението безнадеждно
имаше и един фалшив пророк, купата, дето ги къпе с лАдка вОда, да чакат 2029-та за големо мяу.
те нека почакат, обути в памперси, с крака в легена,
но гаранция за ниски цени нема
Всичко е изкуственно, няма как само 1 трлн да са "изгорени" от фед а загубите на пазара да са стигнали 90 трлн. Големите батковци са решили тоз път да вземат и цървулите на босите.
[ATTACH=CONFIG]n3987170[/ATTACH]
Виж к'ва хубава рисунка изкара. Ако не видим фалити на топ компании от Сп-то, па на. И то щото прекалено много свикнаха на привлечен външен капитал...да надуват балони.
Принципно си прав, но същото важи и с имотите. Ако си балансирал правилно и си купувал на ниска цена, а си продавал на връх, то щеше да имаш още по-висока доходност. Но за хора които хал-хабер си нямат и 2002 са набили в тухли и 20години не са го мислили. Сега "инвестицията" им бие сините чипове на виртуозите от WallStr. Язък им за труда през годините.
Което трябва да те кара да се замислиш, че или НИ като инвестиция е много добра, или отвъд океана търсят шаранчета примамвайки ги с потенциални печалби, които се разминават с реалността. Считам, че истината е някъде посредата.
ей пропадна тоя радев
а толко си хвалеше портфейла и уменията в инвестициите
нема го и рулетката да пита през ден рипат ли копроите и той голям борсов спекулант
дали сам не е рипнал от терасата у квартирата
За този полуидиот Рулетката бях забравил, ама така е, като на перона е такава блъсканица с колене и лакти. Знайни и незнайни понижители, падат в боя с високите цени, едни почват да се дрогират, други се самоубиват. Тая семпла тухла, що съдби погуби...
Коментар