Първоначално изпратено от ВълчоМечков
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеМежду другото и на мен ми е направило впечатление, че чуждестранните туристи по Черноморието ни, масово са по-бедни от самите българи, които го посещават Това лято на Созопол масово ги гледам как нагъват дюнери и сандвичи, а кръчмите бяха пълни предимно с наши юнаци. Така, че няма да се учудя, ако и купувачите са същите като курортистите.
ние ходим на Северното черноморие. Руснаците и украинците при нас не са много богати и не са накичени със злато на плажа, много рядко има някой накичен.
Обаче, германците и румънците имат пари, хубаво облечени, харчат и разполагат.
Българите също имат пари в последно време, щом това лято се бяха юрнали вили да купуват и появи ли се хубав, стар апарт при нас в имотен портал, веднага заминава, ако е правилно ценообразуван.
Същевременно има вили или парцели със съборетина, които не се ползват от години и хората не си оправят "висящите въпроси".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеМежду другото и на мен ми е направило впечатление, че чуждестранните туристи по Черноморието ни, масово са по-бедни от самите българи, които го посещават Това лято на Созопол масово ги гледам как нагъват дюнери и сандвичи, а кръчмите бяха пълни предимно с наши юнаци. Така, че няма да се учудя, ако и купувачите са същите като курортистите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Абе какъв прираст бре ,не ставай смешен ,добре че има грабо та пълните хотели с роми от Германия ,лятото няма и кучета там .
Зимата е отврат ,скъпо и мизерно ,нали айде разбирам да е скъпо и да си отговаря на цените ,ама то хем скъпо хем мизерно ,ако ме разбираш,я дай колко учени,колко хора градили България са от Банско ?
Ни един ,добре че е дядо ти и баща ти да малко да ти крепят фамилията иначе си жив зян както има една приказка -днес се чества Юбилейни годишнини от рождението на Евлоги и Христо Георгиеви,А в Банско какво чествате ?-празника на шкембе чорбата ,айде скрий сеLast edited by ВълчоМечков; 03.10.2022, 16:22.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Между другото и на мен ми е направило впечатление, че чуждестранните туристи по Черноморието ни, масово са по-бедни от самите българи, които го посещават Това лято на Созопол масово ги гледам как нагъват дюнери и сандвичи, а кръчмите бяха пълни предимно с наши юнаци. Така, че няма да се учудя, ако и купувачите са същите като курортистите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Хахаха, доматаранееее, доматаране. Банско е с прираст от години. Идат хора и се заселват за постоянно от цял свят. Ти обаче откъде да ги знаеш тия работи като по-далеч от щанда за домати в Кауфланд интереси нямаш.
Зимата е отврат ,скъпо и мизерно ,нали айде разбирам да е скъпо и да си отговаря на цените ,ама то хем скъпо хем мизерно ,ако ме разбираш,я дай колко учени,колко хора градили България са от Банско ?
Ни един ,добре че е дядо ти и баща ти да малко да ти крепят фамилията иначе си жив зян както има една приказка -днес се чества Юбилейни годишнини от рождението на Евлоги и Христо Георгиеви,А в Банско какво чествате ?-празника на шкембе чорбата ,айде скрий се
Коментар
-
Станах брокер. Купуваме от закъсали арменци, жертви на гоУемото МЯУ и продаваме на немци.
Преди да джафкаш ,се обади ето тука : https://www.eria-bg.com/geodezia/
Коментар
-
Ти пък кога беше в щатите, че се изказваш като експерт по труда в САЩ. Отиде един път до Испания и Дания и не може човек да ти затвори устата. Купи една златна монета и в темата за златото не може да ти вземе човек думата. Я по-добре ни светкай за доматите и билетчетата за градския транспорт, в тази тема си признат експерт.
- 1 like
Коментар
-
Брокер съм, но сделките са реални. А ти си сънувай собствен дом. Абеее, ти плати ли си наема, че 1-во число мина?
П.С за наема ти му мисли, като зафучи и енергото ти изстръска изтънелото джобче.Last edited by better; 03.10.2022, 16:02.
Коментар
-
Според мен само бавят неизбежното! Да се готви Дойче банк..... и еврото....
Акциите на Credit Suisse се сринаха с 12% до рекордно дъно
Главният изпълнителен директор не успя да успокои пазарите, само през тази година банката е загубила около 60% от пазарната си стойност
Разходите за застраховане на облигациите на банката срещу неизпълнение на задълженията (CDS) се повишиха с около 15% миналата седмица до нива, невиждани от 2009 г. насам.
https://www.investor.bg/a/539-banki-...dorekordnodano
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Е чак пък нотариус, брокерче е и сънува сделки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Така е ,тук си много прав ,в Щатите се работи до припадък буквалноLast edited by ВълчоМечков; 03.10.2022, 15:45.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
вълчо,
ти да не си станал нотариус
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеСтанах брокер. Купуваме от закъсали арменци, жертви на гоУемото МЯУ и продаваме на немци.
ето ти малко да се образоваш къде има потенциал и къде не, за да не разчиташ на агенция ЕЖК или радио Ереван
https://nsi.bg/sites/default/files/f...population.pdf
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар