Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Това съм го писал още през Май, когато нямаше никакъв хабер за 2%. Започват да им увират главите, но ще патят баламите, а банките пак ще са на печалба!
[ATTACH=CONFIG]n3972451[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Кавръков, аз на банкер не вярвам, всичко е предпоследно и утре може да намалят лихвите. Не им вярвай!
Ще повишим лихвените проценти с толкова, колкото е необходимо, за да намалим базисната инфлация", заяви Вилроа пред вестника. Това ще има положителен ефект и върху нетните печалби на банките, уточнява той. Европейските институции са по-стабилни, отколкото някои очакваха, пояснява той/печалбите на банките.../сам разбираш че процеса по изтегляне на печалбите през лихвите няма да е за месец или два...
...Вече има наченки на депозитен туризъм,днеска минах покрай гръцката сладкарница ,и колежките ме питат къде съм бил,казах им ,в коя банка и те ама и шефа натам пътека направи../нашия шеф беше един от КТБ,депозантите,но си спаси милионите щото е женен за конституционна съдийка,та така,шефа вече и той върви по мойта пътека,след като вече по нашите милиони нямаме такси,от месец всичко е фрий...не че ще се прехвърли всичко ,но все пак и той е чул за новите лихви по депозитите..
Коментар
-
При отрицателните лихви банките бяха зле и затова увеличаваха таксите, но сега ще ударят кьоравото!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
според мен той визира хората с много имоти с ипотека и не визира хората със жилища купени за живеене или кеш.
да се накълвеш с имоти с ипотека за спекулативна цел си е част от играта.
там алчност и страх се борят по пазара и в този ред на мисли алчен/смел или страхлив/предпазлив не трябва да се гледа като обида а като епитет характеризиращ профила на участника.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Банките са на печалба и от кредитополучатели и от вложители. Кой е най-прецакан е въпроса от последните?
- 1 like
Коментар
-
Това съм го писал още през Май, когато нямаше никакъв хабер за 2%. Започват да им увират главите, но ще патят баламите, а банките пак ще са на печалба!
[ATTACH=CONFIG]n3972451[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://www.investor.bg/a/515-ikonom...2023-g-natatak
Дьо Гало: Лихвените проценти може да се повишават по-бавно от 2023 г. нататъкРъководителят на френската централна банка допуска, че до края на годината ЕЦБ може да повиши лихвата до около 2%
Ето го човека ,веднага се включи по темата,Абе тия от ЕЦБ,то четат форума,да знаете,не знам само кой им превежда от български..
Демек,години Ви очакват с високи лихви
Коментар
-
Натам отиват работите в Европа. Но и щатите могат да ни изненадат:
„намаляването на ликвидността и устойчивостта на пазара на държавни облигации представлява една от най-големите заплахи за световната финансова стабилност днес, потенциално по-лоша от жилищния балон от 2004-2007 г.“.
200 милки на 2.25 ....102 на 4%... това в острова с най ниската лихва на ЦБтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/515-ikonom...2023-g-natatak
Дьо Гало: Лихвените проценти може да се повишават по-бавно от 2023 г. нататъкРъководителят на френската централна банка допуска, че до края на годината ЕЦБ може да повиши лихвата до около 2%
Ето го човека ,веднага се включи по темата,Абе тия от ЕЦБ,то четат форума,да знаете,не знам само кой им превежда от български..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениезащо никой не допуска сценарий тежка рецесия за Европа и нас в качеството ни на 'остров на стабилност'
„намаляването на ликвидността и устойчивостта на пазара на държавни облигации представлява една от най-големите заплахи за световната финансова стабилност днес, потенциално по-лоша от жилищния балон от 2004-2007 г.“.Last edited by troika; 04.10.2022, 21:22.
Коментар
-
Ще видиш ти като ни занулят спестяванията и кредитите... скоро. Който взел кредит - взел, който не взел - не взел...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Разбира се. Хората с имоти са алчни, зли егоисти. За това да живеем под наем на 10 кв.м., да ядем соя и да вегетираме като растения. Чудно.
да се накълвеш с имоти с ипотека за спекулативна цел си е част от играта.
там алчност и страх се борят по пазара и в този ред на мисли алчен/смел или страхлив/предпазлив не трябва да се гледа като обида а като епитет характеризиращ профила на участника.Last edited by bertram; 04.10.2022, 20:48.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар