Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Не му давам обяснения, много е прост горкия, занимава се с Тех анализ на моя акция, която не пада две години. Оттам му идва злобата на несретника да ми атакува имотите, а неговите инвестиции са стотинки
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Идеята за БГ обикновено е свързана с някакви ядове - някой те измамил,нещо откраднато...Нямам положителни емоции, свързани с там.Преди имах, сега вече не. Иначе животът не е лесен на никого. Приятелите и културният живот са малко, но са ми достатъчно. Живот в собствен имот - АБСУРД - не бих си го причинил, жилището е чисто и просто досаден разход, който е много по-нисък и планируем, когато си под наем. Специално в бедна и разсипана държава като БГ имотите са дефакто без стойност в дългосрочен план, така че не виждам какво толкова се радваш на "собственост".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеТака е, животновъд съм. Гледам една кастрирана котка в двора ми в Редута с две къщи за 600 000€.
Апарта ми в Слатина е за 130 000€, апарта ми в Бургас за 80 000€, магазина в Овча Купел- 20 000€. Вилата в Конярската на ниво 10 000€. Общо как е перонци?
Второ оценките ти изобщо не са пазарни,а се базират на леко алкохолно опиянение+ някакви фантазии .Махни една нула,а на някой и по две нули отзад и ще разбреш пазарната ценаLast edited by danetha; 17.10.2024, 07:44.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНе му давам обяснения, много е прост горкия, занимава се с Тех анализ на моя акция, която не пада две години. Оттам му идва злобата на несретника да ми атакува имотите, а неговите инвестиции са стотинки.Тази акции ми е донесла 5-6 повече дивидентна и капиталова доходност,отколкото ти струва колибата Кога хранехте прасетата с радка на село,кога станхте инвеститори в акции
Е го и Николайчо,две седмици търгува по капиталовите пазари и не може да му затрвориш устата
Last edited by danetha; 17.10.2024, 07:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз купих къщата в Албена след като прегледах наличните документи, скици, нотариален акт и се оказа че в имота е достроявано, не описано и узаконено. Изисках (само собственика може да го направи, не и аз след покупката) да направи ново заснемане, скици, вписване в кадастър и акт за търпимост. И като продавач физическо лице, а не фирмата му. Макар че от Бг и чужбина изисках удостоверение и съгласие на Общото събрание на фирмата му че не възразява и няма претенции към физическото лице продавач да продава имота и няма никакви искания и имота не е обект на бъдещи искове. Това струва на продавача няколко хилядарки, над 10 бяха, но само така аз получих всички необходими скици, акт за търпимост и реални законни строежи с площ, квадратура и т.н. нищо не съм уж събарял и достроявал наново за да се узакони имота. Трудна сделка беше, но си заслужаваше. Отне му две години да го свърши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Георги, мисля, че има нещо което ти тежи или пречи да помниш. Един ден казваш: "1500 и нито стотинка повече" + знаейки всички обяви наизуст, което ще рече, че ти се иска да купиш имот в най-бедната държава. Друг ден казваш: Живот в собствен имот - АБСУРД"
Нещо ти тежи Георги. Излей си душата тук, ще ти олекне. Предполагам, че Хасан-Мюмюн не те здравноосигурил, а намесата на специалист-психиатър е финансово непосилна за теб. Хайде Георги излей си мъката, аз ще те разбера...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Недей така с лошо Георги. Нямам нищо против да дойдете с Мюмюн, ще ви нагостя, ще ви почерпя по напитка и ще ви пусна да си отидете по живо по здраво. Предписанието за събаряне както на имота в Банско, така и този на кофтора в Оброчище вече е в ход, защото от ВиК вече ми го връчиха....или вдигна по-скоро, да идва когато пожелае с ламбото, нейно е.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеНякой да е купувал парцел с неузаконена постройка? Искам един парцел, но има къща за бутане нанесена в кадастъра и май в плана, но не е законна - трябва удостоверение за търпимост, съгласие на съседи и т.н.. На продавачите много не им се занимава да я узаконят и се чудя дали е много сложна процедурата директно да я бутна ако я купя така и ако са склонни да коментираме цената на базата на това? Но не съм се занимавал никога с такъв казус.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ще разбереш всичко, но по трудния начин. За всичко е предвидено време и място. Няма да ти хареса, но ти си го избра...С Мюмюн ще се радваме да си поговорим с теб на 6 очи.А предписанието за събаряне на кофтора ще е само дребна част от изнепнадите, които сме ти приготвили.
Очаквай ни с копнеж, приятелю!
Коментар
-
Георги, мисля, че има нещо което ти тежи или пречи да помниш. Един ден казваш: "1500 и нито стотинка повече" + знаейки всички обяви наизуст, което ще рече, че ти се иска да купиш имот в най-бедната държава. Друг ден казваш: Живот в собствен имот - АБСУРД"
Нещо ти тежи Георги. Излей си душата тук, ще ти олекне. Предполагам, че Хасан-Мюмюн не те здравноосигурил, а намесата на специалист-психиатър е финансово непосилна за теб. Хайде Георги излей си мъката, аз ще те разбера...
Очаквай ни с копнеж, приятелю!
Коментар
-
Идеята за БГ обикновено е свързана с някакви ядове - някой те измамил,нещо откраднато...Нямам положителни емоции, свързани с там.Преди имах, сега вече не. Иначе животът не е лесен на никого. Приятелите и културният живот са малко, но са ми достатъчно. Живот в собствен имот - АБСУРД - не бих си го причинил, жилището е чисто и просто досаден разход, който е много по-нисък и планируем, когато си под наем. Специално в бедна и разсипана държава като БГ имотите са дефакто без стойност в дългосрочен план, така че не виждам какво толкова се радваш на "собственост".
Нещо ти тежи Георги. Излей си душата тук, ще ти олекне. Предполагам, че Хасан-Мюмюн не те здравноосигурил, а намесата на специалист-психиатър е финансово непосилна за теб. Хайде Георги излей си мъката, аз ще те разбера...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Георги, често ли сънуваш БГ? Предполагам, не ти е лесен гастарбайтерския живот и ти тежи липсата на приятели, културен живот и спокойствието на живот в собствен имот. Прав ли съм?Last edited by ejonny2376; 16.10.2024, 23:41.
Коментар
-
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=b88rj4&f1=1
692
При това на законна къща в комлекс, не на незаконен кофтор, подлежащ на премахване!
- 1 like
Коментар
-
692
При това на законна къща в комлекс, не на незаконен кофтор, подлежащ на премахване!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар