IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Аз купих къщата в Албена след като прегледах наличните документи, скици, нотариален акт и се оказа че в имота е достроявано, не описано и узаконено. Изисках (само собственика може да го направи, не и аз след покупката) да направи ново заснемане, скици, вписване в кадастър и акт за търпимост. И като продавач физическо лице, а не фирмата му. Макар че от Бг и чужбина изисках удостоверение и съгласие на Общото събрание на фирмата му че не възразява и няма претенции към физическото лице продавач да продава имота и няма никакви искания и имота не е обект на бъдещи искове. Това струва на продавача няколко хилядарки, над 10 бяха, но само така аз получих всички необходими скици, акт за търпимост и реални законни строежи с площ, квадратура и т.н. нищо не съм уж събарял и достроявал наново за да се узакони имота. Трудна сделка беше, но си заслужаваше. Отне му две години да го свърши.
    от коя година са дострояванията
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Не му давам обяснения, много е прост горкия, занимава се с Тех анализ на моя акция, която не пада две години. Оттам му идва злобата на несретника да ми атакува имотите, а неговите инвестиции са стотинки
      Не пада ,ама не се и качва.А ЗЗ скача яко

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Идеята за БГ обикновено е свързана с някакви ядове - някой те измамил,нещо откраднато...Нямам положителни емоции, свързани с там.Преди имах, сега вече не. Иначе животът не е лесен на никого. Приятелите и културният живот са малко, но са ми достатъчно. Живот в собствен имот - АБСУРД - не бих си го причинил, жилището е чисто и просто досаден разход, който е много по-нисък и планируем, когато си под наем. Специално в бедна и разсипана държава като БГ имотите са дефакто без стойност в дългосрочен план, така че не виждам какво толкова се радваш на "собственост".
        Жонка, защо загърбваш романтичните изживявания с номенклатурчиците? Спомни си как тате доносника лично те водеше при тях, с каква нежност и грижа се отнасяха, колко много научи Жонка. Безценно!

Коментар

Така е, животновъд съм. Гледам една кастрирана котка в двора ми в Редута с две къщи за 600 000€.
          Апарта ми в Слатина е за 130 000€, апарта ми в Бургас за 80 000€, магазина в Овча Купел- 20 000€. Вилата в Конярската на ниво 10 000€. Общо как е перонци?
          Тея колиби първо не са твои,няколко пъти ти исках нот.актове ,пелтечиш.Всеки може да говори празни приказки колко имоти имал.И точно тези който нямат нищо,най се натискат да казват,че имат,но освен за посмешище за друго не ги взимат

Второ оценките ти изобщо не са пазарни,а се базират на леко алкохолно опиянение+ някакви фантазии .Махни една нула,а на някой и по две нули отзад и ще разбреш пазарната цена
          Last edited by danetha; 17.10.2024, 07:44.

Коментар

Не му давам обяснения, много е прост горкия, занимава се с Тех анализ на моя акция, която не пада две години. Оттам му идва злобата на несретника да ми атакува имотите, а неговите инвестиции са стотинки
            Тази акция главанаков,аз я държа и търгувам 5-6 години преди ти да знаеш какво е Атера и какво означава акция .Тази акции ми е донесла 5-6 повече дивидентна и капиталова доходност,отколкото ти струва колибата Кога хранехте прасетата с радка на село,кога станхте инвеститори в акции Е го и Николайчо,две седмици търгува по капиталовите пазари и не може да му затрвориш устата
            Last edited by danetha; 17.10.2024, 07:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Аз купих къщата в Албена след като прегледах наличните документи, скици, нотариален акт и се оказа че в имота е достроявано, не описано и узаконено. Изисках (само собственика може да го направи, не и аз след покупката) да направи ново заснемане, скици, вписване в кадастър и акт за търпимост. И като продавач физическо лице, а не фирмата му. Макар че от Бг и чужбина изисках удостоверение и съгласие на Общото събрание на фирмата му че не възразява и няма претенции към физическото лице продавач да продава имота и няма никакви искания и имота не е обект на бъдещи искове. Това струва на продавача няколко хилядарки, над 10 бяха, но само така аз получих всички необходими скици, акт за търпимост и реални законни строежи с площ, квадратура и т.н. нищо не съм уж събарял и достроявал наново за да се узакони имота. Трудна сделка беше, но си заслужаваше. Отне му две години да го свърши.
              При мен казуса е малко по-различен понеже няма да пазя нищо от направеното. Но реших, че няма да се занимавам аз с техните проблеми, ако свалят 70% от цената може и да се замисля, но това няма шанс да стане. Ще почакам да видим какво ще направят, две години обаче ме съмнява да ги чакам, надявам се да се оправят за 2-3 месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Георги, мисля, че има нещо което ти тежи или пречи да помниш. Един ден казваш: "1500 и нито стотинка повече" + знаейки всички обяви наизуст, което ще рече, че ти се иска да купиш имот в най-бедната държава. Друг ден казваш: Живот в собствен имот - АБСУРД"

Нещо ти тежи Георги. Излей си душата тук, ще ти олекне. Предполагам, че Хасан-Мюмюн не те здравноосигурил, а намесата на специалист-психиатър е финансово непосилна за теб. Хайде Георги излей си мъката, аз ще те разбера...
                4-5 К лева са нищо заплата в сравнение с цените, сам той Жонката го казва, но 3К€ са много за квадратен метър жилищна площ. Пълни с противоречия личности са тук. И началник гарата не им показва правилния перон.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Недей така с лошо Георги. Нямам нищо против да дойдете с Мюмюн, ще ви нагостя, ще ви почерпя по напитка и ще ви пусна да си отидете по живо по здраво. Предписанието за събаряне както на имота в Банско, така и този на кофтора в Оброчище вече е в ход, защото от ВиК вече ми го връчиха.
                  Да доведе оная кака с черепа, аз лично в нейна чест ще съборя един етаж от моята къща. ...или вдигна по-скоро, да идва когато пожелае с ламбото, нейно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
                    Някой да е купувал парцел с неузаконена постройка? Искам един парцел, но има къща за бутане нанесена в кадастъра и май в плана, но не е законна - трябва удостоверение за търпимост, съгласие на съседи и т.н.. На продавачите много не им се занимава да я узаконят и се чудя дали е много сложна процедурата директно да я бутна ако я купя така и ако са склонни да коментираме цената на базата на това? Но не съм се занимавал никога с такъв казус.

Коментар

Ще разбереш всичко, но по трудния начин. За всичко е предвидено време и място. Няма да ти хареса, но ти си го избра...С Мюмюн ще се радваме да си поговорим с теб на 6 очи.А предписанието за събаряне на кофтора ще е само дребна част от изнепнадите, които сме ти приготвили.
                      Очаквай ни с копнеж, приятелю!
                      Недей така с лошо Георги. Нямам нищо против да дойдете с Мюмюн, ще ви нагостя, ще ви почерпя по напитка и ще ви пусна да си отидете по живо по здраво. Предписанието за събаряне както на имота в Банско, така и този на кофтора в Оброчище вече е в ход, защото от ВиК вече ми го връчиха.

Коментар

Георги, мисля, че има нещо което ти тежи или пречи да помниш. Един ден казваш: "1500 и нито стотинка повече" + знаейки всички обяви наизуст, което ще рече, че ти се иска да купиш имот в най-бедната държава. Друг ден казваш: Живот в собствен имот - АБСУРД"

Нещо ти тежи Георги. Излей си душата тук, ще ти олекне. Предполагам, че Хасан-Мюмюн не те здравноосигурил, а намесата на специалист-психиатър е финансово непосилна за теб. Хайде Георги излей си мъката, аз ще те разбера...
                        Ще разбереш всичко, но по трудния начин. За всичко е предвидено време и място. Няма да ти хареса, но ти си го избра...С Мюмюн ще се радваме да си поговорим с теб на 6 очи.А предписанието за събаряне на кофтора ще е само дребна част от изненадите, които сме ти приготвили.
                        Очаквай ни с копнеж, приятелю!

Коментар

Идеята за БГ обикновено е свързана с някакви ядове - някой те измамил,нещо откраднато...Нямам положителни емоции, свързани с там.Преди имах, сега вече не. Иначе животът не е лесен на никого. Приятелите и културният живот са малко, но са ми достатъчно. Живот в собствен имот - АБСУРД - не бих си го причинил, жилището е чисто и просто досаден разход, който е много по-нисък и планируем, когато си под наем. Специално в бедна и разсипана държава като БГ имотите са дефакто без стойност в дългосрочен план, така че не виждам какво толкова се радваш на "собственост".

Коментар

Георги, често ли сънуваш БГ? Предполагам, не ти е лесен гастарбайтерския живот и ти тежи липсата на приятели, културен живот и спокойствието на живот в собствен имот. Прав ли съм?
                            Last edited by ejonny2376; 16.10.2024, 23:41.

Коментар

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=b88rj4&f1=1

692

При това на законна къща в комлекс, не на незаконен кофтор, подлежащ на премахване!
                              Георги, често ли сънуваш БГ? Предполагам, не ти е лесен гастарбайтерския живот и ти тежи липсата на приятели, културен живот и спокойствието на живот в собствен имот. Прав ли съм?

Коментар

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=b88rj4&f1=1

692

При това на законна къща в комлекс, не на незаконен кофтор, подлежащ на премахване!

Коментар

Working...
                                X