Първоначално изпратено от ceco666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ай сикир с тия брокерки номера
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеЕК очаква сериозно забавяне на ръста на българската икономика през 2023 г. - Investor.bg
Време е за купуване на имоти на зелено. Никога преди купуването на зелено не е било с толкова малък риск както сега. Строителите виждат пооредяване на купувачите и са склонни на сериозни отстъпки в цената. Сега е момента!
по-добре да потърси готов или полуготов ваканционен имот на топ дестинациите
банско или албена
а най-добре по един и на двата топ курорта и само да се мести от единя на другия с влакапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Обявата в момента е неактивна, но можете да звъните на телефона.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНалазвайте.... инвестори, 4400 евра за къща.
Ликвидатор продава 100 декара земя с общо 134 къщи, на 10 км. от Балчик. 596 000 Евро. Тел. 0896388667
https://www.facebook.com/groups/1016...6075086311376/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеЕК очаква сериозно забавяне на ръста на българската икономика през 2023 г. - Investor.bg
Време е за купуване на имоти на зелено. Никога преди купуването на зелено не е било с толкова малък риск както сега. Строителите виждат пооредяване на купувачите и са склонни на сериозни отстъпки в цената. Сега е момента!
- 2 Харесвания
Коментар
-
ЕК очаква сериозно забавяне на ръста на българската икономика през 2023 г. - Investor.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Те може да не говорят за пари (защото не звучи хубаво и възпитано), обаче си правят сметката, вземат ипотеки, гледат да ги върнат бързо, следят промоциите, искат да живеят на максимум, да ги повишават и да разполагат.
И за това са избягали.....за да си оправят живота и да разполагат с повече. Чувал съм, че не сбирки на емигранти в Канада било голяма селяния - все парадират с материални неща.
Имаше един Веско Панчев от риалити формат. Той също е пример за това (успял българин в САЩ).
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Възможно е аз да съм в собствен информационен балон. Вярвам на очите си. Всичките българи приятели на сестра ми, с които съм се запознавал там, също са купили къщи и са родили в Канада. Познавам лично и десетки колеги, които заминаха на различни места в Европа и Америка. Те също си купиха къщи там и си родиха деца там. Бил съм им на гости. Изглежда добре външно. Не съм изкарвал повече от месец при никое от пътуванията ми и най-важното не съм работил в чужбина и не мога да преценя дали е добре и вътрешно. Това, което ми прави най-голямо впечатление е, че никой - сестра ми, приятелите и, колегите ми, не говорят за пари. Дори не ги споменават. А когато ги питам, какво им харесва най-много там, всички ми говорят за "спокойствието". Каквото и да означава това. Не е само липсата на огради на къщите там. За някакво по-генерално спокойствие думат. Но за да го усети човек, явно трябва да живее и работи там, а не само да бръмчи на почивки и екскурзии като мен
И за това са избягали.....за да си оправят живота и да разполагат с повече. Чувал съм, че нa сбирки на емигранти в Канада било голяма селяния - все парадират с материални неща.
Имаше един Веско Панчев от риалити формат. Той също е пример за това (успял българин в САЩ).Last edited by Evgo; 11.11.2022, 16:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
+++
Стигне ли се до сублимния момент, минаваме смело на перона.
Но, пък ако стане, то тогава и в Руанда му е в кърпа вързан бонуса.Last edited by ВълчоМечков; 11.11.2022, 15:31.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Значи АКО, Кольо купи "на зелено" аз лично ще му платя 5000 отгоре на договорената цена за етажа от къщата. Знам, че Кольо е смел има топки да купи на зелено. Той е скрита машина за купуване на имоти на зелено. Само стой и гледай.
Стигне ли се до сублимния момент, минаваме смело на перона.
От Тобото, може да получи и бонус - чертеж на зелено в Руанда.Last edited by Bad_Bear; 11.11.2022, 15:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Интересно, лично аз нямам такива наблюдения, което не го прави невярно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Брррр кой ходи в тоя полярен студ бре? Преди е било атрактивно, но сега опъваш каиша до гроб, роб на нЕкоя алчна бамка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеВчера някой даде инфо за разпродажби на къщи за по 4000 парчето. Може ли повече инфо с линк или текст?
Не може на етаж от къща в нищото да му искат 154хил. лв, а цели къщи да се продават за 4 хил.
Хайде бетерчо стига си крил инфото. Даже и ратко питаше.
Коментар
Коментар