IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

А по време на строителните дейности, вместо да искат доплащане над договореното, ще връщат пари поради дефлация на строителните материали.
    Мисля, че при Тобо имаше и такава опция при договорка, но ще важи и обратното, при поскъпване ще искат доплащане. Аз ако знаех по-рано за този проект сигурно вече щях да съм скочил. Това не е за изпускане!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ай сикир с тия брокерки номера
      Ми нз, но доколкото разбрах се касае за ликвидация на обекта, имало проблеми с документите или нещо такова.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
        ЕК очаква сериозно забавяне на ръста на българската икономика през 2023 г. - Investor.bg

Време е за купуване на имоти на зелено. Никога преди купуването на зелено не е било с толкова малък риск както сега. Строителите виждат пооредяване на купувачите и са склонни на сериозни отстъпки в цената. Сега е момента!
        защо би искал човек да изгори на зелено
        по-добре да потърси готов или полуготов ваканционен имот на топ дестинациите
        банско или албена
        а най-добре по един и на двата топ курорта и само да се мести от единя на другия с влака
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Обявата в момента е неактивна, но можете да звъните на телефона.
          ай сикир с тия брокерки номера
          препоръка е

Коментар

Налазвайте.... инвестори, 4400 евра за къща.

Ликвидатор продава 100 декара земя с общо 134 къщи, на 10 км. от Балчик. 596 000 Евро. Тел. 0896388667
            https://www.facebook.com/groups/1016...6075086311376/
            Обявата в момента е неактивна, но можете да звъните на телефона.

Коментар

ЕК очаква сериозно забавяне на ръста на българската икономика през 2023 г. - Investor.bg

Време е за купуване на имоти на зелено. Никога преди купуването на зелено не е било с толкова малък риск както сега. Строителите виждат пооредяване на купувачите и са склонни на сериозни отстъпки в цената. Сега е момента!
              А по време на строителните дейности, вместо да искат доплащане над договореното, ще връщат пари поради дефлация на строителните материали.

Коментар

• ЕК очаква сериозно забавяне на ръста на българската икономика през 2023 г. - Investor.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Те може да не говорят за пари (защото не звучи хубаво и възпитано), обаче си правят сметката, вземат ипотеки, гледат да ги върнат бързо, следят промоциите, искат да живеят на максимум, да ги повишават и да разполагат.

И за това са избягали.....за да си оправят живота и да разполагат с повече. Чувал съм, че не сбирки на емигранти в Канада било голяма селяния - все парадират с материални неща.

Имаше един Веско Панчев от риалити формат. Той също е пример за това (успял българин в САЩ).
                  Може би си зависи от хората. Тези, които съм виждал (а не чувал), не говорят за пари и имоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Възможно е аз да съм в собствен информационен балон. Вярвам на очите си. Всичките българи приятели на сестра ми, с които съм се запознавал там, също са купили къщи и са родили в Канада. Познавам лично и десетки колеги, които заминаха на различни места в Европа и Америка. Те също си купиха къщи там и си родиха деца там. Бил съм им на гости. Изглежда добре външно. Не съм изкарвал повече от месец при никое от пътуванията ми и най-важното не съм работил в чужбина и не мога да преценя дали е добре и вътрешно. Това, което ми прави най-голямо впечатление е, че никой - сестра ми, приятелите и, колегите ми, не говорят за пари. Дори не ги споменават. А когато ги питам, какво им харесва най-много там, всички ми говорят за "спокойствието". Каквото и да означава това. Не е само липсата на огради на къщите там. За някакво по-генерално спокойствие думат. Но за да го усети човек, явно трябва да живее и работи там, а не само да бръмчи на почивки и екскурзии като мен
                    Те може да не говорят за пари (защото не звучи хубаво и възпитано), обаче си правят сметката, вземат ипотеки, гледат да ги върнат бързо, следят промоциите, искат да живеят на максимум, да ги повишават и да разполагат.

И за това са избягали.....за да си оправят живота и да разполагат с повече. Чувал съм, че нa сбирки на емигранти в Канада било голяма селяния - все парадират с материални неща.

Имаше един Веско Панчев от риалити формат. Той също е пример за това (успял българин в САЩ).
                    Last edited by Evgo; 11.11.2022, 16:03.

Коментар

• Ето и малко стъкмистика от НСИ:

Заплатите растат.

#Кога?!?
                      Най-голямо увеличение на средната месечна надница пък е регистрирано в "Селско, горско и рибно стопанство" през третото тримесечие на годината, отчитат от НСИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

+++
                        Стигне ли се до сублимния момент, минаваме смело на перона.
                        Аз пък съм сигурен, че Кольо си е научил урока и няма да пропусне сегашнота криза и спад. Не напразно заложих 2бут. х 4рози. Риска е само ако с шефа на Тобо се случи нещо. (все пак никой не е безсмъртен)

Но, пък ако стане, то тогава и в Руанда му е в кърпа вързан бонуса.
                        Last edited by ВълчоМечков; 11.11.2022, 15:31.

Коментар

Значи АКО, Кольо купи "на зелено" аз лично ще му платя 5000 отгоре на договорената цена за етажа от къщата. Знам, че Кольо е смел има топки да купи на зелено. Той е скрита машина за купуване на имоти на зелено. Само стой и гледай.
                          +++
                          Стигне ли се до сублимния момент, минаваме смело на перона.

От Тобото, може да получи и бонус - чертеж на зелено в Руанда.
                          Last edited by Bad_Bear; 11.11.2022, 15:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Интересно, лично аз нямам такива наблюдения, което не го прави невярно.
                            Възможно е аз да съм в собствен информационен балон. Вярвам на очите си. Всичките българи приятели на сестра ми, с които съм се запознавал там, също са купили къщи и са родили в Канада. Познавам лично и десетки колеги, които заминаха на различни места в Европа и Америка. Те също си купиха къщи там и си родиха деца там. Бил съм им на гости. Изглежда добре външно. Не съм изкарвал повече от месец при никое от пътуванията ми и най-важното не съм работил в чужбина и не мога да преценя дали е добре и вътрешно. Това, което ми прави най-голямо впечатление е, че никой - сестра ми, приятелите и, колегите ми, не говорят за пари. Дори не ги споменават. А когато ги питам, какво им харесва най-много там, всички ми говорят за "спокойствието". Каквото и да означава това. Не е само липсата на огради на къщите там. За някакво по-генерално спокойствие думат. Но за да го усети човек, явно трябва да живее и работи там, а не само да бръмчи на почивки и екскурзии като мен

Коментар

Брррр кой ходи в тоя полярен студ бре? Преди е било атрактивно, но сега опъваш каиша до гроб, роб на нЕкоя алчна бамка.
                              бетерчо, дай повече инфо за къщите по 4К

Коментар

Вчера някой даде инфо за разпродажби на къщи за по 4000 парчето. Може ли повече инфо с линк или текст?

Не може на етаж от къща в нищото да му искат 154хил. лв, а цели къщи да се продават за 4 хил.

Хайде бетерчо стига си крил инфото. Даже и ратко питаше.
                                Не съм го крил бе мечо. Назад в темата стои линка. Ако не го откривате пак ще го кача. Проблемът е че обектът е в ликвидация.

Коментар

Working...
                                X