IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Е, как за какво? Друго не може да помирише? Както и ти.
    Само ръстът от акциите ми вчера купува 100 квадрата от този проект в Люлин. Аз пари за такива боклуци никога не бих похарчил, по-добре да ги хвърля в кофата отколкото да пълня джобовете на подобни измамници-строители.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Николко не бих дал - кой би купил само 1 етаж? Не е ясно колко квадрата е дворът. 150.000 лева са много дори за целия имот. 30к-40к макс.
      Кавръков е убеден, че струва тези пари, желая му успех, но еда ли ще му ги брои някой. По добре да се разберат там с брат си някак - брат му да му откупи дела щом не гои ска за него и така.
      Благодаря ти за безпристрастната оценка джони. Аз предложих на Кольо 30К за етажа и виждам, че се припокриваме. Жалко, че Кольо няма да продаде и ще се наложи аз да чакам старта на разпродажбата на проекта на Тобо в Дружба.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

джонка, какво ти е мнението за тази оферта: Продава ЕТАЖ ОТ КЪЩА в област Пловдив, гр. Карлово - 100 кв.м / 154000 лв. :: imot.bg Обява

Струва ли си? Как мислиш? Ти колко би дал за подобно нещо?
        Николко не бих дал - кой би купил само 1 етаж? Не е ясно колко квадрата е дворът. 150.000 лева са много дори за целия имот. 30к-40к макс.
        Кавръков е убеден, че струва тези пари, желая му успех, но еда ли ще му ги брои някой. По добре да се разберат там с брат си някак - брат му да му откупи дела щом не гои ска за него и така.
        Last edited by ejonny2376; 11.11.2022, 18:58.

Коментар

За какво му е този боклук? Ново некачествено строителство в кофти район. Цената е добра, но срещу нея получава едно нищо.
          Е, как за какво? Друго не може да помирише? Както и ти.

Коментар

За какво му е този боклук? Ново некачествено строителство в кофти район. Цената е добра, но срещу нея получава едно нищо.
            джонка, какво ти е мнението за тази оферта: Продава ЕТАЖ ОТ КЪЩА в област Пловдив, гр. Карлово - 100 кв.м / 154000 лв. :: imot.bg Обява

Струва ли си? Как мислиш? Ти колко би дал за подобно нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                Не вярвам цената да е 1090 евро дори и в Люлин. Преди 10 год по време на кризата там им търсеха 600-700 евра. В момента във Кайсиева градина - Варна няма такива цени.
                Люлин Цветница | Тобо Груп (tobobg.com)

Коментар

• Апел към Кольо: Ако се откажеш от офертата за Люлин, направо ми я прехвърли. Имаш зверска почерпка + комисион при сделка.

Коментар

Не вярвам цената да е 1090 евро дори и в Люлин. Преди 10 год по време на кризата там им търсеха 600-700 евра. В момента във Кайсиева градина - Варна няма такива цени.
                    Има си сайт ,влез и виж вместо да си говориш

Коментар

Това е цена за кавръчето, вероятно не е за простосмъртни като нас. Не вярвам той да проспи момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                        едни познати банкери и маникюристката на жена му на инвеститор казаха, че лихвите догодина ще са 12.5%, имотиту с 50% спад
                        а зеленото ще покафенее
                        аз лично сега не бих барнал зелено
                        само къщите в близост до ромски махали в првинцията ще запазят и удвоят цената си
                        Ти знаеш ли кой е собственика на Тобо? Каквито и измислици и глупости да пишеш, няма да откажеш накавръчето да скочи на зелено при Тобо. Вероятно завиждаш на цената която кавръчето е договорил. И на мен ми правиш сечено, като му набиваш бръмбари в главата за етажите от къщи из провинцията. Обезлюдяването в провинцията е жестоко. Знаеш, че там цените са само в посока надолу.

Коментар

• Не вярвам цената да е 1090 евро дори и в Люлин. Преди 10 год по време на кризата там им търсеха 600-700 евра. В момента във Кайсиева градина - Варна няма такива цени.

Коментар

• едни познати банкери и маникюристката на жена му на инвеститор казаха, че лихвите догодина ще са 12.5%, имотиту с 50% спад
                            а зеленото ще покафенее
                            аз лично сега не бих барнал зелено
                            само къщите в близост до ромски махали в првинцията ще запазят и удвоят цената си
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
                              Кавръков купувай на зелено, 1090 е добра цена, за има няма 2 години ще го завършат - докато ги удари кризата и ще са готови.

Продавай етажа на промо на Вълчо за 40 евра и скачай.
                              Чакай, чакай, аз му предложих 30К, като ако той купи на зелено, то аз додавам 5К. Общо 35. Но Кольо е алчен, иска да продаде скъпо, а да купи евтино. Затова май само ще купи на зелено и ще чака 10-20 години докато продаде етажа. 1090 е повече от добра цена. Сигурен съм, че Кольо няма да проспи момента този път. Той много добре знае, че това е последния влак. Сега или никога!

пп. избягвай да подкокоросваш Кольо да купува, че ратко започна да става нервен.
                              Last edited by ВълчоМечков; 11.11.2022, 18:15.

Коментар

• Кавръков купувай на зелено, 1090 е добра цена, за има няма 2 години ще го завършат - докато ги удари кризата и ще са готови.

Продавай етажа на промо на Вълчо за 40 евра и скачай.

Коментар

Working...
                                X