Първоначално изпратено от Zalmoxis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
40% ако паднат цените в София ще взема кредит колкото максимално решат да ми отпуснат банките и ще накупя имоти с тях Ама дълбоко ме съмнява да има спад повече от 10- 15 %. За 8 % лихва по ипотека за продължителен период от време също доста ме съмнява. Това за бизнеса ще рече над 10 % което ще е сеч за голяма част от фирмите не само тук, но и по света, всичкото PIGS от Южна Европа също няма да преживее подобни лихвитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
калпав е понижителския матрЯл
нито има сърце да купи, нито акъл да продаде готово наследство
Налични и непродаваеми в Слатина и Редута.
Общото с Песи ни е Радомир (центъра на вселената при недвижимостите). Но дори не се познаваме, а както го чета, той е по-скоро долу до гарата, а аз горе до бившата казарма. Той е бая по-млад от мен и мрази старото и панелките, а аз ремонтирам старо и щерката наследи панелка от мен и е доволна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
40% ако паднат цените в София ще взема кредит колкото максимално решат да ми отпуснат банките и ще накупя имоти с тях:
Пишман-повишителите чакали срив 40%, за да теглят кредит и тогава да си купят имоти...
Ама •това виц от серията тъпи лиЂ е?
Ти до сега къде спа?!
Щом като в момента не купувате имоти, излиза, че и вие пишман-повишителите сами не си вярвате в собствените ви празни дръканици и небивалици за вечен ъп на имотите, с които по цял ден заливате форума...
Следователно не си струва хората да си губят времето да ви четат празните приказки...Last edited by Frosty; 06.10.2022, 22:43.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
През Май пак се смяхте на прогнозата ми за 2% лихва на ЕЦБ в края на 2022, но от борда на ЕЦБ вече потвърждават това! Смехът е здраве, смейте се, но жалкото е, че много хора ще реват подведени от жалките ви манипулации!
Само посочвам фактите и се смеем за здраве :-)
Ей така беше 2017-8 Кавръка и Бертрам убеждаваха че цените ей сега падат, и добре че не ги послушах.
- 1 like
Коментар
-
През Май пак се смяхте на прогнозата ми за 2% лихва на ЕЦБ в края на 2022, но от борда на ЕЦБ вече потвърждават това! Смехът е здраве, смейте се, но жалкото е, че много хора ще реват подведени от жалките ви манипулации!
90% от ипотеките са в лева и лихвите им поне до края на 2023 няма да минат 3%. 2024 може и да стигнат 3.5%
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.capital.bg/biznes/imoti/...t_pandemiiata/
повишители ?
Къде сте ?
Поголовен спад в сделките в България с ДНЕШНА ДАТА ха ха ха..
Ами тия дето се набиха на зелено ?
След 6 месеца строителите ще зарязват сгради,помнете ...
4то винаги е по-силно от трето и от второ.
Ако 4то тази година е по-слабо от второ, тогава чак може да се говори за спад на сделките. Но дори и да е така, цените няма да паднат скоро.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Питай инвестора що си е сменил платформата. Иначе никовете си ги сменяте само понижителите...от срам, голям срам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Бахахахах. Кажи още нещо да се посмеем.
- 1 like
Коментар
-
Адроле, ти що си смени ника?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Подкрепям, очаквайте 8% лихва при заемите догодина. Ситуацията ескалира главоломно!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЩе ни е интересно на нас повишителите, кой понижител първи ще си купи имот при падащи цени. Освен Кавръка на който преди залагаха и загубиха някои потребители, няма изявлен дългогодишен понижител. Сменят си никовете, като мокри кърпички и няма кон на когото да заложиш. Разни математици и лаладжии с грешни прогнози , не са потенциални купувачи, а просто хейтъри-оплаквачи. Те няма да купят, дори имотите да станат два за лев.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ще ни е интересно на нас повишителите, кой понижител първи ще си купи имот при падащи цени. Освен Кавръка на който преди залагаха и загубиха някои потребители, няма изявлен дългогодишен понижител. Сменят си никовете, като мокри кърпички и няма кон на когото да заложиш. Разни математици и лаладжии с грешни прогнози , не са потенциални купувачи, а просто хейтъри-оплаквачи. Те няма да купят, дори имотите да станат два за лев.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Цените ще паднат с над 40%,защо ли ?
Защото това е дела на поскъпването в следствие на ИЗКУСТВЕНО напомпаната инфлация .
Ако населението беше изработило тези проценти,тази инфлация под нея щеше да има здрав фундамент,НО фундамент няма.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
мисля,че и 6% са достатъчни, за да създадат значителни главоболия на кредитополучателите
разликата между сега и ситуацията от 2007-8-ма е, че сега с ниски лихви и мантри за вечно ниски лихви приспаха бдителността и много хора изтеглиха значителни по размер кредити. 2004-5-6-7-8 лихвите бяха по-високи и не се теглеше така смело както в последните няколко години.
- 1 like
Коментар
Коментар