IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Хаха. Банката предлага потребителски в лева на 4% гпр.
    90% от ипотеките са в лева и лихвите им поне до края на 2023 няма да минат 3%. 2024 може и да стигнат 3.5%
    Отново ще останеш изненадан!

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

40% ако паднат цените в София ще взема кредит колкото максимално решат да ми отпуснат банките и ще накупя имоти с тях Ама дълбоко ме съмнява да има спад повече от 10- 15 %. За 8 % лихва по ипотека за продължителен период от време също доста ме съмнява. Това за бизнеса ще рече над 10 % което ще е сеч за голяма част от фирмите не само тук, но и по света, всичкото PIGS от Южна Европа също няма да преживее подобни лихви
      Киосаки и той за това се облизва -40-50%. Добрите нива при криза в комбинация с лост ...правят богатство.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

калпав е понижителския матрЯл
        нито има сърце да купи, нито акъл да продаде готово наследство
        Интересно е защо понижителите, силно нападат купувачи на зелено, като теб и песимиста? Ние с теб и него нямаме нищо общо, аз купувам готово и на съвсем различни локации. Ти си в Младост, Песимиста в Гоцето, ако става пъпрос за София. Аз купувам в Овча купел 2 и топ центъра на Бургас.
        Налични и непродаваеми в Слатина и Редута.
        Общото с Песи ни е Радомир (центъра на вселената при недвижимостите). Но дори не се познаваме, а както го чета, той е по-скоро долу до гарата, а аз горе до бившата казарма. Той е бая по-млад от мен и мрази старото и панелките, а аз ремонтирам старо и щерката наследи панелка от мен и е доволна

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

40% ако паднат цените в София ще взема кредит колкото максимално решат да ми отпуснат банките и ще накупя имоти с тях:

Пишман-повишителите чакали срив 40%, за да теглят кредит и тогава да си купят имоти...
          Ама •това виц от серията тъпи лиЂ е?

Ти до сега къде спа?!

Щом като в момента не купувате имоти, излиза, че и вие пишман-повишителите сами не си вярвате в собствените ви празни дръканици и небивалици за вечен ъп на имотите, с които по цял ден заливате форума...
          Следователно не си струва хората да си губят времето да ви четат празните приказки...
          Last edited by Frosty; 06.10.2022, 22:43.
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

През Май пак се смяхте на прогнозата ми за 2% лихва на ЕЦБ в края на 2022, но от борда на ЕЦБ вече потвърждават това! Смехът е здраве, смейте се, но жалкото е, че много хора ще реват подведени от жалките ви манипулации!
            Никого не карам нито да купува нито да тегли кредити.
            Само посочвам фактите и се смеем за здраве :-)

Ей така беше 2017-8 Кавръка и Бертрам убеждаваха че цените ей сега падат, и добре че не ги послушах.

Коментар

През Май пак се смяхте на прогнозата ми за 2% лихва на ЕЦБ в края на 2022, но от борда на ЕЦБ вече потвърждават това! Смехът е здраве, смейте се, но жалкото е, че много хора ще реват подведени от жалките ви манипулации!
              Хаха. Банката предлага потребителски в лева на 4% гпр.
              90% от ипотеките са в лева и лихвите им поне до края на 2023 няма да минат 3%. 2024 може и да стигнат 3.5%

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                https://www.capital.bg/biznes/imoti/...t_pandemiiata/

повишители ?
                Къде сте ?
                Поголовен спад в сделките в България с ДНЕШНА ДАТА ха ха ха..
                Ами тия дето се набиха на зелено ?
                След 6 месеца строителите ще зарязват сгради,помнете ...
                3то тримесечие винаги е по-слабо от второ.
                4то винаги е по-силно от трето и от второ.
                Ако 4то тази година е по-слабо от второ, тогава чак може да се говори за спад на сделките. Но дори и да е така, цените няма да паднат скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Питай инвестора що си е сменил платформата. Иначе никовете си ги сменяте само понижителите...от срам, голям срам
                  Аз отговарям за себе си и ник не съм сменял!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Бахахахах. Кажи още нещо да се посмеем.

Коментар

Адроле, ти що си смени ника?
                      Питай инвестора що си е сменил платформата. Иначе никовете си ги сменяте само понижителите...от срам, голям срам

Коментар

Подкрепям, очаквайте 8% лихва при заемите догодина. Ситуацията ескалира главоломно!
                        Бахахахах. Кажи още нещо да се посмеем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                          Ще ни е интересно на нас повишителите, кой понижител първи ще си купи имот при падащи цени. Освен Кавръка на който преди залагаха и загубиха някои потребители, няма изявлен дългогодишен понижител. Сменят си никовете, като мокри кърпички и няма кон на когото да заложиш. Разни математици и лаладжии с грешни прогнози , не са потенциални купувачи, а просто хейтъри-оплаквачи. Те няма да купят, дори имотите да станат два за лев.
                          Адроле, ти що си смени ника?

Коментар

• Ще ни е интересно на нас повишителите, кой понижител първи ще си купи имот при падащи цени. Освен Кавръка на който преди залагаха и загубиха някои потребители, няма изявлен дългогодишен понижител. Сменят си никовете, като мокри кърпички и няма кон на когото да заложиш. Разни математици и лаладжии с грешни прогнози , не са потенциални купувачи, а просто хейтъри-оплаквачи. Те няма да купят, дори имотите да станат два за лев.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Цените ще паднат с над 40%,защо ли ?
                              Защото това е дела на поскъпването в следствие на ИЗКУСТВЕНО напомпаната инфлация .
                              Ако населението беше изработило тези проценти,тази инфлация под нея щеше да има здрав фундамент,НО фундамент няма.
                              40% ако паднат цените в София ще взема кредит колкото максимално решат да ми отпуснат банките и ще накупя имоти с тях Ама дълбоко ме съмнява да има спад повече от 10- 15 %. За 8 % лихва по ипотека за продължителен период от време също доста ме съмнява. Това за бизнеса ще рече над 10 % което ще е сеч за голяма част от фирмите не само тук, но и по света, всичкото PIGS от Южна Европа също няма да преживее подобни лихви

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

мисля,че и 6% са достатъчни, за да създадат значителни главоболия на кредитополучателите
                                разликата между сега и ситуацията от 2007-8-ма е, че сега с ниски лихви и мантри за вечно ниски лихви приспаха бдителността и много хора изтеглиха значителни по размер кредити. 2004-5-6-7-8 лихвите бяха по-високи и не се теглеше така смело както в последните няколко години.
                                Това дето си написал го има и в учебниците,банките до такава степен успиват хората при цикъла че после те не могат да повярват в обрата

Коментар

Working...
                                X