If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Високите цени на енергията и покачващата се инфлация са ключови фактори за влошаването на глобалния пазар
Темата накратко
Кредиторите са все по-притеснени, което води до по-малко заеми.
Офисите са най-силно засегнати, като заетостта във Великобритания е едва 30%.
Застрахователите и частните инвеститори играят все по-голяма роля във финансирането.
Пазарът на търговски имоти в глобален аспект е все по-близо до кредитна криза. Комбинацията от високи разходи за енергия, все по-висока инфлация и намаленият брой на кредиторите поставя отдаващите под наем в ситуация, в която трудно намират наематели, пише Financial Times.
еми усвоил е лордчето половин квадрат а тоя долу сигурно още се чуди защо не му дърпа носещия комин
Пречеше ми за новата кухня. Тия под мен са двама, единия много по-преди мен е усвоил 1/2 квадрата, а тоя на първия етаж е съвсем различен по площ и там няма комин
Какво става със собствениците на панелки след като ги съборят? Доколкото знам земята е общинска.
Като почне да скърца и да се пропуква панеляка, собствениците ще избягат и ще дадът вой държавата да им строи нов блок. Да ама не. Държавата нито е длъжна, нито има пари. Доскорошните съседи ще трябва да станат бъдещи съкооператори. Да организират и платят бутане и извозване на старото, проект, узаконява и строеж на новото, а държавата понеже е социална и щедра им дава наново право на строеж в досегашните граници. Така би трябвало да е на практика. Обаче не съм оптимист за орташките работи. Всеки ще се спасява поединично. След време ще се намери инвеститор, който ще купи терена, ще бутне, ще построи ново и ще продава. Та умната с панеляците на кредит за 30 години. Може никога да не станете горди собственици :-(
знаеш ли че по София е пълно с места на които не трябва да се строи и в миналото не се е спряло заради подпочвени води и други проблеми
Аз знам, защото съм кореняк софиянец, но ти май не знаеш. казах ти, че където искаш да се набиеш на зелено е на по-малко от 500м от р. Искър и до обекта има бивши кариери за инертни материяли.... Набиий се на зелено там, но си купи бански и пояс:-)
2019 са почнали,36 месеца по табела е срока...в момента си седи на гола тухла от една година вече...на строежа няма никой
Апартамент на ъгъла на Каблешков и Борис - направо хората са извадили късмет, че не се завършва. Подобен имот е тежест, трябва да си напълно ненормален за да живееш и ден на подобно кръстовище.
Гледай тука ,тука топ локейшъна в София...
На зелено искам да сметнеш що народ е изгорял СЕГА от последните 12,14 месеца..
Подчертавам изгорели сега на зелено ,пресни,пресни.
Топ локейшън да гледа към цар борис едва ли ! Всеки ден го гледам тоя туч , интересното е че до него и срещу него вс се построи и обитава .
Няколко комплекса вече започнаха да се разпадат близо до нас. Спряха да си плащат екстрите и фирмата ги заряза. Басейна стана гьол, няма портиер, дворчето стана змиярник. Заради проблемите около руснаците все повече комплекси ще се разпадат.
Коментар