IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Не е редно човек да се радва на нещастието на другите, но не знам колко пъти сме писали в темата за рисковете при подобни опити, но хората са алчни и искат да станат мЕлеонери без да работят, като си дадат парите на друг да им ги управлява.....не стаа...
    Не се радвам, но бая злорадстваха как имотите щели да потънат а пък тях потопа ги стигна скоропостижно

Сравняваха имотите с криптото и със СП500 и не можеше да им затвориш устата сега се таят като бити пендели

Ако кризата се задълбочи и имотите ще паднат и тогава пак ще изпълзят да ръсят мозък

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
      Чухте ли последната новина, че един квартал в София бил изчезнал и всички дето са имали имоти там са ги загубили?

Или да беше че Втората по големина криптоборса е фалирала и над 1 000 000 пишман инвеститори са си загубили парите?

Тука нали беше пълно с криптомилионери, а напоследък не ги виждам. Притеснявам се някой да не си е посегнал?
      Не е редно човек да се радва на нещастието на другите, но не знам колко пъти сме писали в темата за рисковете при подобни опити, но хората са алчни и искат да станат мЕлеонери без да работят, като си дадат парите на друг да им ги управлява.....не стаа...

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

А боклук да виждаш някъде?
        Бедна държава, но това което е направено с малкото, което имат, е впечатляващо. Бил съм там, както и на много други места в Африка. Това е едно от най-добрите места за живот там.

Траката, Варна:

https://www.google.com/maps/@43.2247...7i16384!8i8192

Повече ли ти харесва? На мен не.
        Жонка , сега ще осмислиш ли нещата , които ти писах преди време за поредицата посредници при виртуалните нищота ? Без да коментирам, че поне при това се е търгувал само вакум , а при другите има артия евентуално ама не е сигурно.
        https://it.dir.bg/crypto/kriptoborsa...podade-ostavka
        На този фон как си представяш да съм вложил на подобно място сума за 1 апарт ? А за 3, а за 5 , а за 10 ? И се гътне . Ще требе да одя до Украйна да пазаря безпилотници после....
        Рисковете при виртуалните глупости са на всяка крачка - от издателя, през първият до петият посредник и всеки втори хакер....
        У нас който се е отървал от случката и е купувал конье на под 20К много бързо ще се трансформира у тула...стига да има кой да му ги купи и къде да ги продаде.....

ПП Онези от които поства скрийншот преди време и явно ползваш са дори по-големи измамници от тези дето сега ''фалираха'' щото е 100% хазарт без да има нищо реално купено на твое име.....
        Купата припомни наскоро, но аз пак ще го напиша - кой квото е правил ако е успешно накрая финишира в тула или гори....Не е ли по-добре хазартната част да се пропусне....
        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 12.11.2022, 01:52.

Коментар

• Чухте ли последната новина, че един квартал в София бил изчезнал и всички дето са имали имоти там са ги загубили?

Или да беше че Втората по големина криптоборса е фалирала и над 1 000 000 пишман инвеститори са си загубили парите?

Тука нали беше пълно с криптомилионери, а напоследък не ги виждам. Притеснявам се някой да не си е посегнал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis

Всъщност това идеално описва теб, безродник, без деца, кисел и недоволен от живота, нямащ с кого да сподели вечерта си, курви и бело, нали така ?

Не е въпросът в парите само, а в това че моята преценка за моето семейство е такава.

Интересно е че имам доста приятели живеещи в чужбина, но такава омраза не съм срещал.
            Ти си болен човек.
            В момента съм в Испания, срещнах доста българи. Хората са щастливи, някои повече, други по малко. Никой не говори с такава ненавист за родината си.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ухххх най-сетне, успокоих се.
              Което не означава, че на посочената дата е валидна цената, която си посочил.

п.п. Един въпрос - знаеш ли как се лови падащ нож?

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Не ме интересува какво и кога си поствал да се хвалиш, дали са реални или на демо - все ми е тая. В тема за имоти отваряш дума за криптовалута и започваш да се хвалиш.
                С тая шитня не се занимавам, нито на демо, нито ..., то всъщност реално няма. Всичко е измама.
                Ухххх най-сетне, успокоих се.

Коментар

....
                  П.С аз все още чЕкам scr от демосметка. Ако няма да пращаш, моля те не спами повече.
                  Не ме интересува какво и кога си поствал да се хвалиш, дали са реални или на демо - все ми е тая. В тема за имоти отваряш дума за криптовалута и започваш да се хвалиш.
                  С тая шитня не се занимавам, нито на демо, нито ..., то всъщност реално няма. Всичко е измама.

Коментар

Виж сега, не ме интересува какво разбираш под запълнени ордери - зеленкото на скрийна, щото не знаем входа (обема) на инвестицията. Т.е. опитваш се да убедиш мен и останалите участници - колко си успешен. Да си жив, здрав и да успяваш. Но те хванах в крачка. А тогава ми светка една ламБа.
                    Сега ако ти кажа, че последната година съм купил имоти на 400€/кв.м в София, ще ми повярваш ли?
                    Не искам да убеждавам никого! Имам покупки в рейджа 4ххх - 10ххх (постнах scr по-назад в темата) и продажби в рейджа 50ххх 68ххх, какво и къде си ме "хванал" тъй и не разбрах (не че ме вълнува).
                    П.С аз все още чЕкам scr от демосметка. Ако няма да пращаш, моля те не спами повече.

Коментар

Колко пъти ще ти казвам, че НЕ СЪМ ГО ХВАНАЛ????
                      Постнах запълнените ордери, това е достатъчно. Ако ти мислиш, че е демо, направи същото и го пусни тук да видим всички. Ако не го направиш, просто спри да спамиш, темата все пак е за имоти.
                      Виж сега, не ме интересува какво разбираш под запълнени ордери - зеленкото на скрийна, щото не знаем входа (обема) на инвестицията. Т.е. опитваш се да убедиш мен и останалите участници - колко си успешен. Да си жив, здрав и да успяваш. Но те хванах в крачка. А тогава ми светка една ламБа.
                      Сега ако ти кажа, че последната година съм купил имоти на 400€/кв.м в София, ще ми повярваш ли?

Коментар

Ква цена, бре момко? Тоя спайк хванал ли си го? Не си и си призна.
                        Това, което ти рисуват на тАлавизора, мислиш ли че е реално...?!?
                        Като си толкова голям играч - постни стейтмънта и да не спорим повече.
                        Колко пъти ще ти казвам, че НЕ СЪМ ГО ХВАНАЛ????
                        Постнах запълнените ордери, това е достатъчно. Ако ти мислиш, че е демо, направи същото и го пусни тук да видим всички. Ако не го направиш, просто спри да спамиш, темата все пак е за имоти.
                        Last edited by better; 11.11.2022, 23:32.

Коментар

Глупостите ги говориш ти. Първо нямало такава цена март 2020, сетне каза, че било демо сметка. Ако може да се прави това с демо сметка покажи.
                          Ква цена, бре момко? Тоя спайк хванал ли си го? Не си и си призна.
                          Това, което ти рисуват на тАлавизора, мислиш ли че е реално...?!?
                          Като си толкова голям играч - постни стейтмънта и да не спорим повече.

Коментар

Тогава спри да говориш глупости.
                            Да напомням ли от кой пост (хвалба) започна диалога?
                            Глупостите ги говориш ти. Първо нямало такава цена март 2020, сетне каза, че било демо сметка. Ако може да се прави това с демо сметка, покажи.

Коментар

А боклук да виждаш някъде?
                              Бедна държава, но това което е направено с малкото, което имат, е впечатляващо. Бил съм там, както и на много други места в Африка. Това е едно от най-добрите места за живот там.

Траката, Варна:

https://www.google.com/maps/@43.2247...7i16384!8i8192

Повече ли ти харесва? На мен не.
                              То само Траката да беше иди доди. Гледай кво беше в центъра на "Морската столица".

https://offnews.bg/obshtestvo/varna-...ta-782675.html

Коментар

Това е за бутане. Кой ли идиот е проектирал подобна фасада?
                                То нема двор, виж 400 кв и 300 застроена площ, не съм сигурен къде са тези къщета но са без визия и сбутани в некой парцел с неколко къщета заедно.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X