If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Депозирането на средствата по депозитни и други сметки е известно изискване при сключване на сделки , като средствата от една сметка отиват в друга . Защо мислиш , че съществуването на пари извън банкови сметки / депозити има някакво отношение към пазара на имоти ?
Явно не си ме разбрал. Естествено ,че парите в банките участват в имотните сделки, но в тях участват и парите от чуждестранни банкови сметки.
Лихвите идват ,но още не са дошли. При стопиране на строителството цените се вдигат. Тези с кеша винаги са били фактор, я попитай Кавръков и Бетер, какво мислят по този въпрос Ето и финала на статията :
"Докато хората си държат парите в банките при такива лихви и лихвите по кредитите ще стоят ниски."
Депозирането на средствата по депозитни и други сметки е известно изискване при сключване на сделки , като средствата от една сметка отиват в друга . Защо мислиш , че съществуването на пари извън банкови сметки / депозити има някакво отношение към пазара на имоти ?
Съгласна съм и е редно ,не може всеки да е собственик на имот в Столицата. Трябват и наематели ,а и всеки Сульо и Пульо, става вече строител и това трябва да се спре !!!
Съгласна съм и е редно ,не може всеки да е собственик на имот в Столицата. Трябват и наематели ,а и всеки Сульо и Пульо, става вече строител и това трябва да се спре !!!
Търсенето е спряло преди да са дошли по-високите лихви. Днес един познат строител ми предлага отстъпка за Сф, но на зелено. Както и предишния път, оттам се започва.
Това очаквам и аз за СЪЩЕСТВУВАЩИ кредити, но по-горе в статията обясняват, че вдигат по НОВИТЕ, намалят оценките и вдигат самоучастието. Това ще повлияе на търсенето навсякъде.
Лъжкиня,лъжкиня ...ха ха стига си лъгала най долно...
https://youtu.be/9SD96saGHF4
Все повече задлъжняват и хората с високо доходи,видео от преди 2 дни...аман от лъжите на Дъри и онази Бони и двете са за трепане
Хахаха, не знаех ,че брокеразката е капацитет хахаха
И внимавай със заплахите, че ще се присъединя към иска на моя приятел Бетер !!! По НК нямаш право да ми отправяш заплахи за физическа разправа и убийство !!! Ясно ?!
Лихвите идват ,но още не са дошли. При стопиране на строителството цените се вдигат. Тези с кеша винаги са били фактор, я попитай Кавръков и Бетер, какво мислят по този въпрос Ето и финала на статията :
"Докато хората си държат парите в банките при такива лихви и лихвите по кредитите ще стоят ниски."
Това очаквам и аз за СЪЩЕСТВУВАЩИ кредити, но по-горе в статията обясняват, че вдигат по НОВИТЕ, намалят оценките и вдигат самоучастието. Това ще повлияе на търсенето навсякъде.
Те цените може да се вдигнат, но няма кой да ги плаща.
Кешовица не е добре да се държи дългосрочно.
Лъжкиня,лъжкиня ...ха ха стига си лъгала най долно...
https://youtu.be/9SD96saGHF4
Все повече задлъжняват и хората с високо доходи,видео от преди 2 дни...аман от лъжите на Дъри и онази Бони и двете са за трепане
Вярно е, няколко деца от класа се преместиха в държавни училища.
Коментар