Първоначално изпратено от marsianec1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
ЕкстраПредколедното суровакане на наемателите започва от утре
Рекордни цени на наемите в София
Забелязва се изненадващ ръст на наемите, които дълго време стояха без промяна
През октомври цените за покупка и за наемане на апартамент в София отбелязват исторически рекорди. Забелязва се изненадващ ръст на наемите, които дълго време стояха без промяна. Наемането на двустаен апартамент в момента струва средно 780 лв., а тристаен - 1100 лв.
Никога в историята наемите не са били толкова високи
Ха ха,моите пророчества бавно си проправя път на световните жилищни пазари...в бъдеще жилището няма да е повече статут на актив инвестиция ...Япония е сложила флага
Тези дни, ако имотният пазар в Япония изобщо стигне до вниманието на медиите, то обикновено е по погрешни причини – може би заради милионите празни домове в страната или заради лошата инвестиция, която може да се окаже закупуването на жилище. Домът често може да се окаже без никаква стойност, докато купувачът изплати ипотечния си кредит, пише Bloomberg.
Но ако погледнем жилището като покрив над главите на хората вместо като място за съхраняване на стойност, Япония започва да изглежда като успешен пример.
Коментар
-
Не издържам. Още утре вдигам наемите на моите.
България е първа по ръст на заплатите в ЕС
Докладът на ЕК прогнозира, че през 2023 година цените ще започнат да падат, а възнагражденията да се вдигатдействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Къв бизнес? Тая год бяха най-големите цръвули. Имам познати, които държаха ресторанти и бяха се хванали за главата. Отвън само гледат менюто и изчезват - скъпо им идва вече. Аз лично съм виждал 8 немеца с 8 бири и 2 чинии пържени картофки. С цръвули бизнес не се прави!
- 1 like
Коментар
-
Имаше пандемия. От днес паднаха всички ограничения. Нека сме оптимисти. Бизнесът ще се завърне.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНякъде може и да не почне.....
p.s. Не съм ви чел спора, ама току-що попаднах на това:
Хотелски комплекс с 3000 легла в Поморие затвори, стотици остават без работа
- 1 like
Коментар
-
Някои са от лятото.
- 1 like
Коментар
-
Е, нормално е. Зима иде. След зимата нов сезон
нещо което асистентчето, запълващо свободните часове на студентите, не е направило,
е видно, че проблемите са свързани предимно с управлението.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Като почне сезонът пак ще са пълни
Коментар
-
Хмм кило мандарини 1,07 евра, а Бейлиса 8,99. Има още накъде да ги вдигат тук.
Тук имаше обаче един брокер-песимист, който ми цитира разни фалшиви статистики, според които сме били задминали Рим, а в София било "в пъти" по-евтино от немско. Къде е евтинията, къде?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНякъде може и да не почне.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеВижте цените в немското REWE какви са:
https://shop.rewe.de/productList?pag...arch=K%C3%A4se
https://shop.rewe.de/productList?page=2&search=Bier
https://shop.rewe.de/productList?search=Schokolade
https://shop.rewe.de/productList?search=schampoo
Абсолютно всичко е значително по-евтино отколкото в БГ.
С какъв ръст на заплатите ми се хвалите? Немските заплати са тройни и четворни, а всичко е по-евтино.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеКато почне сезонът пак ще са пълни
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПразните помещения в центъра а Варна се увеличават всяка седмица. Снимките са от днес и са от топ центъра:препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПразните помещения в центъра а Варна се увеличават всяка седмица. Снимките са от днес и са от топ центъра:
Коментар
Коментар