Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
В смисъл? Подозирам, че предлагането ще остане зле, предвид теб и Дюри. Хич и не очаквах комунистическите възторжени подрипвания на понижители за лавина от продажби, но ще поживеем, ще видим
ако няма, зле.
ако някой е купил гараж на зелено с цел да продава на акт 16, не чакай тънка цена.
след 1-2 години, който има апартамент, но не е успял да купи гараж, започва да се оглежда и да обикаля съседите с гаражи....
няма и да видиш обява из сайтовете.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сега е такова
догодина ще е по-зле
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеДано бързо си намерят нова работа! Че имат да плащат я наем я ипотечка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
....а бенчмаркОТ не помръднува:
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 125082 euro
Средна цена на кв.м: 1769 euro.
-----=====2029===
Следващия път тургай и бенчмаркОТ към бройката, та можем по лесно да си правиме изводи.
И Гугъла съкращения
Коментар
-
-
Е, гаранция ще е такова предложението. Все пак става въпрос за на 500м. от морската градина.
догодина ще е по-злепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
виж там дали в строежите няма някой артисал гараж
но се подготви за цена на квадрат, като за апартамент
Коментар
-
Е, нали чакаме срив и огромно предлагане, на това разчитам по ваши мантри и заклинания. Не всичко се прави в пълнота на подобна локация. Аз мога да чакам, особено ми е уютно и аз да съм на перона, когато не ми е спешно. По-широк район, изобщо не ме устройва, търся в радиус 500м. от апарта. Има три нови строежи около мен. Ще чакам изтеглянето на трилионите, пък да видим дали ти или Дюри е по-познал какво се случва на пазара.
но се подготви за цена на квадрат, като за апартаментпрепоръка е
Коментар
-
Е, нали чакаме срив и огромно предлагане, на това разчитам по ваши мантри и заклинания. Не всичко се прави в пълнота на подобна локация. Аз мога да чакам, особено ми е уютно и аз да съм на перона, когато не ми е спешно. По-широк район, изобщо не ме устройва, търся в радиус 500м. от апарта. Има три нови строежи около мен. Ще чакам изтеглянето на трилионите, пък да видим дали ти или Дюри е по-познал какво се случва на пазара.
иди го провери и ако можеш да се справиш със захода (пробвай и на 1-2 ракии за по-сигурно) и при дъжд не се пълни с 1м вода е твоят гараж + склад
гаражите особено в централните градски части не са обект на свръхпроизводство като комплексите по ливадите.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Някой ти завидя ще знаеш
вчера ми избегА наемател
а сега и този удар
какво ли ме чака утрепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не го направи в пълнота тогава и сега е тото ще излезе ли нещо в района или не.
дай си толеранс и търси по-широк район или ако няма търси под наем гараж,който да ти е близо.
лятото в или преди сезона много по-трудно ще намериш свободен. По-широк район, изобщо не ме устройва, търся в радиус 500м. от апарта. Има три нови строежи около мен. Ще чакам изтеглянето на трилионите, пък да видим дали ти или Дюри е по-познал какво се случва на пазара.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЗа мен е важно, дали това:
https://m.imot.bg/results?rub=1&type...rency=1&sort=1
ще се промени в идните години до 2026г.
дай си толеранс и търси по-широк район или ако няма търси под наем гараж,който да ти е близо.
лятото в или преди сезона много по-трудно ще намериш свободен
ПП това от линка трябва да се пробва - имам чуството, че е и голям наклона на захода и тесен, което може да се окаже проблем при вкарването на по-голям автомобил.
Last edited by bertram; 23.11.2022, 21:58.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар