IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

бетерчо, ако си истински мъж и имаш топки, то сега продай всчки имоти и влез с всичко в криптото. След 2 години ще си ЦАРь
    Ама защо да си продава имотите, че той точно заради тях купува и продава крипто ? Човека е написал, продал е крипто и чака да купува имоти.
    Песи е прав, всичко стига до покупка на тухли

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Бетерчо, понее темата ми е лУеко неясна и дори не я следя и не съм задълбавал може ли да помогнеш да разясниш некои въпроси . Кат копаш рано или късно требе това крипто да го трансформираш във фиатен кеш , дали ще е буквално или чрез карта немаш избор / леба си го купуваш в ЛЕВА , пък било и за основна валута да е некво крипто/....Та и от тук въпроса.
      Да речем преди няколко години как си избрал коя борса да ползваш за фиатиране ? Видял си банер некъде или некой много силно ти е препоръчвал без да е платен за целта разбира се некоя ? Въобще имал ли си представа какво има зад този банер ? Питам защото в конкретният случай 1 МЕЛЕОН потребители не са имали ..., а случаи много и ще има още.... Разбираш ли какъв си късметлия да не си между този 1 Мелеон ?

ПП Играл ли си на Minesweeper ,?
      бетерчо ги надушва мините и НИКОГАШ нема да стъпи върху мина, пък и фирмата му си му дава едни 5 цифрени доходи в $ на седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Що да си ги продам? Фирмата ми си бачка, и ми носи 5 цифрени мангизи в евраци. Отделно продадох част от криптото по върховете. Мен не ме мислете, аз мангизи имам и чакам дъното за вход.
        Бетерчо, понее темата ми е лУеко неясна и дори не я следя и не съм задълбавал може ли да помогнеш да разясниш некои въпроси . Кат копаш рано или късно требе това крипто да го трансформираш във фиатен кеш , дали ще е буквално или чрез карта немаш избор / леба си го купуваш в ЛЕВА , пък било и за основна валута да е некво крипто/....Та и от тук въпроса.
        Да речем преди няколко години как си избрал коя борса да ползваш за фиатиране ? Видял си банер некъде или некой много силно ти е препоръчвал без да е платен за целта разбира се некоя ? Въобще имал ли си представа какво има зад този банер ? Питам защото в конкретният случай 1 МЕЛЕОН потребители не са имали ..., а случаи много и ще има още.... Разбираш ли какъв си късметлия да не си между този 1 Мелеон ?

ПП Играл ли си на Minesweeper ,?
        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 12.11.2022, 16:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение

Преди 20-ина години, приличен тристаен в София се отдаваше за 200 лв.
          Естествено, това си беше сериозна сума тогава.

Не бих се надявал на по-ниски наеми (в номинално изражение) дългосрочно.

Но и заплатките ви ще се индексират, така че не се плашете., под наем си е най-добре.
          Оставете ни нас да се мъчим със собствени имоти.
          Наемите се движат под инфлацията и то с много. В София наемите не се вдигнаха с 20-30% последните 1-2 години. Продажните удариха рекорд

Коментар

Що да си ги продам? Фирмата ми си бачка, и ми носи 5 цифрени мангизи в евраци. Отделно продадох част от криптото по върховете. Мен не ме мислете, аз мангизи имам и чакам дъното за вход.
            бетерчо, случайно да притежаваш апартамент на Московска и да си купил един ресторант с едни забравени 400К под възглавницата? Всяка прилика със замаушката вероятно е случайна и непреднамерена.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Никой от наемателите в темата нема да купи. Те ще чакат поне 50-60% спад. А ако/когато такъв се случи те няма да има с какво да купят
              Иначе мисля, че е по-добре вместо некой да им гепи кеша по островните държави да го харчат у нас...::-).
              През 2029-та точно такъв спад ще има. Поне -40% офф ще е. А до тогава олимпийците ще множат кеша в пъти през битхуйните.

Коментар

бетерчо, ако си истински мъж и имаш топки, то сега продай всчки имоти и влез с всичко в криптото. След 2 години ще си ЦАРь
                Last edited by better; 12.11.2022, 16:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Те така се регваха и в FTX, но нешо лЕба изгорЕ и пАре Нема! Утре и в другите магазИне ( БОРСИ) може да нема:-) Абе ако активите са ти у някой друг е 99.9% вероятно да изгориш:-)
                  Еее сиа нал искаш да купуваш лЕб с криптото. Козата си сака пръч.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Китай пусна вече дигитален юан DCEP.Точно е държавно крипто.И със сигурност няма как да се окаже с 0 стойност като някои криптовалути.Засега го предлагат само на китайци.
                    Кък нЕма да стане? Ако не слушкаш, ще видиш една голяма 0 на телефончето.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Те така се регваха и в FTX, но нешо лЕба изгорЕ и пАре Нема! Утре и в другите магазИне ( БОРСИ) може да нема:-) Абе ако активите са ти у някой друг е 99.9% вероятно да изгориш:-)
                      Стига сте го плашили човека. Той е спечелил доста пари с криптото. Оти да не спечели още?

Коментар

Или просяк:-)

Коментар

И как да не можеш? Регваш се в Binance вкарваш крипто и с картата си купуваш лЕб от всяка бакалия.

Коментар

И как да не можеш? Регваш се в Binance вкарваш крипто и с картата си купуваш лЕб от всяка бакалия.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Проблема е че системата не носи реални ползи и стойност за хората,в това е проблема .
                              .Колко време ,години минаха от както криптовалутите бяха създадени ?
                              Защо не мога аз например купувайки крипто да го използвам широко навсякъде във всеки магазин,да си купя каквото пожелаят от кварталната бакалия до имот или кола ,навсякъде както парите ,само тогава би имало стойност ,каква е употребата му в реалността ?
                              Никаква .

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз пък знам от хора, които отдават под наем,че нарочно не вдигат наема на дългосрочни наематели, които си плащат навреме и не повреждат жилището.Един познат така плаща наем от 450 лв,а наемите за подобни жилища вървят по 600 лв в района. Каква е логиката да вдигаш наема на човек, за който си сигурен, че дълги години коректно ще плаща и няма да повреди жилището с непознат,който не знаеш колко време ще остане, а и как ще се отнася към жилището.
                                Като човек, който се издържа от рентиерство ти казвам, че донякъде си прав. Но само донякъде. Имам един наемател от 11 години. Програмистче. За тези 11 години само този наемател ми изплати имота. Разхода ми за този период е само един протекъл бойлер ( 250-300 лв) + данъците и застраховката. Нито стотинка повече. Въпреки всичко за тези години няколко пъти съм му вдигал наема. Преди 11 год ги давах двустайките за 300 еваро, в момента цитираният имот е на 450 евро
                                Last edited by БОНВИВАН1; 12.11.2022, 16:30.

Коментар

Working...
                                X