IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Точно държавното "крипто" ще сложи последния пирон в ковчега на фиатното понци.
    Внимавай какво си пожелаваш!
    Щото след това ставаш затворник

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
      Crypto.com спря определени трансакции в системата си

https://money.bg/finance/crypto-com-...temata-si.html
      Криптарите обърнаха каруцата. Лошото е, че ще удари навсякъде.

Коментар

• Crypto.com спря определени трансакции в системата си

https://money.bg/finance/crypto-com-...temata-si.html

FТХ e дaл 10 милиapдa дoлapa зaeм нa Аlаmеdа Rеѕеаrсh, нo 1-2 милиapдa пpocтo ca изчeзнaли

https://money.bg/business/ftx-e-dal-10-miliarda-dolara-zaem-na-alameda-research-no-1-2-miliarda-prosto-sa-izcheznali.html
        Last edited by unimog; 12.11.2022, 18:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение

Сравняваш точна локация в София с "къща в САЩ".

Ама къде е тази къща, в Бевърли Хилс или в гетото на Детройт?

Имам чувството, че просто се чувстваш длъжен да напишеш нещо..
          да кажем по-средата... но при всички положения на място, където дохода (средния) е значително по-висок от средния в София.
          така добре ли е?
          с малката подробност, че и там има залитане към горната граница на поносимост, но пазарът е по-добре развит и по-бързо си намират равновесна точка...
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ахахаха, и после лед по главата

Вълчо, недей така, че като гледам при Кавръчето подбутванията почват да му обръщат посоката.

От Binance се оказаха доста зле и финансово и управленски, щом не изкупиха пасивите на прекия си конкурент. Сега пазара е разтресен и бизнеса им скоро ще е под въпрос. Отприщената вълна на недоверие в криптоборсите ще доведе до огромен отлив и при тях. Дупе да им е яко и дано са ликвидни, че ги чака да връщат пари по цял свят. Всяка неосъществена транзакция, ще е повод да ги "клатят" в пространството. Изобщо положението им се очертава доста облачно.
            Как да ги изкупят? Дупката във финансите е била непреодолима за тях

Като са видели къдравият какви ги е свършил и свят им се е завило

А един Господ само знае какво е и тяхното състояние, ако и там са харчили пари и не могат да посрещнат предстоящият отлив нищо добро не ги очаква криптосите защото реално няма да има къде да ги ползват никой няма да иска да ги приема

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              Сега съшия апартамент струва колкото хубава къща в САЩ - което също не е нормална цена
              Сравняваш точна локация в София с "къща в САЩ".

Ама къде е тази къща, в Бевърли Хилс или в гетото на Детройт?

Имам чувството, че просто се чувстваш длъжен да напишеш нещо..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                Още малко и ще почнат да се чуват викове за натурална размяна.

Дотолкова спадна доверието в хартията. И сега ЦБ си мислят, че като орежат евтиния кеш след години ще се върне доверието. Не, няма да се върне, само ще докарат рецесия. После в момента в който пуснат пак печатницата, пак всичко ще се забие в тухла и нови потенциални пирамиди. И така до безкрай.
                Доверието е безвъзвратно загубено от премахването на златния стандарт и няма да се промени.
                Преди 20 години (малко повече) един хубав 100кв апартамент в идеален хубав център на София струваше колкото една нова опел вектра от магазина - това не беше нормална цена. (25-30К долара)

Сега съшия апартамент струва колкото хубава къща в САЩ - което също не е нормална цена

цената винаги има кой да я плати...уж, но в даден момент пазара търси някаква степен на нормалност, а после пак забива нагоре или надолу
                Last edited by bertram; 12.11.2022, 17:58.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Ама защо да си продава имотите, че той точно заради тях купува и продава крипто ? Човека е написал, продал е крипто и чака да купува имоти.
                  Песи е прав, всичко стига до покупка на тухли
                  Click image for larger version

Name:	Screenshot 2022-11-12 164324.jpg
Views:	1
Size:	41.8 КБ
ID:	3988869

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

бетерчо, ако си истински мъж и имаш топки, то сега продай всчки имоти и влез с всичко в криптото. След 2 години ще си ЦАРь
                    Ахахаха, и после лед по главата

Вълчо, недей така, че като гледам при Кавръчето подбутванията почват да му обръщат посоката.

От Binance се оказаха доста зле и финансово и управленски, щом не изкупиха пасивите на прекия си конкурент. Сега пазара е разтресен и бизнеса им скоро ще е под въпрос. Отприщената вълна на недоверие в криптоборсите ще доведе до огромен отлив и при тях. Дупе да им е яко и дано са ликвидни, че ги чака да връщат пари по цял свят. Всяка неосъществена транзакция, ще е повод да ги "клатят" в пространството. Изобщо положението им се очертава доста облачно.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Бетерчо, понее темата ми е лУеко неясна и дори не я следя и не съм задълбавал може ли да помогнеш да разясниш некои въпроси . Кат копаш рано или късно требе това крипто да го трансформираш във фиатен кеш , дали ще е буквално или чрез карта немаш избор / леба си го купуваш в ЛЕВА , пък било и за основна валута да е некво крипто/....Та и от тук въпроса.
                      Да речем преди няколко години как си избрал коя борса да ползваш за фиатиране ? Видял си банер некъде или некой много силно ти е препоръчвал без да е платен за целта разбира се некоя ? Въобще имал ли си представа какво има зад този банер ? Питам защото в конкретният случай 1 МЕЛЕОН потребители не са имали ..., а случаи много и ще има още.... Разбираш ли какъв си късметлия да не си между този 1 Мелеон ?

ПП Играл ли си на Minesweeper ,?
                      Историята с FTX много напомня КТБ - Някой с чуджите пари е купувал участия в други компании и е спонсорирал партия в един момент излиза слух че борсата/банката е не ликвидна хората се втурват да си теглят криптото/парите и нещата приключват.

Това не е първата изгърмяла борса и няма да е последната, ако същото се случи и с Биансе ще се срутят и по малките и тогава това крипто не знам къде ще си го обменят за кинти

Но ние за нашите крипто милионери няма за какво да се притесняваме те всичките ще са продали на върха точно преди срива както и тези с акциите дето продадоха всичките на върха преди Ковид срива и после веднага купиха на дъното и тн тн

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

бетерчо, ако си истински мъж и имаш топки, то сега продай всчки имоти и влез с всичко в криптото. След 2 години ще си ЦАРь
                        Ама защо да си продава имотите, че той точно заради тях купува и продава крипто ? Човека е написал, продал е крипто и чака да купува имоти.
                        Песи е прав, всичко стига до покупка на тухли

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Бетерчо, понее темата ми е лУеко неясна и дори не я следя и не съм задълбавал може ли да помогнеш да разясниш некои въпроси . Кат копаш рано или късно требе това крипто да го трансформираш във фиатен кеш , дали ще е буквално или чрез карта немаш избор / леба си го купуваш в ЛЕВА , пък било и за основна валута да е некво крипто/....Та и от тук въпроса.
                          Да речем преди няколко години как си избрал коя борса да ползваш за фиатиране ? Видял си банер некъде или некой много силно ти е препоръчвал без да е платен за целта разбира се некоя ? Въобще имал ли си представа какво има зад този банер ? Питам защото в конкретният случай 1 МЕЛЕОН потребители не са имали ..., а случаи много и ще има още.... Разбираш ли какъв си късметлия да не си между този 1 Мелеон ?

бетерчо ги надушва мините и НИКОГАШ нема да стъпи върху мина, пък и фирмата му си му дава едни 5 цифрени доходи в $ на седмица.

Коментар

Що да си ги продам? Фирмата ми си бачка, и ми носи 5 цифрени мангизи в евраци. Отделно продадох част от криптото по върховете. Мен не ме мислете, аз мангизи имам и чакам дъното за вход.

Last edited by pesimist4o na kvadrat; 12.11.2022, 16:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение

Преди 20-ина години, приличен тристаен в София се отдаваше за 200 лв.
                              Естествено, това си беше сериозна сума тогава.

Не бих се надявал на по-ниски наеми (в номинално изражение) дългосрочно.

Но и заплатките ви ще се индексират, така че не се плашете., под наем си е най-добре.
                              Оставете ни нас да се мъчим със собствени имоти.
                              Наемите се движат под инфлацията и то с много. В София наемите не се вдигнаха с 20-30% последните 1-2 години. Продажните удариха рекорд

Коментар

Що да си ги продам? Фирмата ми си бачка, и ми носи 5 цифрени мангизи в евраци. Отделно продадох част от криптото по върховете. Мен не ме мислете, аз мангизи имам и чакам дъното за вход.
                                бетерчо, случайно да притежаваш апартамент на Московска и да си купил един ресторант с едни забравени 400К под възглавницата? Всяка прилика със замаушката вероятно е случайна и непреднамерена.

Коментар

Working...
                                X