IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• НАТО ще разследва експлозията в Полша - Investor.bg

Ебати и меките китки. Разследването ще се точи 2 години за да се окаже неволна грешка. Наместо да натрупат войски по границите и да метнат неколко бомби на руска територия.

Моето скачане в акции вероятно ще се отложи, а Левчо ще получи шанс да се оттърве на 0.
    Левче, навремето ти казах, че фондовете не са ми любими. Не е ОК някой друг да ти управлява кинтите. Махай се и да ти е за урок.
    Сега ще ти изброя 15-те най добри възможности за инвестиция:

1. Тугли
    2. Парцели
    3. Земеделски земи
    4. Тугли
    5. Парцели
    6. Земеделски земи
    7. Тугли
    8. Парцели
    9. Земеделски земи
    10. Тугли с битонь
    11. Тугли с джеуезо
    12. Тугли с дръво
    13. Тугли ново строителство
    14. Тугли старо строителство
    15. Тугли гаражи, магазинчета, складове...
    Last edited by ВълчоМечков; 16.11.2022, 08:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      Принципно сте прав за кредита, но жестоката истина е, че тези хора движат икономиката като харчат пари които нямат. Или поне има съществена роля. Защото малка част имат готови пари за почивки и електроника

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

излагаш ме, най-твърдия любител на туглите да диверсифицира!?
        Стават и грешки.:-) Въпросът е какво правим след това..., а то беше още преди да прогледна къде е истината :-) И После тула, тула, ...само тула :-)
        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 16.11.2022, 02:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Квото бех изкарал 2021 през 2022 се изтри. От акции, фондове и пр. Гледам графиките и съм 8% надолу. Но загубата знаеш е ако продадеш. И 50% да спихнат пазарите пасувам. Няма игра на половин загуба. Или тотал, или после компенсираш. Затова казвам, сигурни места за парите няма. Имоти, да. Верно, и тех ги гътат бомби, но като цяло имотът си е имот.
          Лев 8% не са фатални, удряй му хикса и вади парите - Предколедното рали е идеален момент

Тези набълбукани фондове дори и да не паднат с 50% ще им трябват години за да излезнат на зелено

Когато имотите се сринат на теб ще ти трябва кеш да пазаруваш, а при положение че тогава вероятно ще си около 50% назад едва ли ще ги изтеглиш а и няма да има смисъл

Имоти купени в подходящият момент ще ти върнат многократно тези 8%
          Last edited by 6000; 16.11.2022, 02:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ами покрай нулите и един полски трактор е дал фира. Сигурно и той е бил на нулата със сметките за гориво и празни курсове.
            Утре ше кажат че неко руски пияница е опущил дрона и айдее. , язък за трактора, ми и за тракториста.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Игра. Разбрали са се и играят игра. Требе да се трият нули, човек. И на мен ми се иска да варвам че е така.
              Ами покрай нулите и един полски трактор е дал фира. Сигурно и той е бил на нулата със сметките за гориво и празни курсове.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ех Левчо, имаше тука едни специалисти в темата по ЕТФ-и други тъпотии. Бяха много убедителни. Добре че не си влязъл с много.
                Иначе поради диверсификация и аз съм назад доста... макар и да има номинален +.... Не си единствен ако те успокоява... :-).
                излагаш ме, най-твърдия любител на туглите да диверсифицира!?
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Прекалено простичка изглежда подобна конструкция. Вчера руснаци и американци си говориха на загасени лампи в Анкара, за да не слагат качулки на главите. Днес - хоп, полски трактор е ударен от мирноорящ дрон. Малко "Тонкински залив" ми се струва. Някой много търси "казус бели". Не се пали толкоз, големи грачи не си скачат така урбулешката.
                  Игра. Разбрали са се и играят игра. Требе да се трият нули, човек. И на мен ми се иска да варвам че е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ех Левчо, имаше тука едни специалисти в темата по ЕТФ-и други тъпотии. Бяха много убедителни. Добре че не си влязъл с много.
                    Иначе поради диверсификация и аз съм назад доста... макар и да има номинален +.... Не си единствен ако те успокоява... :-).
                    Не ми е виновен спеца, Песи. Нали и той яде дървото. Да, с малко съм влязъл, те технологичните компании ме дръпнаха надолу. Иначе има печеливши звена от портфолиото. Но...да ми е за урок. И дано не инкасирам повече загуби. Засега нищо не продавам, има сигнали за възстановяване, но днешните удари по страна от НАТО сговняват яко обстановката.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Натовци ако не ударят, ще им се срине авторитета, затова мисля, че ще полетят томахавки към руските войски в Украйна.
                      Прекалено простичка изглежда подобна конструкция. Вчера руснаци и американци си говориха на загасени лампи в Анкара, за да не слагат качулки на главите. Днес - хоп, полски трактор е ударен от мирноорящ дрон. Малко "Тонкински залив" ми се струва. Някой много търси "казус бели". Не се пали толкоз, големи грачи не си скачат така урбулешката.

Коментар

Ама аз го знам, кака! Ма нали реших да диверсифицирам с некой лев. Нооо, върна ли на зелено излизам. Завинаги от подобни дивотии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Успех, приятелю !!!
                          Мерси, кака!

Коментар

Нищо, ще оправя кашата. Войната и вдигането на лихвите на ФЕД объркаха нещата. И скъпия долар. Просто съм влязъл в неподходящ момент, но няма как да го предвидиш.
                            Успех, приятелю !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Знам ,че го знаеш и ми е мъчно ,че им се хвана на въдицата да ти кажа. Много по-добре щеше да бъде ако ме беше послушал да диверсифицираш в произведения на изкуството . Както и да е ,той и мъжа ми им се връзва от време на време и върши " глупости ", та добре ,че съм аз да уравновесявам семейното имане хахаха
                              Нищо, ще оправя кашата. Войната и вдигането на лихвите на ФЕД объркаха нещата. И скъпия долар. Просто съм влязъл в неподходящ момент, но няма как да го предвидиш.

Коментар

Ама аз го знам, кака! Ма нали реших да диверсифицирам с некой лев. Нооо, върна ли на зелено излизам. Завинаги от подобни дивотии.
                                Знам ,че го знаеш и ми е мъчно ,че им се хвана на въдицата да ти кажа. Много по-добре щеше да бъде ако ме беше послушал да диверсифицираш в произведения на изкуството . Както и да е ,той и мъжа ми им се връзва от време на време и върши " глупости ", та добре ,че съм аз да уравновесявам семейното имане хахаха

Коментар

Working...
                                X