Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеНАТО ще разследва експлозията в Полша - Investor.bg
Ебати и меките китки. Разследването ще се точи 2 години за да се окаже неволна грешка. Наместо да натрупат войски по границите и да метнат неколко бомби на руска територия.
Моето скачане в акции вероятно ще се отложи, а Левчо ще получи шанс да се оттърве на 0.
Левче, навремето ти казах, че фондовете не са ми любими. Не е ОК някой друг да ти управлява кинтите. Махай се и да ти е за урок.
Сега ще ти изброя 15-те най добри възможности за инвестиция:
1. Тугли
2. Парцели
3. Земеделски земи
4. Тугли
5. Парцели
6. Земеделски земи
7. Тугли
8. Парцели
9. Земеделски земи
10. Тугли с битонь
11. Тугли с джеуезо
12. Тугли с дръво
13. Тугли ново строителство
14. Тугли старо строителство
15. Тугли гаражи, магазинчета, складове...
Разбира се това не ти е единствената такава ,имаш няколко,и само минаваш и събираш парата.
Мини някой път ако имаш работа там и ги виж,единствени са .
Други няма .
Коментар
-
НАТО ще разследва експлозията в Полша - Investor.bg
Ебати и меките китки. Разследването ще се точи 2 години за да се окаже неволна грешка. Наместо да натрупат войски по границите и да метнат неколко бомби на руска територия.
Моето скачане в акции вероятно ще се отложи, а Левчо ще получи шанс да се оттърве на 0.
Левче, навремето ти казах, че фондовете не са ми любими. Не е ОК някой друг да ти управлява кинтите. Махай се и да ти е за урок.
Сега ще ти изброя 15-те най добри възможности за инвестиция:
1. Тугли
2. Парцели
3. Земеделски земи
4. Тугли
5. Парцели
6. Земеделски земи
7. Тугли
8. Парцели
9. Земеделски земи
10. Тугли с битонь
11. Тугли с джеуезо
12. Тугли с дръво
13. Тугли ново строителство
14. Тугли старо строителство
15. Тугли гаражи, магазинчета, складове...Last edited by ВълчоМечков; 16.11.2022, 08:59.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
излагаш ме, най-твърдия любител на туглите да диверсифицира!?Last edited by pesimist4o na kvadrat; 16.11.2022, 02:23.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Квото бех изкарал 2021 през 2022 се изтри. От акции, фондове и пр. Гледам графиките и съм 8% надолу. Но загубата знаеш е ако продадеш. И 50% да спихнат пазарите пасувам. Няма игра на половин загуба. Или тотал, или после компенсираш. Затова казвам, сигурни места за парите няма. Имоти, да. Верно, и тех ги гътат бомби, но като цяло имотът си е имот.
Тези набълбукани фондове дори и да не паднат с 50% ще им трябват години за да излезнат на зелено
Когато имотите се сринат на теб ще ти трябва кеш да пазаруваш, а при положение че тогава вероятно ще си около 50% назад едва ли ще ги изтеглиш а и няма да има смисъл
Имоти купени в подходящият момент ще ти върнат многократно тези 8%Last edited by 6000; 16.11.2022, 02:00.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ами покрай нулите и един полски трактор е дал фира. Сигурно и той е бил на нулата със сметките за гориво и празни курсове.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Игра. Разбрали са се и играят игра. Требе да се трият нули, човек. И на мен ми се иска да варвам че е така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ех Левчо, имаше тука едни специалисти в темата по ЕТФ-и други тъпотии. Бяха много убедителни. Добре че не си влязъл с много.
Иначе поради диверсификация и аз съм назад доста... макар и да има номинален +.... Не си единствен ако те успокоява... :-).препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Прекалено простичка изглежда подобна конструкция. Вчера руснаци и американци си говориха на загасени лампи в Анкара, за да не слагат качулки на главите. Днес - хоп, полски трактор е ударен от мирноорящ дрон. Малко "Тонкински залив" ми се струва. Някой много търси "казус бели". Не се пали толкоз, големи грачи не си скачат така урбулешката.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ех Левчо, имаше тука едни специалисти в темата по ЕТФ-и други тъпотии. Бяха много убедителни. Добре че не си влязъл с много.
Иначе поради диверсификация и аз съм назад доста... макар и да има номинален +.... Не си единствен ако те успокоява... :-).Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Натовци ако не ударят, ще им се срине авторитета, затова мисля, че ще полетят томахавки към руските войски в Украйна.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ама аз го знам, кака! Ма нали реших да диверсифицирам с некой лев. Нооо, върна ли на зелено излизам. Завинаги от подобни дивотии.
Иначе поради диверсификация и аз съм назад доста... макар и да има номинален +.... Не си единствен ако те успокоява... :-).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Успех, приятелю !!!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Нищо, ще оправя кашата. Войната и вдигането на лихвите на ФЕД объркаха нещата. И скъпия долар. Просто съм влязъл в неподходящ момент, но няма как да го предвидиш.
Коментар
Коментар