IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Лично аз приключих с прогнозите ,последната ми беше за тази 2022 година от тук нататък който има данни,явно Бонка има достъп до такива да казва ,не случайно влиза когато е уверена че има информация
    неее, ноо ЗАЩО?!!! С какви очи ще даваш интервюта в инвестора догодина. Това ще е първия въпрос който ще ти зададат журналята.

Искаме прогноооза, искаме прогноооза, искаме прогноооза....

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

На 11-13 януари 2023 ще имаме брой продажби на НИ за Q4 2022 в агенцията по вписванията.

+ Central Bank Release Calendar

https://www.dailyfx.com/central-bank-calendar
      Лично аз приключих с прогнозите ,последната ми беше за тази 2022 година от тук нататък който има данни,явно Бонка има достъп до такива да казва ,не случайно влиза когато е уверена че има информация

Коментар

Сега я давай не на 1-ви Януари
        На 11-13 януари 2023 ще имаме брой продажби на НИ за Q4 2022 в агенцията по вписванията.

+ Central Bank Release Calendar

https://www.dailyfx.com/central-bank-calendar

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Обещавам на 1 януари да дам обичайната си прогноза за цените в София, но само ако преди това лаконичния и кавръка направят същото.
          Сега я давай не на 1-ви Януари

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
            Цените на жилищата у нас са достигнали нов 14-годишен връх през третото тримесечие с ръст от 15,6% на годишна база, сочат данни на Националния статистически институт (НСИ). Спрямо второто тримесечие жилищата в страната са поскъпнали с 4,1%.

Тоя път инфото не е от Блиц а от тук.
            И що тей ся….
            Предлагам тез двете моми авторки веднага да бъдат отстранени и кавръка да въведе ред в ресора!!
            коментар под статията:

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2022-12-29 173320.jpg
Views:	1
Size:	35.0 КБ
ID:	4005489

хахахахахаха

===2029===

Предстои още още 6-годишно зверско и манипулативно надуване на цените.

Коментар

• Всички, които 5 години насам убедително предричахте спад до 50 процента, че и повече, брутално вдигане на лихви по кредити, дефлация и срив на цените, ще си признаете ли, че хич не ви бива в прогнозите и ще се извините ли? Не ви ли е съвестно, че заради вас някой заблуден лебед никога няма да има собствен дом?

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Има време и за корекция през Q4
                Обещавам на 1 януари да дам обичайната си прогноза за цените в София, но само ако преди това лаконичния и кавръка направят същото.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                  сега за еврейската банка ли ще ревем
                  отчаян ми се виждаш
                  прочети нещо от юлката да се върнеш в играта
                  Що бе, мишУенце? Не виждаш ли връзката?
                  Кавръков пише с поглед в бъдещето, малко в стил: Думам ти дъще, сещай се снахо.

8% съкращения в еврейската банка - като нищо ще събори с 1.5% цените в Ючбунар!
                  (старата еврейска махала у Софето)

това в кръга на майтапа...

... но цунамито, което се заформя отвъд Голямата вода е повече от видимо.
                  Last edited by Julius_BG; 29.12.2022, 17:45.

Коментар

А на мен ми направи впечетление това:

"Лидер е София с покачване на общия индекс от 18,6%, а цените на старите жилища в столицата са записали още по-силен растеж от 21,7%. Само между второто и третото тримесечие цените на жилищата в София са се покачили с 5,6%."

Човек трябва да признава грешките си, на 1 януари прогнозирах ръст в София само 16%
                    миналата година по това време правих както винаги равносметка и питах за прогнози. По спомен моята беше 10-15% средно за страната нагоре. Бил съм песимист както и досега.

Коментар

"Лидер е София с покачване на общия индекс от 18,6%, а цените на старите жилища в столицата са записали още по-силен растеж от 21,7%. Само между второто и третото тримесечие цените на жилищата в София са се покачили с 5,6%."

Човек трябва да признава грешките си, на 1 януари прогнозирах ръст в София само 16%
                      Има време и за корекция през Q4

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                        Цените на жилищата у нас са достигнали нов 14-годишен връх през третото тримесечие с ръст от 15,6% на годишна база, сочат данни на Националния статистически институт (НСИ). Спрямо второто тримесечие жилищата в страната са поскъпнали с 4,1%.

Тоя път инфото не е от Блиц а от тук.
                        И що тей ся….
                        Предлагам тез двете моми авторки веднага да бъдат отстранени и кавръка да въведе ред в ресора!!

Коментар

https://www.investor.bg/a/539-banki-...-goldman-sachs
                          Задават се сериозни съкращения на работни места в Goldman Sachs !

Защо така ?
                          Да не очакват разцвет и благоденствие ?

Главният изпълнителен директор на американската инвестиционна банка Goldman Sachs Дейвид Соломон предупреди служителите за съкращения в началото на новата година.

„Извършваме внимателен преглед и въпреки че дискусиите продължават, очакваме, че съкращенията на работната сила ще се случат през първата половина на януари", пише изпълнителният директор в годишния си бюлетин до служителите в края на годината, цитиран от Bloomberg.

По-рано този месец вътрешни източници съобщиха, че Goldman Sachs се готви да съкрати до 8% от работните места през тази година, което се равнява на близо 4000 позиции, в резултат на отслабването на бизнеса с инвестиционно банкиране.
                          сега за еврейската банка ли ще ревем
                          отчаян ми се виждаш
                          прочети нещо от юлката да се върнеш в играта
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

До кои части мислиш , че ще се ограничи или цялата Източна Европа ?
                            другите не ги мисля. за българия говоря
                            при нас ще е по-добре откъм свобода и регулации
                            като заплати ще ги понастигнем
                            но се надявам да не станем социално привлекателни и да започнат да се връщат кртунчовци
                            и се опасявам, че много натискат за общия минимален корпоративен данък
                            та каквито са ни мижитурки управниците, ще вземат да го приемат.
                            това ще е кофти
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
                              Съгласявам се с комбинацията, но инфлацията рефлектира и върху трите причини, затова се опитах да изведа основата!
                              Нали си даваш сметка, че това не е оная инфлацийка, която съпътства периодите на благоденствие.

Тук имаш резултата от едно дву-годишно пандемично помпане с пари от страна на цебетата /които сега почват да си изпомпват обратно хартийките/ + искрата, която Путин драсна, в следствие на която всеки характерен за една война енергиен шок се пренася по веригата на свързаните продукти! Нали виждаш как цената на газта играе - единия месец яко нагоре, другия - надоле... и тая паника, която създаде + комбинацията с ниските лихви = някои хора се ушиха с доста яки кредити! С две думи - се наиграха.
                              Само дето кредитите по наш'те ширини са с плаващи лихви! Не са като оттатък океана!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                                С това не съм съгласен.

Виновник е комбинацията от:
                                1. Евтиният кредит + 2. Ниската финансова култура + 3. Страхът да не се мине.

Дет се вика за глупака: Дай му ефира и му гледай сеира!
                                (ефира = пари)
                                Съгласявам се с комбинацията, но инфлацията рефлектира и върху трите причини, затова се опитах да изведа основата!

Коментар

Working...
                                X