Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Познай "прУфесоре", това кога си написал. На 27.02.2022г.
*****...
така ли се говори между колеги преподавателиLast edited by X_Y; 29.12.2022, 22:03.препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Така че, драги ми лирически герою на Джеймс Клавел /една от най-великите книги дето съм чел/, по-вероятно е да видим още от: Юдри, бай Павле" ама в посока увеличение на лихвите...... а не в полза на безконечната 'артия!
Аз в казармената болница, прочетох "Гроздовете на гнева".
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеШа поживеем, ша видим... може и да бягат, но понякога обратите се случват мигновено.
Една от 3-те дето ги прочетох у казармата!'Ного актуална.
препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
А тези, които "дебнат" от 6 години плащайки наем, са най-големите тарикати. Трябва им само 75 % спад и ще излязат на плюс.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеще се съглася с теб, че става дума за доверие в зелената хартия
но евакуацията започна след като започнаха да запорират доларовите сметки на мада раша
китай, раша, сауди ако се не лъжа вече бягат от $$$
ако ще и 2 поколения да онодат, доверието нема да се върне, защото не е това целта на тия де бягат
ще останат едните подлоги ук, канада, зеландия и австралия
разбира се няма да стане бързо, но веднъж започнало не виждам как ще го обърнат
Една от 3-те дето ги прочетох у казармата!'Ного актуална.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеС всеобщата инфлация мисля, че приключихме! При това без да са барнали още лихвите.
Last edited by Bailor; 29.12.2022, 21:59.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеа можеш ли да кажеш кога ще купи?
Акциите и криптото са като заек, а имотите са като костенурка,
дай им време да падат плавно.
Четете история, имотите имат архиви от XVIII век.
Това е едно от трудните решения на всеки човек,
виж го като маратон, а не като спринт.
Продавай панелките, след година-две ще си ги купиш наполовина.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениемишУенце,
те по тубата може много да говорят, но тук не става дума само за инфлация. Тя е само на повърхността.
Да - икономиката е като Титаник и радиуса на завой е няколко мили и процесите трябва да се гледат в дълбочина, но тук има скрита битка и за загубеното доверие! Все пак не говорим за евро, франк и йена, а за долар. Световната резервна валута! И след като няма златно обезпечение от над 1/2 век федералните са меко казано длъжни да върнат част от доверието в долара, ако ще да жертват благосъстоянието на цяло едно поколение в името на по-дългосрочните си интереси. Иначе останалите държави ще продължават да бягат от гущерите в темпо, което хич не им се нрави...... а нали се сещате, че процеси като деноминация /махане на нули/ в зелено са абсолютно табу!
Така че, драги ми лирически герою на Джеймс Клавел /една от най-великите книги дето съм чел/, по-вероятно е да видим още от: Юдри, бай Павле" ама в посока увеличение на лихвите...... а не в полза на безконечната 'артия!
но евакуацията започна след като започнаха да запорират доларовите сметки на мада раша
китай, раша, сауди ако се не лъжа вече бягат от $$$
ако ще и 2 поколения да онодат, доверието нема да се върне, защото не е това целта на тия де бягат
ще останат едните подлоги ук, канада, зеландия и австралия
разбира се няма да стане бързо, но веднъж започнало не виждам как ще го обърнат
препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
Аз не търся сега в момента, имам къща във Нови Искър и скромна селска вила във селото на Славчо Дългуча,
но ако стане квадрата един суверен както преди десетина години, ще захлюпя нещо за допълнителна пенсия.
Пиша за младите и зелените, че форума се чете от доста хора.Старите 600-700лв са сегашните 1500-2000лв. И като се сетим тогава какви лихви бяха и сега какви са.... и излиза, че даже е по-достъпно да се купи жилище сега.
Last edited by ivanvg93; 29.12.2022, 21:28.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Вдигай дохода, иначе винаги ще ти е скъпо докато си беден. Или най-добре дай под наем, какво се занимаваш с тия скъпотии. Менталната мастурбация, че ще купиш на -50% е приятна (даже повече от другата), но истината е, че София е от най-достъпните мултимилионни градове и в момента.
За по-добри цени се ориентирай към района на Ихтиман. За 30мин с кола си в София, там даже можеш и на -70% дискаунт още сега, без да трябва да чакаш!Ама над половината население е m@ng@l, като навсякъде в прованса дамубешмакята.
но ако стане квадрата един суверен както преди десетина години, ще захлюпя нещо за допълнителна пенсия.
Пиша за младите и зелените, че форума се чете от доста хора.Last edited by Бедният брoкер; 29.12.2022, 21:19.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепо тубата казват, че тия движения наистина са плавни и ако отърве момента федя / както злите езици твърдят/
после става трудно за овладяване положението и се прилага обратно действие
примерно казват, че инфлацията вече е поела надолу и ако продължат да вдигат лихвата
скоро ще стане време за сваляне а като сгъне и икономиката ше заредят пак принтерчето и УДРИ
може и да бъркат, те всички в тубата са по-умни от федя
ще видим
те по тубата може много да говорят, но тук не става дума само за инфлация. Тя е само на повърхността.
Да - икономиката е като Титаник и радиуса на завой е няколко мили и процесите трябва да се гледат в дълбочина, но тук има скрита битка и за загубеното доверие! Все пак не говорим за евро, франк и йена, а за долар. Световната резервна валута! И след като няма златно обезпечение от над 1/2 век федералните са меко казано длъжни да върнат част от доверието в долара, ако ще да жертват благосъстоянието на цяло едно поколение в името на по-дългосрочните си интереси. Иначе останалите държави ще продължават да бягат от гущерите в темпо, което хич не им се нрави...... а нали се сещате, че процеси като деноминация /махане на нули/ в зелено са абсолютно табу!
- 1 like
Коментар
� -
Тебе не, не е икономически обосновано на тия цени, сори
Бих подкрепил Кавръков, хем ще изчака цени наполовина, хем ще е събрал пачка за по-голямо самоучастие, да не кажа фулл кеш.препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнениеПри нас няма фалит. В рамките на година, две ипотекарите ще го разберат по трудният начин. Какво да се прави- такъв е живота за тези които не са си написали домашното....
жилищата се срутиха със 60-70%, данните са проверуеми.
Така че, зависи какво искаш.
Макар, че вече законът е написан и от ЕС ни притискат да го приемем,
но банките и колекторските фирми не искат.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Тебе не, не е икономически обосновано на тия цени, сори
Бих подкрепил Кавръков, хем ще изчака цени наполовина, хем ще е събрал пачка за по-голямо самоучастие, да не кажа фулл кеш.
За по-добри цени се ориентирай към района на Ихтиман. За 30мин с кола си в София, там даже можеш и на -70% дискаунт още сега, без да трябва да чакаш!Ама над половината население е m@ng@l, като навсякъде в прованса дамубешмакята.
Коментар
�
Коментар