IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Боже-викаш не е имало радиация. А що тогава от БКП са ги снабдявали с плодове и зеленчуци от други държави?А ние децата ядехме черешите с радиация.
    А и аз живея в Западна България, баща ми се занимаваше с отглеждане на домати по време на войната в Югославия и същата година домати имаше. Без намаляване на добива.На очите ли си да вярвам или на теб?
    Същата година ли? Домати не растяха 20 години след тези бомбардировки. Агрономите бяха наясно с този факт. Кой лъже?

Коментар

• Темата взе сериозен завой и носталгия по миналото.

Аз излазям!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Каква радиация след Чернобил? Да не би касетъчните бомби с обеднен уран на американците да са били по-малко зло? Когато гръмна Чернобил, доматите си останаха същите, може би леко да са фосфоресцирали нощем. Но когато гърмяха в Югославия, доматите спряха да растат в западна част на България.
        Боже-викаш не е имало радиация. А що тогава от БКП са ги снабдявали с плодове и зеленчуци от други държави?А ние децата ядехме черешите с радиация.
        А и аз живея в Западна България, баща ми се занимаваше с отглеждане на домати по време на войната в Югославия и същата година домати имаше. Без намаляване на добива.На очите ли си да вярвам или на теб?

Коментар

През 1990 г е имало 1529 жертви при автомобилни катастрофи. При 561 миналата година. А тогава трафикът по пътищата беше в пъти по-малък отсега.
          Може би трябва да се гледат като % спрямо населението? А не като абсолютна бройка.

Иначе 4-милиметровата броня на Москвича нямаше равна!

Коментар

Аз давам конкретни примери, ти ми пишеш някакви абстрактни глупости. И чак й обиждаш.Ами тогава да ти вляза в тона и даже да го премина. Никакъв проблем не ми е.
            Кое му е абстрактното, че описваш последните 4-5 години, когато започна упадъкът на системата, стартирал със срива на цялата икономическа общност- СИВ. Защо не кажеш какви картофи си вадел по бригадите, какви чушки, как си мачкал цици на полето с неумити ръце. Сега, ако отидеш на бригада, ще напълниш една кофа със сълзи от това, което е изчезнало безвъзвратно.
            Last edited by pinoccio; 17.11.2022, 14:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Това са тотални глупости.
              През 1990 г е имало 1529 жертви при автомобилни катастрофи. При 561 миналата година. А тогава трафикът по пътищата беше в пъти по-малък отсега.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ще ти кажа едно такова нещо. Във Винпром Троян днес вече не се вари ракия от сливи, щото сливи няма. Само спирт+есенция.
                То и сирене от мляко няма де, но пък за сметка на това са 100 вида химии.
                Пълна илюзия е,че по време на комунизма храната е била качествена и напитките. Ял съм и съм пил,и знам за какво става въпрос. Алкохол в наши дни има естествено и ментаци, ама има и много качествени питиета. Естествено и цената е друга.

Коментар

• Обръща тренда гадната инфлация у нас:

Потребителските цени са се увеличли с 11,5 на сто в ЕС и 10,6 на сто в еврозоната по данни на Евростат

Коментар

И по време на комунизма да не бяхме много спокойни?Много ли хубаво беше да ти спрат тока през зимата?Хайде аз живеех в къща и се отоплявахме с печка на дърва, ама много мои съученици студуваха. Много ли спокойно ли беше да ядем плодове и зеленчуци с радиация след Чернобил?Или да пътуваме в ковчези по пътищата, като при много по-малко движение и автомобили отсега имаше в пъти повече жертви.А и за кола се чакаше дълги години. В противен случай се возиш на скапани автобуси и мизерни влакове. В болниците мизерия. Заплатите колкото да не умреш от глад
                    Какво му е било спокойното?
                    Каква радиация след Чернобил? Да не би касетъчните бомби с обеднен уран на американците да са били по-малко зло? Когато гръмна Чернобил, доматите си останаха същите, може би леко да са фосфоресцирали нощем. Но когато гърмяха в Югославия, доматите спряха да растат в западна част на България.

Коментар

...
                      Или да пътуваме в ковчези по пътищата, като при много по-малко движение и автомобили отсега имаше в пъти повече жертви.
                      ...
                      Това са тотални глупости.

Коментар

Откъм стоки и услуги достъпността в момента е много по-висока от времето на комунизма. А и живота като цяло.Аз лично не мога да се сетя за нито едно нещо,което е било по-добро отсега.С изключение на фактът,че нямаше разпространение на наркотици. Нищо друго.
                        Ще ти кажа едно такова нещо. Във Винпром Троян днес вече не се вари ракия от сливи, щото сливи няма. Само спирт+есенция.
                        То и сирене от мляко няма де, но пък за сметка на това са 100 вида химии.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                          С 2К сега можеш да си купиш повече тула. Детайла е къде.....:-)
                          И ту'лата не е квото беше! Ич не ми я фали!!!

И крепостите ни вече пластмасови - еле по твоя край (пернишка Кракра)!

https://clubz.bg/36118-zalichavane_n...ong_i_evropari

Един познат имаше навремето такъв лаф: Златно жито зрей и прост народ живей!

Коментар

• „Не оцелява най-силният, нито най-интелигентният, а този, който най-добре се адаптира към промените.“ Дарвин

Коментар

Изглежда си наредил много дебело дюшеме в главата си и отникъде не прониква и лъч светлина.
                              Аз давам конкретни примери, ти ми пишеш някакви абстрактни глупости. И чак й обиждаш.Ами тогава да ти вляза в тона и даже да го премина. Никакъв проблем не ми е.

Коментар

Знаеш ли къде бъркаш? Съвременният човек е тревожен човек, той не е Хомо Сапиенс, а е Хомо Тревогикус. Ако всичкото имане днес ме прави тревожен, не бих го избрал. Въпросът не е в изобилието, а в преживяването. Ако не си щастлив и ти падне кръвното от сметките по кредита, не можеш да изпиеш две глътки морска вода от последната ти почивка на Бали и да очакваш кръвното да се нормализира от солта на Индийския океан.
                                И по време на комунизма да не бяхме много спокойни?Много ли хубаво беше да ти спрат тока през зимата?Хайде аз живеех в къща и се отоплявахме с печка на дърва, ама много мои съученици студуваха. Много ли спокойно ли беше да ядем плодове и зеленчуци с радиация след Чернобил?Или да пътуваме в ковчези по пътищата, като при много по-малко движение и автомобили отсега имаше в пъти повече жертви.А и за кола се чакаше дълги години. В противен случай се возиш на скапани автобуси и мизерни влакове. В болниците мизерия. Заплатите колкото да не умреш от глад
                                Какво му е било спокойното?
                                Last edited by mirodes; 17.11.2022, 13:59.

Коментар

Working...
                                X