Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Каква радиация след Чернобил? Да не би касетъчните бомби с обеднен уран на американците да са били по-малко зло? Когато гръмна Чернобил, доматите си останаха същите, може би леко да са фосфоресцирали нощем. Но когато гърмяха в Югославия, доматите спряха да растат в западна част на България.
А и аз живея в Западна България, баща ми се занимаваше с отглеждане на домати по време на войната в Югославия и същата година домати имаше. Без намаляване на добива.На очите ли си да вярвам или на теб?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПрез 1990 г е имало 1529 жертви при автомобилни катастрофи. При 561 миналата година. А тогава трафикът по пътищата беше в пъти по-малък отсега.
Иначе 4-милиметровата броня на Москвича нямаше равна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз давам конкретни примери, ти ми пишеш някакви абстрактни глупости. И чак й обиждаш.Ами тогава да ти вляза в тона и даже да го премина. Никакъв проблем не ми е.Last edited by pinoccio; 17.11.2022, 14:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Това са тотални глупости.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ще ти кажа едно такова нещо. Във Винпром Троян днес вече не се вари ракия от сливи, щото сливи няма. Само спирт+есенция.
То и сирене от мляко няма де, но пък за сметка на това са 100 вида химии.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И по време на комунизма да не бяхме много спокойни?Много ли хубаво беше да ти спрат тока през зимата?Хайде аз живеех в къща и се отоплявахме с печка на дърва, ама много мои съученици студуваха. Много ли спокойно ли беше да ядем плодове и зеленчуци с радиация след Чернобил?Или да пътуваме в ковчези по пътищата, като при много по-малко движение и автомобили отсега имаше в пъти повече жертви.А и за кола се чакаше дълги години. В противен случай се возиш на скапани автобуси и мизерни влакове. В болниците мизерия. Заплатите колкото да не умреш от глад
Какво му е било спокойното?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение...
Или да пътуваме в ковчези по пътищата, като при много по-малко движение и автомобили отсега имаше в пъти повече жертви.
...
Коментар
-
Откъм стоки и услуги достъпността в момента е много по-висока от времето на комунизма. А и живота като цяло.Аз лично не мога да се сетя за нито едно нещо,което е било по-добро отсега.С изключение на фактът,че нямаше разпространение на наркотици. Нищо друго.
То и сирене от мляко няма де, но пък за сметка на това са 100 вида химии.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеС 2К сега можеш да си купиш повече тула. Детайла е къде.....:-)
И крепостите ни вече пластмасови - еле по твоя край (пернишка Кракра)!
https://clubz.bg/36118-zalichavane_n...ong_i_evropari
Един познат имаше навремето такъв лаф: Златно жито зрей и прост народ живей!
Коментар
-
Изглежда си наредил много дебело дюшеме в главата си и отникъде не прониква и лъч светлина.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Знаеш ли къде бъркаш? Съвременният човек е тревожен човек, той не е Хомо Сапиенс, а е Хомо Тревогикус. Ако всичкото имане днес ме прави тревожен, не бих го избрал. Въпросът не е в изобилието, а в преживяването. Ако не си щастлив и ти падне кръвното от сметките по кредита, не можеш да изпиеш две глътки морска вода от последната ти почивка на Бали и да очакваш кръвното да се нормализира от солта на Индийския океан.
Какво му е било спокойното?Last edited by mirodes; 17.11.2022, 13:59.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар