IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor

Пак приятелю бъркаш двойна вноска с двойна лихва. Прост ли си, се питам, или двойно по-прост?
    Двойна вноска означава че ще е толкова високо повишението ,че няма да може да го асимилираш

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Пак приятелю бъркаш двойна вноска с двойна лихва. Прост ли си, се питам, или двойно по-прост?
      потребителският в лева или евро го изтегли?
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Виж сега пак ще повторя една моя любима еврейска поговорка ,на моите приятели от Шалом.
        Живота почва когато ти умре кучето и ти пораснат децата ...сам виж къде си в тази силна притча
        Там дето баш трябва.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Ако ШЗО,то горе не работи да се направи на затворен комплекс ,помня че беше на високото,май е добра локацията ....що пълчища плъхове бяха ,ужас само плевенските моми компенсират студа..
          Стига с тва ШЗО бре, тва беше роилня за фазани. Казарма беше кашик, телефонист като мен, граничар по 3 години и тва е. Пансион за девици от 6 мес не признавам за казарма.

Коментар

Виж сега пак ще повторя една моя любима еврейска поговорка ,на моите приятели от Шалом.
            Живота почва когато ти умре кучето и ти пораснат децата ...сам виж къде си в тази силна притча
            Ти наистина не си разбрал поговорката !

Коментар

Бих добавил да се върне Народния съд,повярвай ми имоти ще има за всички и всички ще са щастливи.
              Давам пример ,Лева може да загуби някои имоти,но със заменки ще получи други,по хубави..може би...въпроса е баланс да има ,ето виж Пачангата ,дал 120 лева ,за две кила кашкавал,буца сирене и два суджука...
              Ама я виж какво казва ,Приятел му ги бил продал...
              Такива приятели аз нямам,а и да имам мигом разваляме приятелството ,продаде ли ми на такива цени ,край...
              Ако не са Ви ясни нещата надолу към Пиротска е стария еврейски квартал и там ще Ви обяснят как трябва да бъде ..
              Добре, а защо тогава след последния "народен съд" имаше имоти, но само за някои, а останалите се бяха сгънали три поколения в дву/три стаен.
              Модерацията е твърде либерална тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Така и правя. Днес за първи път казах на една колежка кака че материалните неща някак си започнаха да не ме интересуват. А тя се позасмя. Но и се съгласи, човек трябва да мисли и за това да работи и наслаждава на живота. Може да е останало малко. Говоря като лекар и виждам кво се случва. Правилно, Каврък, пълно право имаш.

Коментар

Бих добавил да се върне Народния съд,повярвай ми имоти ще има за всички и всички ще са щастливи.
                  Давам пример ,Лева може да загуби някои имоти,но със заменки ще получи други,по хубави..може би...въпроса е баланс да има ,ето виж Пачангата ,дал 120 лева ,за две кила кашкавал,буца сирене и два суджука...
                  Такива приятели аз нямам,а и да имам мигом разваляме приятелството ,продаде ли ми на такива цени ,край...
                  Ако не са Ви ясни нещата надолу към Пиротска е стария еврейски квартал и там ще Ви обяснят как трябва да бъде ..
                  Преди да му заменят имотите с други ,,по-хубави" Лева може да аутопсира безплатно неколко кадъра от Народния съд. Умее да върти ножа, а е дълъг - 40 см острие.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Спад при имотите ще ИМА. (някога) Това ще стане защото всички (с изключение на бетерчо и берджо, защото те никога няма да останат без пари) ще тръгнат да продават имотите си, когато дойде гоУемото МЯУ. Така ще стане според мен.
                    никога не казай никога
                    всичко е възможно

най-важното е да има баланс, защото темата е пълна с хора, които са залитнали и в еднат и в другата посока
                    още помним 149 и как имотите няма да се качат в съзнателния ни живот и тн.. и тн..
                    уви пазарът не е вектор, а е цикличен

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Мъж без казарма мъж ли е? Тез под 40 години с въртеливите дупета, па и без да ги връткат питат мама кога ще отсъства от къщи да вкарат нещо.
                      Ако ШЗО,то горе не работи да се направи на затворен комплекс ,помня че беше на високото,май е добра локацията ....що пълчища плъхове бяха ,ужас само плевенските моми компенсират студа..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                        Обобщението е ясно: Никога никой боклук не може да пребори тухлите!
                        Само стой и гледай като ти шибнат двойна вноска по потребителския .
                        Запомни и ти и онзи Вълчо Мечков ,който е ревал силно като Вас в тоя форум пак ще реве ,знаеш ли защо ?
                        Защото купи късно ,при високите цени и хлъзгавите лихви,отново се наби.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
                          Всеки трети мъж под 40-годишна възраст живее с майка си - Investor.bg
                          Всеки трети мъж под 40-годишна възраст живее с майка си

цитат: "

Основната причина повечето хора да живеят с родители си са разходите, свързани с домакинството, които не успяват да покрият сами. Изненадата идва от факта, че 57% от жените и 16% от мъжете признават, че им харесва да бъдат „гледани от мама”. 11% от мъжете признават, че ще изпитват носталгия по дома и липсата на родителите им ще е много осезателна, затова не напускат дома си. 56% от запитаните са късметлиите, за които все още се готви специално, а майките на повече от половината „големи деца” продължават да се грижат за мръсните им дрехи. На 18% от хората родителите все още дори приготвят обяд за работа."

=========2029=========2029============

Мдаааммм.... Интересно колко % от индивидите от мъжки пол НАД 40 години живеят с майките си?? И как се отразява това на имотния пазар, дали спомага за спада в цените на имотите или няма отражение? Лично мое мнение е, че индивидите от мъжки пол които живеят при родител е силно казано че са мъже. (интересно как проявяват мъжките си качества в сами в детските стаи прегръщайки старите плюшени мечета)

Виждайки този тренд на повищаваща се заетост на детските стаи, строителите по-лесно биха продавали на зелен, ако проектират жилищата с поне една или две детски стаи. Също така трябва да помислят и за отделна баня/тоалетна за да не стават конфузни ситуации между майките и приятелките на синовете като в долния клип:

Мъж без казарма мъж ли е? Тез под 40 години с въртеливите дупета, па и без да ги връткат питат мама кога ще отсъства от къщи да вкарат нещо.

Коментар

Аз бих обобщил така: Нямащите мразят имащите. Най-интересно е защо, разни играчи, регистрирали се, като имащи, си изпускат нервите, типично, като нямащи

Коментар

Вия двамата заподозрени Вълчо Мечков и Булгариян Лев, как смятате? Един разкошен в живота си БЕТЕР, нормално ли е да си мисли, че тръгва спад на имотите? При положение, че той за нищо на света няма дй продаде?
                              Спад при имотите ще ИМА. (някога) Това ще стане защото всички (с изключение на бетерчо и берджо, защото те никога няма да останат без пари) ще тръгнат да продават имотите си, когато дойде гоУемото МЯУ. Така ще стане според мен.

Коментар

• Обобщението е ясно: Никога никой боклук не може да пребори тухлите!

Коментар

Working...
                                X