Първоначално изпратено от Bailor
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Виж сега пак ще повторя една моя любима еврейска поговорка ,на моите приятели от Шалом.
Живота почва когато ти умре кучето и ти пораснат децата ...сам виж къде си в тази силна притчаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако ШЗО,то горе не работи да се направи на затворен комплекс ,помня че беше на високото,май е добра локацията ....що пълчища плъхове бяха ,ужас само плевенските моми компенсират студа..Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Виж сега пак ще повторя една моя любима еврейска поговорка ,на моите приятели от Шалом.
Живота почва когато ти умре кучето и ти пораснат децата ...сам виж къде си в тази силна притча
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бих добавил да се върне Народния съд,повярвай ми имоти ще има за всички и всички ще са щастливи.
Давам пример ,Лева може да загуби някои имоти,но със заменки ще получи други,по хубави..може би...въпроса е баланс да има ,ето виж Пачангата ,дал 120 лева ,за две кила кашкавал,буца сирене и два суджука...
Ама я виж какво казва ,Приятел му ги бил продал...
Такива приятели аз нямам,а и да имам мигом разваляме приятелството ,продаде ли ми на такива цени ,край...
Ако не са Ви ясни нещата надолу към Пиротска е стария еврейски квартал и там ще Ви обяснят как трябва да бъде ..
Модерацията е твърде либерална тук.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Така и правя. Днес за първи път казах на една колежка кака че материалните неща някак си започнаха да не ме интересуват. А тя се позасмя. Но и се съгласи, човек трябва да мисли и за това да работи и наслаждава на живота. Може да е останало малко. Говоря като лекар и виждам кво се случва. Правилно, Каврък, пълно право имаш.
Живота почва когато ти умре кучето и ти пораснат децата ...сам виж къде си в тази силна притча
Коментар
-
Бих добавил да се върне Народния съд,повярвай ми имоти ще има за всички и всички ще са щастливи.
Давам пример ,Лева може да загуби някои имоти,но със заменки ще получи други,по хубави..може би...въпроса е баланс да има ,ето виж Пачангата ,дал 120 лева ,за две кила кашкавал,буца сирене и два суджука...
Такива приятели аз нямам,а и да имам мигом разваляме приятелството ,продаде ли ми на такива цени ,край...
Ако не са Ви ясни нещата надолу към Пиротска е стария еврейски квартал и там ще Ви обяснят как трябва да бъде ..Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Спад при имотите ще ИМА. (някога) Това ще стане защото всички (с изключение на бетерчо и берджо, защото те никога няма да останат без пари) ще тръгнат да продават имотите си, когато дойде гоУемото МЯУ. Така ще стане според мен.
всичко е възможно
най-важното е да има баланс, защото темата е пълна с хора, които са залитнали и в еднат и в другата посока
още помним 149 и как имотите няма да се качат в съзнателния ни живот и тн.. и тн..
уви пазарът не е вектор, а е цикличен
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Мъж без казарма мъж ли е? Тез под 40 години с въртеливите дупета, па и без да ги връткат питат мама кога ще отсъства от къщи да вкарат нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеОбобщението е ясно: Никога никой боклук не може да пребори тухлите!
Запомни и ти и онзи Вълчо Мечков ,който е ревал силно като Вас в тоя форум пак ще реве ,знаеш ли защо ?
Защото купи късно ,при високите цени и хлъзгавите лихви,отново се наби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеВсеки трети мъж под 40-годишна възраст живее с майка си - Investor.bg
Всеки трети мъж под 40-годишна възраст живее с майка си
цитат: "
Основната причина повечето хора да живеят с родители си са разходите, свързани с домакинството, които не успяват да покрият сами. Изненадата идва от факта, че 57% от жените и 16% от мъжете признават, че им харесва да бъдат „гледани от мама”. 11% от мъжете признават, че ще изпитват носталгия по дома и липсата на родителите им ще е много осезателна, затова не напускат дома си. 56% от запитаните са късметлиите, за които все още се готви специално, а майките на повече от половината „големи деца” продължават да се грижат за мръсните им дрехи. На 18% от хората родителите все още дори приготвят обяд за работа."
=========2029=========2029============
Мдаааммм.... Интересно колко % от индивидите от мъжки пол НАД 40 години живеят с майките си?? И как се отразява това на имотния пазар, дали спомага за спада в цените на имотите или няма отражение? Лично мое мнение е, че индивидите от мъжки пол които живеят при родител е силно казано че са мъже. (интересно как проявяват мъжките си качества в сами в детските стаи прегръщайки старите плюшени мечета)
Виждайки този тренд на повищаваща се заетост на детските стаи, строителите по-лесно биха продавали на зелен, ако проектират жилищата с поне една или две детски стаи. Също така трябва да помислят и за отделна баня/тоалетна за да не стават конфузни ситуации между майките и приятелките на синовете като в долния клип:
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАз бих обобщил така: Нямащите мразят имащите. Най-интересно е защо, разни играчи, регистрирали се, като имащи, си изпускат нервите, типично, като нямащи
Ако не са Ви ясни нещата надолу към Пиротска е стария еврейски квартал и там ще Ви обяснят как трябва да бъде ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеВия двамата заподозрени Вълчо Мечков и Булгариян Лев, как смятате? Един разкошен в живота си БЕТЕР, нормално ли е да си мисли, че тръгва спад на имотите? При положение, че той за нищо на света няма дй продаде?
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар