IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Резултат от Вашето търсене на:
    Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
    Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 124572 euro
    Средна цена на кв.м: 1762 euro.

#Кога?

Коментар

• Минавам само да оставя това.
      ТЕ си знаят :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
        Според него, имотен балон у нас няма. Ако имаше такъв, то цените би трябвало да паднат наполовина. А такова падане не се очаква.

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...-pazar-1466798

Ахххааахахахахахахахахахахахааааааа, защо ручахме жабетата, защо ручахме жабетата????? Амааааааа, КАК ТАКА??? Защо ручахме жабетата
        Виж,какво се очаква и спри да цитираш махленски брокери ,това няма да ти помогне в обезценката ,трайната обезценка и спад в имотите ти... Еврозоната ще изпадне в тежка рецесия, а възстановяването ще е бавно, смятат икономисти

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Очакваш 45 % спад на цените ли ? Голям оптимист си да ти кажа
          https://www.investor.bg/a/538-pazari...tat-ikonomisti

Я виж какви прогнози ...

Еврозоната ще изпадне в тежка рецесия, а възстановяването ще е бавно, смятат икономисти

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Може ли да ми посочиш как съм се изгаврил с тези хора? Ако цитирането на новина считаш за гавра, какво би казал са това:

Е нали и аз това писах:
            "Понеже лично познавам представители на изброените изчезващи видове, се превъзбудих и падайки на нивото на подигравките ти, отговорих в същия стил. Явно не става и с подигравателни обяснения."

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Ново дъно сте копали значи тук. Когато се започне с дребнави заяждания, винаги се минава към обиди и се свършва със заплахи. Това убива всяка конструктивна дискусия и отблъсква повечето от четящите тук. Не знам как може да се избягват такива спирали на низост. Кавръков през ден иска народен съд, на който той де е председател. Иска да екзекутира част от нас, капиталистите долни, а друга част да изпрати на курорт, където се сервира ол-инклузив кето меню от хляб и вода. Но на всички иска да заграби акциите, имотите и златото. Опитах се да му обясня, че това няма да сработи и няма да донесе нищо добро за обществото. Явно не става с конструктивни обяснения. Предните дни ти самият си позволи неволни закачки с човешката мъка. Първо се подигра с хората страдащи от астма и други белодробни заболявания [1] , след което се изгаври и с хората измъчени в отглеждането на малки деца и зъзнещите старци [2]. Понеже лично познавам представители на изброените изчезващи видове, се превъзбудих и падайки на нивото на подигравките ти, отговорих в същия стил. Явно не става и с подигравателни обяснения. Тогава си мисля, освен да се изнесем от форума, единствения начин е да спрем да се подиграваме и обиждаме. За да не се стига и до заплахи. За десетте ми месеца тук, в които имах огромна лятна пауза, видях толкова много помия във форума, че се чудя Инвестора с конкурс ли ни е избирал тук или наистина това е средното ниво на гражданите у нас. Защото никъде в моите си житейски балони - лични, професионални, дори квартални, не съм виждал толкова много омраза както тук. Един съвет от бат ти цецко - не оставяй нещата така. Първо подай жалба към себе си. Разгледай я. Вземи мерки и се възнеси над нивото си и над нивото на другите. Веднага след това сезирай и всички компетентни органи. Все пак си получил отвратителна и гнусна заплаха, дори и да е била провокирана от обиди, е насочена към най-милото ти.

[1]
              16.11.2022, 15:47

[2]
              17.11.2022, 19:39
              Може ли да ми посочиш как съм се изгаврил с тези хора? Ако цитирането на новина считаш за гавра, какво би казал са това:

Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Портних пусна ли осветлението на моста или сега безимотните скачат в тъмното?

Коментар

Имаше заплаха за сексуално посегателство към съпругата ми, което е престъпление по н.к.
                Ново дъно сте копали значи тук. Когато се започне с дребнави заяждания, винаги се минава към обиди и се свършва със заплахи. Това убива всяка конструктивна дискусия и отблъсква повечето от четящите тук. Не знам как може да се избягват такива спирали на низост. Кавръков през ден иска народен съд, на който той де е председател. Иска да екзекутира част от нас, капиталистите долни, а друга част да изпрати на курорт, където се сервира ол-инклузив кето меню от хляб и вода. Но на всички иска да заграби акциите, имотите и златото. Опитах се да му обясня, че това няма да сработи и няма да донесе нищо добро за обществото. Явно не става с конструктивни обяснения. Предните дни ти самият си позволи неволни закачки с човешката мъка. Първо се подигра с хората страдащи от астма и други белодробни заболявания [1] , след което се изгаври и с хората измъчени в отглеждането на малки деца и зъзнещите старци [2]. Понеже лично познавам представители на изброените изчезващи видове, се превъзбудих и падайки на нивото на подигравките ти, отговорих в същия стил. Явно не става и с подигравателни обяснения. Тогава си мисля, освен да се изнесем от форума, единствения начин е да спрем да се подиграваме и обиждаме. За да не се стига и до заплахи. За десетте ми месеца тук, в които имах огромна лятна пауза, видях толкова много помия във форума, че се чудя Инвестора с конкурс ли ни е избирал тук или наистина това е средното ниво на гражданите у нас. Защото никъде в моите си житейски балони - лични, професионални, дори квартални, не съм виждал толкова много омраза както тук. Един съвет от бат ти цецко - не оставяй нещата така. Първо подай жалба към себе си. Разгледай я. Вземи мерки и се възнеси над нивото си и над нивото на другите. Веднага след това сезирай и всички компетентни органи. Все пак си получил отвратителна и гнусна заплаха, дори и да е била провокирана от обиди, е насочена към най-милото ти.

[1]
                16.11.2022, 15:47
                Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                Ало София?!!! Дишате ли?

Трети ден Фандъкова бездейства за мръсния въздух в София

Превишение на допустимите нива на фини прахови частици вчера са регистрирани на шест станции в града

https://www.segabg.com/hot/category-...-vuzduh-sofiya
                [2]
                17.11.2022, 19:39
                Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                Ко става бре, София? Голяма част от София е без ток

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Байлорчо сега като паднат цените и хората ще пазарят на твойта цена нормално 60,70 квадрата жилище ,Бургас Център ,а ти ще полудееш в половинката си гарсониерка от яд,ха ха
                  Очакваш 45 % спад на цените ли ? Голям оптимист си да ти кажа

Коментар

• Според него, имотен балон у нас няма. Ако имаше такъв, то цените би трябвало да паднат наполовина. А такова падане не се очаква.

Ахххааахахахахахахахахахахахааааааа, защо ручахме жабетата, защо ручахме жабетата????? Амааааааа, КАК ТАКА??? Защо ручахме жабетата

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Потребителският скоро ще е история.
                      Gледай си твоята кошница и си живей живота. Nедей да предсказваш живота на другите, никога не ти се е получавало. Sтана за посмешище тука с оня мамин Кольо
                      Байлорчо сега като паднат цените и хората ще пазарят на твойта цена нормално 60,70 квадрата жилище ,Бургас Център ,а ти ще полудееш в половинката си гарсониерка от яд,ха ха

Коментар

• Но през април 2021 цените започнаха да избухват

ТОЧНО ГА КУПИХ!!!

Коментар

• Почти 45% е ръстът на цените на имоти в столицата заради инфлацията. Това каза в предаването "Добро утро, България“ на Радио "Фокус“ Васил Люнчев.

ПП Явно, това е причината, някои тотално да избръмчат в темата

Коментар

Имаше заплаха за сексуално посегателство към съпругата ми, което е престъпление по н.к.
                            Това е ужасно ,но и мен са ме заплашвали и обиждали. Заплашвана съм била дори с убийство

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Айде, айде голяма работа. Всеки тук го е отнасял. Ти да знаеш Дюри какъв език има. Мале, мале

Не ставай както оня габровския Дънинг-Крюгер и ти.
                              Какъв език имам и кога съм обидила някой ?!!!

Коментар

• не се впрягай бетерчо.
                                форум е това, не трябва да вземаш всичко написано насериозно.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X