IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Плащаш двустаен на последен етаж с 20м2 тераса. След ремонта двустайния се оказва тристаен с 5м2 тераса. Браво Бонвиван.
    това беше основна идея на купувачите в 2007-08
    да усвоят терасата, което не винаги става
    колегата обаче ги оставя като примамка
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Плащаш двустаен на последен етаж с 20м2 тераса. След ремонта двустайния се оказва тристаен с 5м2 тераса. Браво Бонвиван.
      Ами не. Не бих осакатил да затворя терасата. Пък и цялото това преустройство трябва да се съгласува с община и съседи. Категорично съм против такива преустройства и ако случайно някаде надуша такъв започнат ремонт сигнализирам където трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Точно така, Бизнес парка е магнит за програмистчета с 5 цифрени заплати и чуждестранни мениджъри на които фирмата им плаща наема. 95% от хазяите не могат да издават фактура за този разход и не е проблем да надуеш едни 200Е към наема за да може мениджъра да е на пешеходно разтояние до офиса, защото те и коли не карат в БГ:-))) Та има и нисши в които наемодателя определя правилата.
        браво, напипал си нишата.
        имаше ли отлив 2020-2021-ва
        при мен един се прибра в къщи от там да работи, една двойка се изнесе, като им изтече срока
        и на едно момиче опростих наем и половина, докато си намери нова работа.
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

много скъпо идва тая тераса, иначе и аз ги харесвам

Коментар

я кажи, двойки ли са ти наемателите на тия апратаменти или сам човек.
            Самички, за какво да давам на двама и амортизацията да е двойна?

Коментар

ти таргетираш бп, има резон.
              Точно така, Бизнес парка е магнит за програмистчета с 5 цифрени заплати и чуждестранни мениджъри на които фирмата им плаща наема. 95% от хазяите не могат да издават фактура за този разход и не е проблем да надуеш едни 200Е към наема за да може мениджъра да е на пешеходно разтояние до офиса, защото те и коли не карат в БГ:-))) Та има и нисши в които наемодателя определя правилата.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

300 000 лева за двустаен ,,,без коментар
                свиквай 2029 ще е по-зле, питай купчо
                препоръка е

Коментар

Без пари няма нищо. Веднъж може малко да се пазариш с продавача да свали от цената на м2 тераса и тя да не е на цената на основното жилище, второ именно ипотекари бягат от такива тераси и тези жилища за някои продавачи са като воденичен камък на врата. И накрая няма платежоспособен наемател, който да остане равнодушен от една тераса с ратанова масичка, 2 ратанови стола, 2 шезлонга и градинска люлка. От над 25 години аз така отдавам:-))) Патент ми е.

Е това ако бе в Мл4 го отнасях веднага Продава 2-СТАЕН в град София, Младост 1А - 74 кв.м / 139900 EUR :: imot.bg Обява
                  ти таргетираш бп, има резон.
                  имаше много обяви продава в м4 като затвориха офисите
                  бях започнал да се замислям, макар, че гледам да купувам само в 1 и 1а, 3 също ми е на прицел, но нищо не излиза там.
                  я кажи, двойки ли са ти наемателите на тия апратаменти или сам човек.
                  Last edited by ratten; 24.11.2022, 14:27.
                  препоръка е

Коментар

Без пари няма нищо. Веднъж може малко да се пазариш с продавача да свали от цената на м2 тераса и тя да не е на цената на основното жилище, второ именно ипотекари бягат от такива тераси и тези жилища за някои продавачи са като воденичен камък на врата. И накрая няма платежоспособен наемател, който да остане равнодушен от една тераса с ратанова масичка, 2 ратанови стола, 2 шезлонга и градинска люлка. От над 25 години аз така отдавам:-))) Патент ми е.

Е това ако бе в Мл4 го отнасях веднага Продава 2-СТАЕН в град София, Младост 1А - 74 кв.м / 139900 EUR :: imot.bg Обява
                    300 000 лева за двустаен ,,,без коментар

Коментар

Коментар

Двустайките на последен с тераси около и над 20м2 са в моето инвестиционно полезрение. :-))) Така, че за всеки влак си има пътници.
                        двустайка с голяма тераса не звучи - 'артистичен пентхаус' е по-добре.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          Свръхпроизводството на имоти е добре за всички без рентиерите.
                          Това е така, но само донякъде. Има много рентиери, които постоянно надграждат имотното си стопанство. И като няма ново предлагаме също е лошо.
                          Абе пазар...винаги е в някакво прилично равновесие.

Коментар

Двустайките на последен с тераси около и над 20м2 са в моето инвестиционно полезрение. :-))) Така, че за всеки влак си има пътници.
                            препоръка е

Коментар

я останал някой последен етаж с 60% тераса непродаден я не

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Свръхпроизводството на имоти е добре за всички без рентиерите.

Строителите гушат, банките гушат, посредниците гушат, държавата гуши яко ддс и такси, ерп-тата, вода, продавачи на мебели, фаянси, и тн ....

За ратко е добре цените да се мега високи, че да не му бягат наемателите и да не си купуват...

това май за никой не е добре
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X