Първоначално изпратено от yalokin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Какво обръщане? Наблюдаваме рекордно ниска безработица и увеличаващи се доходи.
1-2% увеличаване на лихвите нищо няма да промени.
Цени като от 2019та вече никога няма да има, никога.
Както казах по-рано, ако влезем в рецесия, до края на годината пак ще има количествени улеснения.
Ако има спад, ще е 5-10% и после пак нагоре.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти нали продавашнатискай нагоре, но мисля,че няма да ти се получи и този пазарен цикъл
Тоя от 2009-та до 2017-та когато дойде голямото МЯУ
или този от 2017-та до Ковида 2020-та
Или този от 2020-та до 2023-та
Че вие толкова често му обявявахте край на този цикъл че вече почвам да се обърквам
- 3 Харесвания
Коментар
-
мисля, че първото тримесечие на 2023-та ще затвърди обръщането, на което бяхме свидетели през последното тримсесечие на 2022-ра.
Не забравяй, че НИ не са волатилни като акции или крипто. В момента има едно сериозно затишие и ако не ми вярваш на мене потърси хора в банковите и брокерските среди и си поговори с тях.
1-2% увеличаване на лихвите нищо няма да промени.
Цени като от 2019та вече никога няма да има, никога.
Както казах по-рано, ако влезем в рецесия, до края на годината пак ще има количествени улеснения.
Ако има спад, ще е 5-10% и после пак нагоре.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Доста Бай Ганьовци с кредити ще бъдат ударени яко !!!!
За сметка на това умниците дето гледаха мача от близо вече одавна изядоха тоягата на инфлацията и то на 100% от тях
Та как мислиш кой е по на далавера тия дето нямаха пари, а имат имоти или тия дето имаха пари а сега имат само шума???
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Не забравяй това не забравяй онова, виж сега ластика, погледни ножицата и тн тн
Направо ми става жал за тебе и Кавръка и си викам нема ли да паднат най накрая тия имоти да се свършат мъките винатискай нагоре, но мисля,че няма да ти се получи и този пазарен цикъл
Коментар
-
мисля, че първото тримесечие на 2023-та ще затвърди обръщането, на което бяхме свидетели през последното тримсесечие на 2022-ра.
Не забравяй, че НИ не са волатилни като акции или крипто. В момента има едно сериозно затишие и ако не ми вярваш на мене потърси хора в банковите и брокерските среди и си поговори с тях.
Направо ми става жал за тебе и Кавръка и си викам нема ли да паднат най накрая тия имоти да се свършат мъките ви
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Берти, не се ли умори вече? Май шараните не са тези които си мислиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеИзтървахТе коняяяяя.!!!!51% за два месеца. Ноември продадох имот, набих 150к в коноВе, днес продадох на 23200 и вече имам 225к. 75 к за 2 месеца! Играчи а вие колко изкарахте от туулите?
[ATTACH=CONFIG]n4014329[/ATTACH]
Сега изведнъж бил продал имот купил койни и тн тн
Ей магнит е тая тема магнит
- 3 Харесвания
Коментар
-
който е писал статията няма дълбоки познания за динамиката на пазара на НИ в София, но и материалът е насочен към 'шараните' та всичко е наред.
ако имаш някой приятел в банка му дрънни да го питаш как се развива при тях пазара декември и сега януари (ипотеките)
- 3 Харесвания
Коментар
-
който е писал статията няма дълбоки познания за динамиката на пазара на НИ в София, но и материалът е насочен към 'шараните' та всичко е наред.
ако имаш някой приятел в банка му дрънни да го питаш как се развива при тях пазара декември и сега януари (ипотеките)
Ебаси и шараните,ще кажа на търговския да не правя аз бюджет за цялата година 2023 за 500 фирми ми да го карам на 3 месеца че е по така добре изглеждащо,то бива,бива театър но това комедия стана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЗа периода на последното тримесечие в столицата са продадени 9668 имота, което е ръст с внушителните 30,61% спрямо предишното тримесечие.
https://www.expert.bg/my-finance/est...t-1884078.html
ако имаш някой приятел в банка му дрънни да го питаш как се развива при тях пазара декември и сега януари (ипотеките)това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеИзтървахТе коняяяяя.!!!!51% за два месеца. Ноември продадох имот, набих 150к в коноВе, днес продадох на 23200 и вече имам 225к. 75 к за 2 месеца! Играчи а вие колко изкарахте от туулите?
[ATTACH=CONFIG]n4014329[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЗа периода на последното тримесечие в столицата са продадени 9668 имота, което е ръст с внушителните 30,61% спрямо предишното тримесечие.
https://www.expert.bg/my-finance/est...t-1884078.html
Спрямо 2021 година спада в продажбите на имоти е цели 17%за София ,и то най силните 3 месеца,за цялата страна е цели 10%!
Коментар
Коментар