If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тва е лесно, брокера е написал една 9-тка повече....Не е за първи път, но се среща и обратното или цена на квадрат обявена за цената за покупка и т.н.....
Матрял....::-)
Едва ли, аз с брокерази не съм се занимавал, купувал съм от строители, но ако ми се наложи да купя, пак не бих купил чрез брокери.
Едно ще ти напиша и ти като ,Каръков, правиш една основна грешка, не си гледаш интереса. Мога да го кажа със сигурност защото когато ми каза какво се случва с руснаците ,ти който живееш на морето не се възползва от ситуацията, а аз на секундата се прибрах от 2000 км. и купих къща с намаление на повече от 50 % от цената тогава при това преди голямото поскъпване. Имаш готови пари не се подвеждай ,че ще можеш да пазаруваш на едро и много евтино, следи пазара и когато нещо ти хареса гледай да се договориш за добра цена като използваш всяка ситуация в твоя полза. Ако ме послушаш после ще ми благодариш
Ох..., болна тема. В любимата ми сграда имаше останал 1 апарт с 2 колони в дневната и 1 колона в една от спалните....ама на средата... уникално ! Трябва много дизайн....Вися 1-2 години без никой да го вземе, а аз можех да се разбера със строителя за прИмоция....Не го взех...
А сега цената е тройна....
Ама, ти наистина се занимаваш с имоти от скоро и малко Гледам, че се учудваш от неща с които се сблъскваме от години и им знаем номерата, а ти се чудиш Нищо, живот и здраве ще се научиш
Едва ли, аз с брокерази не съм се занимавал, купувал съм от строители, но ако ми се наложи да купя, пак не бих купил чрез брокери.
Сваля, на онази спрвка се вижда, че е свалил, в самата обяне - не, явно има някакви врътки да не се вижда в самата обява, че е намалена цена.
Ама, ти наистина се занимаваш с имоти от скоро и малко Гледам, че се учудваш от неща с които се сблъскваме от години и им знаем номерата, а ти се чудиш Нищо, живот и здраве ще се научиш
Различни причини - надценили се, брокерски номера, липса на търсене.... Имаше 1 мезонет готов наблизо дето го мъчиха поне 3 години / цените се вдигат, а той все надолу/.
Тази справка генерира гледания и брокитата правят чудеса да са в нея / виждал съм по 10 промени с 1 евро нагоре и надолу , за да е в справката/...
Както написах обаче вече не я гледам, сега я издирих заради теб :-)
Целият пазар е такъв, но имаше много лесни пари и сравнително малко предлагане, сега предлагането се удвои а парите изчезнаха и следва пак същия сценарий, като предишния цикъл, но вече с много повече имоти на пазара.
Сваля, на онази спрвка се вижда, че е свалил, в самата обяне - не, явно има някакви врътки да не се вижда в самата обява, че е намалена цена.
Какво ти написах ? Брокитата правят чудеса да са в справката :-)
Бетерчо, тук леко ме разочароваш. Вещ си в една от най-измамните сфери, а брокитата така да те меткат и да им верваш :–)
Къде видя, че сваля ?
Но ще свали....Последните етажи у нас не са като в Манхатън :-) ...то и Ливадите с М започва ...ама толкоз.
Гледай идея - засилваш твоя по 3К / нали толкова вървят/ и зимаш тоя , а разликата у конье :;-)
Да, да имало, при хвърчащ пазар от години. От къФ зор?
Различни причини - надценили се, брокерски номера, липса на търсене.... Имаше 1 мезонет готов наблизо дето го мъчиха поне 3 години / цените се вдигат, а той все надолу/.
Тази справка генерира гледания и брокитата правят чудеса да са в нея / виждал съм по 10 промени с 1 евро нагоре и надолу , за да е в справката/...
Както написах обаче вече не я гледам, сега я издирих заради теб :-)
Изобщо не гледам какво е, само виждам, че е свалил цената с 20 000 евра. Защо? Нали само нагоре? Сиренето нагоре, инфлацията - нагоре, парцела - надолу? Защооо?
Песи, отдавна го е казал за всяка цена има причина. Предполагам, че е затова за което ти написах, колко ще ти излезе една къща на този парцел ако и мястото не е атрактивно ще сваля още цената
Коментар