IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Цената на имота се определя от съседа, който е готов да продава, не от локацията В една лодка сте.
    Лошо ако мислиш така , лошо за теб, не за мен

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Защо мислиш, че това ще безкрайно? Дъри шашкаш ме. Кажи че си продавач и си изпуснала момента.
      Замисли се как ще си продавам златните гъски ? Да не съм си загубила акъла ?
      До сега винаги е било нагоре, ама винаги ! Може да има временни спадове, но като цяло цената винаги е нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Когато цената на имотите ми беше 180-200000 € нямаше Ливади, Долини и подобни. Построяването им не попречи цената на апартаментите ми да скочи на 400000 и нови 100000 да има / в което се съмнявам/ няма никак да се учудя на цена от 800000 € примерно. Не те будалкам изобщо. Мисли защо пиша непрекъснато -локация,локация и пак локация !
        Цената на имота се определя от съседа, който е готов да продава, не от локацията В една лодка сте.

Примерно локацията между Мария Луиза и Женския пазар беше топ, когато работеше кино Цанко Церковски и даже когато киното стана студентски стол. След това тази локация западна.

Абе къде е Бонка?
        Last edited by unimog; 20.01.2023, 12:21.

Коментар

• Дъри ти измисли нова икономика. Увеличаваме предлагането а цените нагоре.

Коментар

Когато цената на имотите ми беше 180-200000 € нямаше Ливади, Долини и подобни. Построяването им не попречи цената на апартаментите ми да скочи на 400000 и нови 100000 да има / в което се съмнявам/ няма никак да се учудя на цена от 800000 € примерно. Не те будалкам изобщо. Мисли защо пиша непрекъснато -локация,локация и пак локация !
            Защо мислиш, че това ще безкрайно? Дъри шашкаш ме. Кажи че си продавач и си изпуснала момента.

Коментар

Какво си слушала? 10 000 имота се строяха на год, сега има заявка за 20 000. Това ако се случи имотите ни ще се обезценят зверски.

Вместо да говориш нелогични неща, признай че продаваш имот и спукването на балона те притеснява.
              Пълни глупости !

Коментар

Това съм го слушала много пъти през годините и не се случва както ти си мислиш да ти кажа. Колкото и да паднат цените е за кратко време през което пазара "умира" и после отново нагоре. Предпочитем да няма резки колебания, нито нагоре, нито надолу .Виждала съм няколко такива цикъла.
                Какво си слушала? 10 000 имота се строяха на год, сега има заявка за 20 000. Това ако се случи имотите ни ще се обезценят зверски.

Вместо да говориш нелогични неща, признай че продаваш имот и спукването на балона те притеснява.

Коментар

Как ще е 800 к, като след 10 год се очакват нови, пак повтарям нови 100 000 имота???? Как така печатаме нови пари опс имоти а цените се вдигат?????

Дъри на будали ли ни правиш или има нещо друго? Говориш напълно нелогични неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

А 20те процента инфлация къде ги забравяш? Спад от 30% значи реално спад от 50% и то за 1 година.
                    Помага само едно нещо - продажба на набалончения актив и вложение в койни, акции и каквото се сетиш друго, само не и в ненужни тухли.
                    По-добре 50%, отколкото 70%

Коментар

Тогава защо подскачаш като ужилена?
                      Ти както и аз трябва само да се радваме, че балоняка се спука, следователно предстоящото наводняване с нови имоти няма да се случи. От което следва, че нашата собственост няма да се обезцени много. При спаднал интерес от "печатане" на мн нови имоти прохнозирам 30% спад, което няма как да навреди на тези купили преди 2020 г. т.е.
                      Това съм го слушала много пъти през годините и не се случва както ти си мислиш да ти кажа. Колкото и да паднат цените е за кратко време през което пазара "умира" и после отново нагоре. Предпочитем да няма резки колебания, нито нагоре, нито надолу .Виждала съм няколко такива цикъла.

Коментар

Ти както и аз трябва само да се радваме, че балоняка се спука, следователно предстоящото наводняване с нови имоти няма да се случи. От което следва, че нашата собственост няма да се обезцени много. При спаднал интерес от "печатане" на мн нови имоти прохнозирам 30% спад, което няма как да навреди на тези купили преди 2020 г. т.е.
                        А 20те процента инфлация къде ги забравяш? Спад от 30% значи реално спад от 50% и то за 1 година.
                        Помага само едно нещо - продажба на набалончения актив и вложение в койни, акции и каквото се сетиш друго, само не и в ненужни тухли.

Коментар

Както написа Бетер, аз не съм продавач, че да се интересувам от днешната цена на имотите ми. През 2008 г цената беше 230000 € и тогава не ме интересуваше продажбата. След 5-10 г цената може да е 800000 € . Цената на имотите ми винаги расте след покупката им ,а през тези десетилетия, аз печеля от наеми и с тези пари мога да купувам още имоти без ипотеки или средства от други доходи. Нищо не губя, само печеля
                          Как ще е 800 к, като след 10 год се очакват нови, пак повтарям нови 100 000 имота???? Как така печатаме нови пари опс имоти а цените се вдигат?????

Дъри на будали ли ни правиш или има нещо друго? Говориш напълно нелогични неща.

Коментар

Не ми пречи. Имотите ми са изплатени много отдавна при това само от наеми и днес всичко ми е "горница" Получавам си наеми без да си мръдна пръста и не ми пука

Коментар

Какви пари печелиш? 1200 Евро наем от имот, който уж струва 400к. Това след данъци са около 3%. Депозитът в пощенска те бие от всякъде. Сигурно пак ще се хвалиш за колко си го купила, хахахха, тези исторически 50.000 долара. Докато не го продадеш от капиталовата имаш една кръгла нула, а в момента парите ти, загробени в този имот правят номинални 3% при 20% инфлация. Това е истината.
                              В случая идва на ум една удачна поговорка:
                              'На чужд гроб ридаеш"
                              Last edited by Zalmoxis; 20.01.2023, 11:58.

Коментар

Да де, но тези 400к загробени инфлацията ги топи - спечеленото досега от имотчета се изпарява. Актив за 400к носещ 3% номинална доходност - зле, много зле. Миналото си е минало, досега си печелила, от сега нататък ще губиш и то много.
                                Както написа Бетер, аз не съм продавач, че да се интересувам от днешната цена на имотите ми. През 2008 г цената беше 230000 € и тогава не ме интересуваше продажбата. След 5-10 г цената може да е 800000 € . Цената на имотите ми винаги расте след покупката им ,а през тези десетилетия, аз печеля от наеми и с тези пари мога да купувам още имоти без ипотеки или средства от други доходи. Нищо не губя, само печеля

Коментар

Working...
                                X