Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Понеже от друго не ти разбира главата да ти дам такъв пример -
Защо колкото и шиткойни да се появят всички гледат все биткойн и етериум?
Отделно не съм видял някой да иска да се наводни пазара, говори се само колко много били имотите и новото строителство и то главно от понижителите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
не мисля че особено ги брига те и в момента голяма част от парите са само точки, а хартиената пара е само много малка част
Проблема на феновете на кеш е че те си мислят че печатенето е дефект на систмата и аха сега ще го оправят и повече така няма да правят
Когато осъзнаят че това всъщност е целта на системата и че това не е дефект а ефект ще им светнат много неща
Някой беше пуснал линк към хиперинфлационната марка. Та и там така са постъпили се оказа - докато печатат от едната пускат друга пишеше гарантирана от ръжта. Такава беше и моята идея - докато се случва каквото и да е с настоящите валути без значение дали са точки, по нея си върви дълга, инфлацията и спестяванията...
А дигиталната ще е друга бира ...гарантирана от нещо.... свети диджит....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е от твоя линк е
само половината изречение ли да приемаме за вярнода, знам че е от мен, ама на това му се вика пожелателно мислене (успокоение един вид).
Тръгне ли снежната топка - всичко отива в киреча, няма панел-манел, люкс-мюкс.......
Може да е с различни проценти, но всички ще бъдат засегнати! Без изключение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение[/B]
Не предпочитам, но разрешителните за строеж не зависят от мен, така че моето мнение няма никаква тежест в случая. А относно стойността - на пазара може да има повече имоти, но и много повече напечатан кеш. Та нещата се уравновесяват. Сравнението с койна беше образно, иначе изобщо нямат допирни точки. Без едното можеш, без другото не. Не забравяй, че физическото оцеляване е на 1-во място, следователно най-важните неща са въздух, храна, вода И тухла.
АЙ Стига с това без туй или онуй не може - хиляда пъти съм казал пак ще повторя . ГОВОРИМ ЗА ИМОТИТЕ САМО ЗА ИНВЕСТИЦИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
не мисля че особено ги брига те и в момента голяма част от парите са само точки, а хартиената пара е само много малка част
Проблема на феновете на кеш е че те си мислят че печатенето е дефект на систмата и аха сега ще го оправят и повече така няма да правят
Когато осъзнаят че това всъщност е целта на системата и че това не е дефект а ефект ще им светнат много неща
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Това едното.... :-) Зануляването на дълговете - те ще си останат към хартията, а с дигиталното почват на чисто да трупат дълг....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение(сламката на удавника)
ЩЕ ... ЩЕ ... повтаряйте задружно... ЩЕ, ЩЕ ...
само половината изречение ли да приемаме за вярнопрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАз пак да попитам собствениците, защо искате строителите да наводнят пазара с имоти? Как това няма да обезцени вашите имоти?
Защо колкото и шиткойни да се появят всички гледат все биткойн и етериум?
Отделно не съм видял някой да иска да се наводни пазара, говори се само колко много били имотите и новото строителство и то главно от понижителите.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ама, нали трябва да води към някаква облага за този строител ? Продажби и т.н.
В темата има няколко строители цитирани по-често...и не мисля, че имиджово са представени добре така че да мотивират купувачи.
Как може единият със 100 левови фирми и 70-80% на Акт 14 или пък другия с клауза за индексиране на цената според инфлацията да са добра реклама ?! То по-скоро е антиреклама....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение, но при качествените имоти, които са на топ локации, цените ще продължат да растат.
ЩЕ ... ЩЕ ... повтаряйте задружно... ЩЕ, ЩЕ ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
И ние повЕрвахме, на платена статия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Песи я виж, какви са цените за платени публикации (не в инвестор) как мислиш, при тези смешни цени, никой строител/брокер няма да се възползва ли?
В темата има няколко строители цитирани по-често...и не мисля, че имиджово са представени добре така че да мотивират купувачи.
Как може единият със 100 левови фирми и 70-80% на Акт 14 или пък другия с клауза за индексиране на цената според инфлацията да са добра реклама ?! То по-скоро е антиреклама....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар