Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Е как не предпочиташ? Как собственик ще се радва, че някой "произвежда" огромно количество от неговата стока???? Как така на пазара ще има двойно повече имоти (7 млн нови квадрати) кой с какви пари и защо ше ги купува.
АЙ Стига с това без туй или онуй не може - хиляда пъти съм казал пак ще повторя . ГОВОРИМ ЗА ИМОТИТЕ САМО ЗА ИНВЕСТИЦИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Тези които имат и имоти и кеш са в ситуация win-win, който е като Кавръка да стиска кеша - стои и се надява на апокалипсиси.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Ако не ти харесва истината не пиши в публичен форум - направи си дневник/блог.
П.С След всяка обида списъкът ще бъде допълван.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ако не се обезценя труда на предходните поколения. Натрупването ще е значително и как ще накараш наследниците да работят? А пък като не работят, кой ще произвежда? Всичко е толкова очевидно, че и слепия го забелязва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеТо свестни парцели не останаха, принтерът и инфлацията е невъзможно да се спрат, а тук за наводняване на пазара, дефлация и 50-70% спад се говори... поредният епизод на размисли от деЦката.
Визирам имоти, които се водят земеделска земя, но при интерес може да им се смени статута.
ПП да не говорим колко малки къщички има по кварталите, които са 'спящи клетки' почти готови да се започне. В София в последните години най-много им пречеше знаете кой, че ги нареждаха с тежки разходи при това фактурирани, за да се почне.Last edited by bertram; 25.01.2023, 16:22.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
О, не мисля да отговарям на обиди. Не ми пиши повече, ако обичаш. Благодаря!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Понеже от друго не ти разбира главата да ти дам такъв пример -
Защо колкото и шиткойни да се появят всички гледат все биткойн и етериум?
Отделно не съм видял някой да иска да се наводни пазара, говори се само колко много били имотите и новото строителство и то главно от понижителите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
не мисля че особено ги брига те и в момента голяма част от парите са само точки, а хартиената пара е само много малка част
Проблема на феновете на кеш е че те си мислят че печатенето е дефект на систмата и аха сега ще го оправят и повече така няма да правят
Когато осъзнаят че това всъщност е целта на системата и че това не е дефект а ефект ще им светнат много неща
Някой беше пуснал линк към хиперинфлационната марка. Та и там така са постъпили се оказа - докато печатат от едната пускат друга пишеше гарантирана от ръжта. Такава беше и моята идея - докато се случва каквото и да е с настоящите валути без значение дали са точки, по нея си върви дълга, инфлацията и спестяванията...
А дигиталната ще е друга бира ...гарантирана от нещо.... свети диджит....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е от твоя линк е
само половината изречение ли да приемаме за вярнода, знам че е от мен, ама на това му се вика пожелателно мислене (успокоение един вид).
Тръгне ли снежната топка - всичко отива в киреча, няма панел-манел, люкс-мюкс.......
Може да е с различни проценти, но всички ще бъдат засегнати! Без изключение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение[/B]
Не предпочитам, но разрешителните за строеж не зависят от мен, така че моето мнение няма никаква тежест в случая. А относно стойността - на пазара може да има повече имоти, но и много повече напечатан кеш. Та нещата се уравновесяват. Сравнението с койна беше образно, иначе изобщо нямат допирни точки. Без едното можеш, без другото не. Не забравяй, че физическото оцеляване е на 1-во място, следователно най-важните неща са въздух, храна, вода И тухла.
АЙ Стига с това без туй или онуй не може - хиляда пъти съм казал пак ще повторя . ГОВОРИМ ЗА ИМОТИТЕ САМО ЗА ИНВЕСТИЦИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
не мисля че особено ги брига те и в момента голяма част от парите са само точки, а хартиената пара е само много малка част
Проблема на феновете на кеш е че те си мислят че печатенето е дефект на систмата и аха сега ще го оправят и повече така няма да правят
Когато осъзнаят че това всъщност е целта на системата и че това не е дефект а ефект ще им светнат много неща
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Това едното.... :-) Зануляването на дълговете - те ще си останат към хартията, а с дигиталното почват на чисто да трупат дълг....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение(сламката на удавника)
ЩЕ ... ЩЕ ... повтаряйте задружно... ЩЕ, ЩЕ ...
само половината изречение ли да приемаме за вярнопрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАз пак да попитам собствениците, защо искате строителите да наводнят пазара с имоти? Как това няма да обезцени вашите имоти?
Защо колкото и шиткойни да се появят всички гледат все биткойн и етериум?
Отделно не съм видял някой да иска да се наводни пазара, говори се само колко много били имотите и новото строителство и то главно от понижителите.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар