IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Локация, локация, локация -

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8vs9kk&f1=2

Хинт - в район, в който се появи BARBЕR SHOP цените се сриват.
    Last edited by unimog; 31.01.2023, 10:15.

Коментар

• Утре ще е това -
      Индекс ЛЕОНИА Плюс за 30.01.2023: 1.81%

Вместо това -

1/27/2023

https://www.euribor-rates.eu/en/

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Хм, ако брокерът на "бизнес" дамата е действал по този начин, освен за иск за вреди и един хубав пердах до синьо, преди това е за прокурор. Така ли работите - с подкупи, за да премахнете конкуренцията при продажбата? Надявам се да е разказвате приказки от 1000 нощ - първо, насърчавате измами, второ - правите на пух и прах и малкото доверие, което може да се има на посредниците, трето - подканвате за саморазправа между продавачи и брокери.

Или сте направили оферта за покупка над обявената?
        Какви прокурори, какви пет лева ? Всички гледате да купите без брокер ама брокера, както може да помогне, така може и да навреди. Почти никога не купувам без брокер и никога без адвокат и мои нотариус

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Рекорд за най-бързо захлупване на апарт. Намирам случайно обявата, в чужбина съм и си ровя в имотните обяви, кво да правя. Виждам района, сградата, апарта с 4 снимки. Решавам че това трябва да бъде купено, обаждам се на Маверик и го пращам на момента да го захлупи. Долу вече има ръгане с лакти и съставили ред и списък за оглед, но Маверик ги избута всичките и го отнесох аз за 2-3 часа откакто видях обявата. За целта леко стимулирахме колегата брокер който го продаваше от другата страна - бизнес дама инвеститор и строител на имоти. Тя изобщо не се появи и на сделката даже по-късно. Работеше с пълномощник, нема да си губи времето, я.
          Цената добра, наемния потенциал безспорен. Купих го заедно с наемателите вътре.
          Хм, ако брокерът на "бизнес" дамата е действал по този начин, освен за иск за вреди и един хубав пердах до синьо, преди това е за прокурор. Така ли работите - с подкупи, за да премахнете конкуренцията при продажбата? Надявам се да е разказвате приказки от 1000 нощ - първо, насърчавате измами, второ - правите на пух и прах и малкото доверие, което може да се има на посредниците, трето - подканвате за саморазправа между продавачи и брокери.

Или сте направили оферта за покупка над обявената?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Трайчо, добрите неща след тази случка ако не си разбрал все още приключват за дни....Понякога и за часове....Левчо може да ти разкаже , ако му се занимава какво направиха с Маверик....
            Рекорд за най-бързо захлупване на апарт. Намирам случайно обявата, в чужбина съм и си ровя в имотните обяви, кво да правя. Виждам района, сградата, апарта с 4 снимки. Решавам че това трябва да бъде купено, обаждам се на Маверик и го пращам на момента да го захлупи. Долу вече има ръгане с лакти и съставили ред и списък за оглед, но Маверик ги избута всичките и го отнесох аз за 2-3 часа откакто видях обявата. За целта леко стимулирахме колегата брокер който го продаваше от другата страна - бизнес дама инвеститор и строител на имоти. Тя изобщо не се появи и на сделката даже по-късно. Работеше с пълномощник, нема да си губи времето, я.
            Цената добра, наемния потенциал безспорен. Купих го заедно с наемателите вътре.
            Last edited by bulgarian lev; 31.01.2023, 07:56.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
              Работата не е на добре:
              Вечерни новини: Германия навлиза в рецесия; България не събра планираните приходи от ДДС

https://www.economic.bg/bg/a/view/ge...iza-v-recesija
              Ми ние за тези процеси предупреждаваме всеки ден и всеки час но биваме подигравани ,още когато инфлацията удари в началото на 2022 година ясно заявих тук че такава инфлация ще докара зверска стагнация ,така и стана ,лошото е че това е само началото

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

да писатели на есе-та и разни обществени поръчки и тн... там падат подобни пари от въздуха и вероятно има тесен кръг, които кълват на такива 'безумни имоти'
                Ето една отлична статия на Едвин Сугарев, отразяваща много точно случая с Минералбанк, Плама и въпросния холдинг за който споменах.

https://corruptionbg.com/Privatizaciqta-na-Plama

Дълга е, но е 100% вярна и отразява като по учебник една от най-дълбоките схеми за кражба на милиони държавни пари в годините на прехода. Сегашните схемаджии не знаят абсолютно нищо. Авторите на тази схема са гении, това нещо трябва да има почетно място в учебниците по криминалистика.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

С крадени пари се включваш навсякъде, само и само да натикаш каквото си откраднал. Цените на тези имоти затова са надути - 4000 Евро на квадрат в Ливадите ще даде само някой купувач, който е в комбина с продавача и двамата заедно перат пари на едно трето лице. За целта се откриват по няколко фирми и всичко се препродава неколкократно. Обявите се пускат и така стоят по няколко месеца, уж че говорим за пазар и сделка между независими лица. Това са изпитани схеми, всеизвестни на НАП и на прокуратури - паралелна държава.

Още през 90те се почна - бащата ми е показвал долументация за един Холдинг, който източи минералбанк навремето. Над 100 сделки с имоти, със земи, с едър рогат добитък, с нефтопродукти...Тези папки ги има и не са унищожени.
                  да писатели на есе-та и разни обществени поръчки и тн... там падат подобни пари от въздуха и вероятно има тесен кръг, които кълват на такива 'безумни имоти'
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Работата не е на добре:
                    Вечерни новини: Германия навлиза в рецесия; България не събра планираните приходи от ДДС

https://www.economic.bg/bg/a/view/ge...iza-v-recesija

Коментар

тези хора до сега не са били под наем
                      едва ли много от тях ще решат да скачат на такова жилище на такава цена и на 9-тата(!) година от началото на бичи цикъл
                      С крадени пари се включваш навсякъде, само и само да натикаш каквото си откраднал. Цените на тези имоти затова са надути - 4000 Евро на квадрат в Ливадите ще даде само някой купувач, който е в комбина с продавача и двамата заедно перат пари на едно трето лице. За целта се откриват по няколко фирми и всичко се препродава неколкократно. Обявите се пускат и така стоят по няколко месеца, уж че говорим за пазар и сделка между независими лица. Това са изпитани схеми, всеизвестни на НАП и на прокуратури - паралелна държава.

Още през 90те се почна - бащата ми е показвал долументация за един Холдинг, който източи минералбанк навремето. Над 100 сделки с имоти, със земи, с едър рогат добитък, с нефтопродукти...Тези папки ги има и не са унищожени.
                      Last edited by ejonny2376; 30.01.2023, 23:33.

Коментар

• Кой казваше вчера, че всичко само нагоре?

В отговор на Tesla: Ford намали цената на електрическия Mustang

Автомобилният производител заяви, че ще намали цените на Mach-E, който е сравним с Model Y на Tesla, средно с около 4500 долара, в зависимост от модела. Намаленията варират от 600 до 5900 долара, в сравнение с намаленията на цените на Tesla, които достигат 13 000 долара за Model Y.

https://www.economic.bg/bg/a/view/v-...eskija-mustang

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Изобщо не е абсурд, от фирмата продавач ми казаха, че всичките апартаменти в сградата са техни и се продават (мисля, че бяха общо 11 броя). Какъв е проблема цялата сграда да е купена от чуждестранна фирма за отдаване под наем. Даже направих справка на сайта на Агенция по кадастъра и наистина всички имоти бяха собственост на въпросната фирма.
                          Не го очаквах да си призная. По спомен сградата беше с магазини и два етажа. Не ,че не могат да я купят ,но е трябвало да платят много. Както и да е , какво ли няма по този свят

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Изобщо не е абсурд, от фирмата продавач ми казаха, че всичките апартаменти в сградата са техни и се продават (мисля, че бяха общо 11 броя). Какъв е проблема цялата сграда да е купена от чуждестранна фирма за отдаване под наем. Даже направих справка на сайта на Агенция по кадастъра и наистина всички имоти бяха собственост на въпросната фирма.
                            Ахъм, както си и мислех тогава - общежитие.

Коментар

тези хора до сега не са били под наем
                              едва ли много от тях ще решат да скачат на такова жилище на такава цена и на 9-тата(!) година от началото на бичи цикъл
                              Понякога става въпрос за нужда, не за инвестиция. Ето, роди ми се още едно дете наскоро и в 130 квадрата 3-стаен не е комфортно. Време е за нещо по-голямо. Не искам да е къща. Имам средства. И влизаме в сегмента на неликвидните апартаменти с голяма квадратура. Нито става за продаване, нито за отдаване после. Алтернативата е да съм в къща и да работя таксиджия за семейството. Няма пълно щастие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Абсурд е да се продава цялата сграда. Там имаше къща и процента на собствениците е най-малко 35 % ,но няма да се учудя ако е и 40 %. Най-много да се продава останалото

Коментар

Working...
                                X