IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Хахаха къде го видя тва? Може ли линк?
    Така ми говорят в кръчмата... Поне още няколко години щели да са зле с чиповете....и това е добра идея за повишаване на цените :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Щото в магазина хляба не ми го продават на цената от 1970-та....
      Бъркаш. Хлябът се произвежда днес - зърно, ток, горива, труд и пр. Един кофтор построен преди 50 години, без нито един козметичен ремонт направен досега, няма как да се движи с темпа на инфлацията. Даже след поскъпването на ремонтите (неизбежно) трябва това да се компенсира с по-ниска цена на кофтора, който трябва да се ремонтира.

Как искаш ти - мизерниците да живеят като животни вътре и после да искат да компенсират инфлация? Не става. Новото да си поскъпва колкото си ще, там знаеш че нямам интереси (макар и да продават при 800 себестойност на 2500-3000 и да се оправдават с инфлация - пак има достатъчно луфт за едни минус 50%).
      Last edited by ejonny2376; 30.01.2023, 00:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Колите са яко нагоре и така ще бъде още няколко години...
        А ти пускаш линк за електрокари....:-)
        Хахаха къде го видя тва? Може ли линк?

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

А този в Лозенец на 2100?
          Явно не схващаш каква спекула се вихри и че масовият имот е надценен поне двойно. Следователно и прогнозираните от мен 50% няма да са никакъв спад, просто едно връщане към реалността от страна на продавачи.

ПС: Защо пък имот строен 1970та да се влияе от инфлацията? Тук нямаме скок на никакви разходи, даже цената му трябва да е надолу заради поскъпналите ремонти.

ПС: Абе в Пуевен много сте си повярвали. Даже гледам цените в Евро се обявяват вече, не е в лева както в другите градове в провинцията. Явно като падне населението на 10.000 души, чак тогава ще се осъзнаете че имот в подобен обезлюден град не струва и пукната пара.
          Има ли избор чУека? Цял живот блъскАл кът вол в странство, върнал се, набил всичко в туули, кво му остава, освен да ...... вЕрва....

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Сигурен ли си, че колите са нагоре?

https://www.reuters.com/business/aut...et-2023-01-13/
            Колите са яко нагоре и така ще бъде още няколко години...
            А ти пускаш линк за електрокари....:-)

Коментар

Защо пък имот строен 1970та да се влияе от инфлацията? Тук нямаме скок на никакви разходи, даже цената му трябва да е надолу заради поскъпналите ремонти.

.
              Щото в магазина хляба не ми го продават на цената от 1970-та....

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Люлин, Сухата река...браво! Цени от 2300 и 2600€ метъра. ЕПК - отчайващи новини. Ма така е, кво са вече 2600€. Кво можеш да купиш с тях тук и по света. Един бургер беше 3, сега е 7€. Една вечеря е минимум 50- 70€ на човек без питие с десерта. Горива нагоре, коли нагоре, топло и светло нагоре, дългове безпаметни....ка да стане ми кажи.
                Сигурен ли си, че колите са нагоре?

https://www.reuters.com/business/aut...et-2023-01-13/

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Люлин, Сухата река...браво! Цени от 2300 и 2600€ метъра. ЕПК - отчайващи новини. Ма така е, кво са вече 2600€. Кво можеш да купиш с тях тук и по света. Един бургер беше 3, сега е 7€. Една вечеря е минимум 50- 70€ на човек без питие с десерта. Горива нагоре, коли нагоре, топло и светло нагоре, дългове безпаметни....ка да стане ми кажи.
                  А този в Лозенец на 2100?
                  Явно не схващаш каква спекула се вихри и че масовият имот е надценен поне двойно. Следователно и прогнозираните от мен 50% няма да са никакъв спад, просто едно връщане към реалността от страна на продавачи.

ПС: Защо пък имот строен 1970та да се влияе от инфлацията? Тук нямаме скок на никакви разходи, даже цената му трябва да е надолу заради поскъпналите ремонти.

ПС: Абе в Пуевен много сте си повярвали. Даже гледам цените в Евро се обявяват вече, не е в лева както в другите градове в провинцията. Явно като падне населението на 10.000 души, чак тогава ще се осъзнаете че имот в подобен обезлюден град не струва и пукната пара.
                  Last edited by ejonny2376; 30.01.2023, 00:08.

Коментар

• Да споделя, Песи знае, другите да слушат. Жена ми си продаде къщата, наследствена стара къща в Силистренски регион. Далеч, не си заслужава да я държи. Изисква поддръжка и е токсичен имот. 40К€. Вика ми, това е от баба и дядо, да си купя нещо да ми остане. Кво да купиш мила моя, като у Плевен под 60К€ апарт двустаен панел у Сторгозия няма. В градската част почват от 80К€. Сега, кофтори кочини не ги броя.
                    Това е ножицата и ластика за който Берти ни учеше, ама аз го разбрах правилно. И се поучих навреме.
                    Свиквайте на ножици и ластици...дами и господа.
                    Last edited by bulgarian lev; 30.01.2023, 00:01.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Много са, вярно е, но офертата е доста добра на фона на общата картина. Поне според мен.

Виж какви боклуци се продават на подобни цени:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65001766747410
                      https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...67144373603379
                      https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66927517627317
                      Last edited by bulgarian lev; 29.01.2023, 23:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

350 000 лева ,тия пари от къде мислиш се изкарват така ?
                        Видя ли? 350 хил лева бяха 4 имота в Сф само преди 9 години....айде 11.
                        Last edited by bulgarian lev; 29.01.2023, 23:43.

Коментар

Каврък преди 6 години подобно нещо беше постижимо да го купиш, днес само можеш да констатираш колко е кисело гроздето

За горното знаеш на кой да благодариш

Коментар

До година банките ще докарат кризата с която да свалят инфлацията ,твоя залог е меко приземяяване ,такова обаче историята не помни при такива нива на инфлация в момента
                            Ама инфлацията най-много да ти отвори прозорец за кратко да се докопаш до имот. И то на непосилни нива. А после...не ми се мисли. За всички говоря, не ме разбирай в първо лице.

Коментар

Много са, вярно е, но офертата е доста добра на фона на общата картина. Поне според мен.

Виж какви боклуци се продават на подобни цени:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65001766747410
                              https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...67144373603379
                              https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66927517627317

Коментар

Ето нещо за Кавръка:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...hmc&f1=1&fe7=1

Чиста площ, гараж, добро състояние. И не е супер надута цената.
                                Локацията е една от най-добрите за Лозенец според мен - дъбовете на Славейков.
                                джонка, виж там в базата с офертите
                                знам, че не си брокер, но все пак погледни
                                за двойно подземно парко място
                                на накавръка за толкова му стигат спестяванията към този момент
                                ако има ток и вода наблизо е голям +
                                за канал, може да плолзва ревизиите на ф110
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X