IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

в Плевен пак ще има за 40к
    ножицата като се отвори....пък се затвори
    не бих взимал в Плевен ...там е по-зле демографията от София,Пловдив,Варна и Бургад. Да си додаде някой лев и да си вземе нещо в Солун.
    Тя е професор. Нема време да иде до Солун. Требе мен да праща. Мерси. . Аз не съм професор, но дохода ми вече се доближи до годините навън. Казвах ти, нещата се променят, ако си с три хода напред знаеш кво да правиш. Мани го Джони. Той знае Спфия и не София. Повърхностни знания за двойка.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Имаш познания на първолак. Плещиш глупости.
      Добре, кое не е вярно от казаното, кажи ми!
      - Обезлюдява ли се Плевен? Да, и то с много.
      https://www.expert.bg/bulgaria/macro...zo-743303.html

- Има ли наоколо планини, море или изобщо природа някаква? Не.
      - Лятото става ли 40-45 градуса? Да.
      - Селата наоколо шведски ли са? Да
      - Таксата за медицина е ли по-ниска с 1000 лева? Да
      - Идват ли чужди студенти там да учат заради ниската такса? Да, после бЕгат като попарени обратно към София и Пловдив само след 1 семестър (контактувал съм с немци-студенти в МУ-София).

Кажи кое е глупост от казаното?

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Точно това казвам, София не е Париж. В Париж струва толкова, защото има 200 кандидата с доходи по по милион и горница, които да искат да живеят там. В София на всеки платежоспособен има по 100 празни апартамента и още по толкова на картинка.
        Е, затва е разликата от кофтор в Париж и кофтор в Сф. 7 до 10 пъти. В полза не на Сф.

Коментар

Да споделя, Песи знае, другите да слушат. Жена ми си продаде къщата, наследствена стара къща в Силистренски регион. Далеч, не си заслужава да я държи. Изисква поддръжка и е токсичен имот. 40К€. Вика ми, това е от баба и дядо, да си купя нещо да ми остане. Кво да купиш мила моя, като у Плевен под 60К€ апарт двустаен панел у Сторгозия няма. В градската част почват от 80К€. Сега, кофтори кочини не ги броя.
          Това е ножицата и ластика за който Берти ни учеше, ама аз го разбрах правилно. И се поучих навреме.
          Свиквайте на ножици и ластици...дами и господа.
          в Плевен пак ще има за 40к
          ножицата като се отвори....пък се затвори
          не бих взимал в Плевен ...там е по-зле демографията от София,Пловдив,Варна и Бургад. Да си додаде някой лев и да си вземе нещо в Солун.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Много са, вярно е, но офертата е доста добра на фона на общата картина. Поне според мен.

Виж какви боклуци се продават на подобни цени:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65001766747410
            https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...67144373603379
            https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66927517627317
            Който се хване. Интересно ми е как се оценява такъв имот, май слагат една цена и ако някой купи добре. После псуват, че са продали евтино. Ако това е начина на оценяване, нямам какво друго да кажа освен четете историята.

Коментар

Мда, търся отговора кое е толкова ценното в един от най-бързо обезлюдяващите се градове, но напразно. Поне да беше до планина, до море или до нещо. А то - едно голо поле, адски жеги лятото, заобиколено от шведски села на 100%. Само някоя заблудена германска студентка по медицина с ниска диплома може да се появикато новодомец там, да спести 1000 лева такса на семестър.
              Имаш познания на първолак. Плещиш глупости.

Коментар

Бъркаш. Хлябът се произвежда днес - зърно, ток, горива, труд и пр. Един кофтор построен преди 50 години, без нито един козметичен ремонт направен досега, няма как да се движи с темпа на инфлацията. Даже след поскъпването на ремонтите (неизбежно) трябва това да се компенсира с по-ниска цена на кофтора, който трябва да се ремонтира.

Как искаш ти - мизерниците да живеят като животни вътре и после да искат да компенсират инфлация? Не става. Новото да си поскъпва колкото си ще, там знаеш че нямам интереси (макар и да продават при 800 себестойност на 2500-3000 и да се оправдават с инфлация - пак има достатъчно луфт за едни минус 50%).
                Ох, Джони, защо задаваш детски въпроси ? Просто няма кой да ти продаде евтино имот, не го ли разбираш ? Например ще ми продадеш ли твоя стар апартамент в Иван Вазов за 8000 лв. ?

Коментар

Грешиш пак. Имот преди 50 години е върху терен, площ, отдавна съм писал...абе ходиш по света. Иди да видиш колко струва кофтор дупка в Париж и колко ново. Същата площ. Па и у Словения иди, да не кажеш сега че София не е Париж.
                  Точно това казвам, София не е Париж. В Париж струва толкова, защото има 200 кандидата с доходи по по милион и горница, които да искат да живеят там. В София на всеки платежоспособен има по 100 празни апартамента и още по толкова на картинка.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

То беше вчера, Тесла (най-големия производител) поведе хорото на спада.
                    Добре. Чакам. Аз си продавам едната кола. Ще ходя пеш две години...да видим кво ще купя.

Коментар

Ти чакай осъзнаването. Ще извъртиш 60така и ще си погледнеш портфейла, дали и у Априлци мож купи тогава. Аз вервам на себе си и квото го върша го правя професионално без капка емоция. Стига гледа кой къде живее, щото това не може да се преброи. Схващаш, умен си. Движението на хора - различно е от преди. Работа, втора работа, даже Сф е подценена. Не забравяй че преди 40 години в хотел не можеше да влезеш ако жена ти има различна фамилия от твоята. Доказваш че ти е жена. А преди 50 ина в хотел на по-малко от 70 км от твоето населено място - абсурд. Кво праиш в хотел с нея. Джонка, учите се бавно. А сте много информирани. Бъди светкавичен когато учиш нещо, тоест, схващай...чети и един факт би трябвало да ти отговори на 10 въпроса, бързо. Щото няма логика и събития в полза на масите. Разбери го това.
                      Мда, търся отговора кое е толкова ценното в един от най-бързо обезлюдяващите се градове, но напразно. Поне да беше до планина, до море или до нещо. А то - едно голо поле, адски жеги лятото, заобиколено от шведски села на 100%. Само някоя заблудена германска студентка по медицина с ниска диплома може да се появикато новодомец там, да спести 1000 лева такса на семестър.

Коментар

Бъркаш. Хлябът се произвежда днес - зърно, ток, горива, труд и пр. Един кофтор построен преди 50 години, без нито един козметичен ремонт направен досега, няма как да се движи с темпа на инфлацията. Даже след поскъпването на ремонтите (неизбежно) трябва това да се компенсира с по-ниска цена на кофтора, който трябва да се ремонтира.

Как искаш ти - мизерниците да живеят като животни вътре и после да искат да компенсират инфлация? Не става. Новото да си поскъпва колкото си ще, там знаеш че нямам интереси (макар и да продават при 800 себестойност на 2500-3000 и да се оправдават с инфлация - пак има достатъчно луфт за едни минус 50%).
                        Грешиш пак. Имот преди 50 години е върху терен, площ, отдавна съм писал...абе ходиш по света. Иди да видиш колко струва кофтор дупка в Париж и колко ново. Същата площ. Па и у Словения иди, да не кажеш сега че София не е Париж.

Коментар

Тесла са надолу. Логично. Но и нови, и втора ръка автомобили засега са нагоре с около 10 до 30%
                          То беше вчера, Тесла (най-големия производител) поведе хорото на спада.

Коментар

Видя ли? 350 хил лева бяха 4 имота в Сф само преди 9 години....айде 11.
                            350 000 ми струва само единия имот.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Така ми говорят в кръчмата... Поне още няколко години щели да са зле с чиповете....и това е добра идея за повишаване на цените :-)
                              Аве то идеи у продавачите бол...

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Сигурен ли си, че колите са нагоре?

https://www.reuters.com/business/aut...et-2023-01-13/
                                Тесла са надолу. Логично. Но и нови, и втора ръка автомобили засега са нагоре с около 10 до 30%

Коментар

Working...
                                X