Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
И ти каква картинка виждаш, когато има недостиг на хора, на плодородна и стратегическа в геополитически аспект територия? Апокалиптична?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Да след 15г си все още тук и все така безимотен
жив и здрав
Накрая ще излезе, че повишителите са след тях с бетера
Просто човекът има рационално мислене и не е член на сектата на тулите.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Мистър СиксТаусънд - ама ти си се нашил яко с тези твои тухли! Нямаш никаква диверсификация.
При тея покачващи се лихви, до 2028-ма капиталовата доходност на тухлите ти ще бъде отрицателна. Или в най-добрия случай 0-лева. Дано да си се запасил с търпение.
А акциите до края на тая година ще са поне още 18%~20% НА ПЛЮС.
След 5 години ще трябва да си продадеш кухнята, банята, и спалнята, за да си купиш само едно дялче от моите акции!
Виж пак почнете да се събирате всеки петък от 10ч на римската стена да плачете дружно за нашите неволи ние ще го оценим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Въпросът не е към вас. Но хайде отговорете - каква е офертната цена на къщата ако беше в Гоце Делчев или Слатина? Като отчитате сегашната вакханалия с офертите. Изгорял апартамент се предлагана 2к, колко ще е тази малка спретната къщурка с двор за барбекю?
https://www.rightmove.co.uk/properti...hannel=RES_BUY Или тази за колко ще върви в София според форума?
Голямата спалня (мастер бедрум) ти е зорлем уникалните 10квм а по малките спални са по 4-6кв (защото от една са направили 2 стаи) на това в БГ му викаме килери
Сега ти си мислиш че тя струва 550к паунда - Лекинко си се объркал
За да купиш тази къща ти трябва да си платил данъци на тези пари около 49%
Което прави цента около 800 000к тотал
Та ко рече???
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Полакс ставаш смешен и може би някой ден някои неща ще ги разбереш по трудният начин
над 95% от купилите портфейл от акции на БФБ преди 20 години са потънали, над 95% от купилите имоти по това време са напред
Давам ти възможност СЛЕДВАРИТЕЛНО да съставиш портфейл от 10 БГ акции които са съществували на БФБ 2003-та по това време и да го сравинм с ръста на имотите
При тея покачващи се лихви, до 2028-ма капиталовата доходност на тухлите ти ще бъде отрицателна. Или в най-добрия случай 0-лева. Дано да си се запасил с търпение.
А акциите до края на тая година ще са поне още 18%~20% НА ПЛЮС.
След 5 години ще трябва да си продадеш кухнята, банята, и спалнята, за да си купиш само едно дялче от моите акции!Last edited by Frosty; 05.02.2023, 18:41.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
То хубу ама, кой ще ги дава тея доходи? Шишеджам ли?Last edited by Meandmyself; 05.02.2023, 19:34.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
То хубу ама, кой ще ги дава тея доходи? Шишеджам ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Смешен си ти!
Писах ти вече. Какво ме интересуват 20 години? Купил съм, учетворил съм и съм продал. Това да речем за 5 години. Защо ми е да чакам 20 за да сравнявам с доходността от имот за този период. Че акциите са чиклични и волатилни и за 20 години можеш да купиш и продадеш една няколко пъти.
Аз след 15 години само на БФБ все още съм тук и не съм само аз. Няма такъв глупак да седи в позиция и да гледа нейните ръстове и спадове и да не кешира.
жив и здрав
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеА като споменавате любимата демография, някой направи ли си труда да види, че недостига на хора от тази година започва все повече да се изостря? Тепърва най-многобройното трудоспособно поколение ще почне да се пенсионира, а кой да замества няма. Предвид, че изостанахме много от ЕС по направление на средна заплата, предстои ударно увеличение на доходите през близките 2-3 години.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ако се прехвърля собственост, което в случая ме съмнява,
се чака да отворят канторите в понеделник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
ще върви, за колкото един купувач се навие да плати,
не сравнявай слепена къща в Лондон със скосен апарт във Лозенец, несравнимо е.
https://m.imot.bg/details/1j166781238789286
Коя цена е набалончена - тази в Лондон със сигурност, но какво да кажем за този кенеф в Редута!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Въпросът не е към вас. Но хайде отговорете - каква е офертната цена на къщата ако беше в Гоце Делчев или Слатина? Като отчитате сегашната вакханалия с офертите. Изгорял апартамент се предлагана 2к, колко ще е тази малка спретната къщурка с двор за барбекю?
https://www.rightmove.co.uk/properti...hannel=RES_BUY Или тази за колко ще върви в София според форума?
не сравнявай слепена къща в Лондон със скосен апарт във Лозенец, несравнимо е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Така се прави (за тия които не знаят). Договора се взема за в къщи, премисля се, пресмята се и ако го подпишеш го връщаш подписан. Плащаш първоначалната вноска и договора влиза в сила. (договор в къщи можеш да го подпишеш и в неделя през нощта.
Дарения от мами и тати обаче не знам как стават.
се чака да отворят канторите в понеделник.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Според мен през следващите 3-5 години тухлите ги очаква отрицателна капиталова печалба. Или 0-лева, в най-добрия случай. Ще бъдат в застой.
И то само ако не настъпи някакво форс-мажорно обстоятелство, че като гледам нещата около нас съвсем не отиват на добре.
На изток от нас - кървава война, която няма изгледи да спре.
Македонците и те нещо почнаха да ни скачат на бой...
В съседна Сърбия напрежението започна да се повишава...
От всички страни започна да се скапва ситуацията....
Ама според форумните повишители тухлите в българия били "убежище" за съхранение на богатството...
После не се чудете, че жените ви си бият камшика, егати мрънкането и параноята.Last edited by Meandmyself; 05.02.2023, 16:54.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар