Първоначално изпратено от ВълчоМечков
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Не ти правя комплимент, но определено си доста по-грамотен от повечето повдигачи тук. Но, ако и ти започнеш с хвалбите ще покажеш неувереност и липса на място в обществото в реалният живот.
Ограничи се само с анализа на текущата ситуация при имотите!
Благодаря за комплиментите! ❤️❤️❤️Last edited by ivanvg93; 13.02.2023, 21:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Я може да съм неграмотен, ама имам тула да те замерам до от тука до Грац.
Ограничи се само с анализа на текущата ситуация при имотите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/113-analiz...di-pandemiyata
Наемите растат, в София и Пловдив надминаха нивата преди пандемията
====2039====
пффф, писна ми от покачване! Вече съм отчаян… Защо не купих на предния пик?! Иде ми да се гръмна!
Повишителите са виновни. Мразя ги. Сега ще подкокоросам модераторите да бан-нат няколко от тях…
от сега натам само пиковепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Всеки се спасява кой как може, варианти бол. Иначе по-добре -30% на кешовицата, която можеш да "развъжеш моментално" отколкото -30% на имоту, който не можеш.
аз ги виждам по-скоро като + 15-20% годишно + наемипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Изнервен ли? Просто му помагам да вземе правилното решение, защото с тази функционална неграмотност няма да стигне далече!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеГърми се ти. Що сте тъй изнервени ве, душковци мамини. Бетъра вече съвсем не му издържат нервите хахах
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/113-analiz...di-pandemiyata
====2039====
пффф, писна ми от покачване! Вече съм отчаян… Защо не купих на предния пик?! Иде ми да се гръмна!
Повишителите са виновни. Мразя ги. Сега ще подкокоросам модераторите да бан-нат няколко от тях…
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/113-analiz...di-pandemiyata
====2039====
Повишителите са виновни. Мразя ги. Сега ще подкокоросам модераторите да бан-нат няколко от тях…Last edited by ВълчоМечков; 13.02.2023, 20:02.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ефекта КТБ беше в синхрон със съвсем друга парична политика ,сега си го представи така ,хем фалит на нещо си ако го има хем скъпи пари /кредитити/,тоест обратното на КТБ като ефект .
Бъркате секторите ,единия е банков,другия застрахователен .даже и двата сектора имат отделни регулатори ,я да питам Арана като е в толкова в час кой е регулатора на застрахвателите ,да каже ама има 5 минути за отговор само
Мен, ако имаш малко мъдрост, ще ме пазиш като най-ценния си актив за всеки случай, ако Бургос възстане, слушай ме какво ти говоря и да не дава Господ.Last edited by Arana; 13.02.2023, 19:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
зависи дали инфлацията 30% е на пици, олио или брашно, защото ако е на имоти ок тогава да купиш, но ако имотите стагнират с елементи на понижение тогава кешът може да чака ликвиден.
при ЧСИ още нищо не е започнало да излиза а там важи само кешът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а депозитарите за какво да се готват при 30% инфлация о 0,5% лихва по депозита. Иначе по-добре -30% на кешовицата, която можеш да "развъжеш моментално" отколкото -30% на имоту, който не можеш.
Коментар
Коментар