IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

И, имоти, през крив макарон до края на дните по давление на арменския поп
    трябва да се преподават и по няколко часа всеки семестър на тема
    като си плащаме навреме наема ще сме хепи под наем цял живот
    може и с картинки, за по-нагледно
    препоръка е

Коментар

• За ратко и песимиста: кольо се дръпна от зеленото, инвестирайте яко в зелено!

===2029===

Левчо инвестира на зелено в Плевен и вече е много на +, като скоро ще получи ключовете.
      Last edited by ВълчоМечков; 29.12.2022, 09:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
        USD 5-Year Note Auction 3.973% 3.974%
        A ипотеката в РАЯ КОГА?
        При някои банки ще има +2-3% още тази пролет предвид формулите.

Коментар

• 27.12.2022

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
            https://www.euribor-rates.eu/en/curr...ate-12-months/

От нула до 3 за половин година. Ще спират ли? Те сега започват.
            USD 5-Year Note Auction 3.973% 3.974%
            A ипотеката в РАЯ КОГА?

Коментар

• https://www.euribor-rates.eu/en/curr...ate-12-months/

От нула до 3 за половин година. Ще спират ли? Те сега започват.

Коментар

• https://finance.yahoo.com/news/secon...181833868.html

Ха ха

Централните банки и ФЕД сочат че жилищата били основен дори виновник за инфлацията,заради това и ще ги оставят в режим на свободно падане...
                Намираме се във втората най голяма ценова корекция след Втората световна война !

Ние сме във втората най-голяма корекция на цените на жилищата от ерата след Втората световна война - ето последните данни Ланс Ламбърт
                Сряда, 28 декември 2022 г. в 20:18 ч. GMT+2· 6 минути четене

Коментар

• https://www.investor.bg/a/534-novini...ti-prez-2023-g

Охлаждане на пазара на недвижими имоти очакват експертите през следващата година. Тенденцията вече се забелязва. Прогнозите са догодина в София цените на жилищата да паднат с 10%. Динамиката на цените и решенията, взимани от централните банкери, ще определят и размера на жилищните кредити. В строителния бранш пък се надяват инфлацията да бъде овладяна в следващите месеци, съобщава БНТ.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е те повечето са някакви накавръци там
                    И, имоти, през крив макарон до края на дните по давление на арменския поп

Коментар

Прав си, ще замълча...аз като ИСТИНСКИ преподавател по професия и диплома, ме влече да начертавам горчивата истина на младите поколения, а не мазните мнения на разни псевдопреподаватели и да ги заблуждавам за реалностите, но да прав си, ако някой е толкова плосък сред тях, да си носи кръста..
                      е те повечето са някакви накавръци там
                      препоръка е

Коментар

Прав си, ще замълча...аз като ИСТИНСКИ преподавател по професия и диплома, ме влече да начертавам горчивата истина на младите поколения, а не мазните мнения на разни псевдопреподаватели и да ги заблуждавам за реалностите, но да прав си, ако някой е толкова плосък сред тях, да си носи кръста..
                        Може би не съм имал късмет и моята преценка за образованието не е правилна. Аз затова и си останах със средно. Юлката му вярвам, че работи в системата. Всезнайко с нулево покритие, нулеви резултати, но със самочувствие. Хроничен Дънинг-Крюгер.

Иначе с тази Юлкова дефлация, която наблюдаваме, е нещо страшно. Иде ми да изтегля още една ипотека.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

лордче, ако си разпродал всичко и си станал свободен наемател ще те разбера.
                          но това да играеш срешу интересите на хазяите, докато сам отдаваш
                          не го разбирам!
                          трябва да влезем с ръкопляскания и пресно накъсани цветя

Коментар

Най-вероятно е някакво асистентче на 1400лв. заплата, ама, ако наистина пълни главата на студентите, трябва да влезем във въпросната група с молба да го отзовем. Една такава некадърничка ми каза пред цялата аудитория в потока на втората ми магистратура "културен туризъм", че не съществува закон за културно историческото наследство и ме накара да го купя и да й го тресна на банката от която преподава. Беше голям спор и срам за нея после..
                            лордче, ако си разпродал всичко и си станал свободен наемател ще те разбера.
                            но това да играеш срешу интересите на хазяите, докато сам отдаваш
                            не го разбирам!
                            трябва да влезем с ръкопляскания и пресно накъсани цветя
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                              Как ще го забравим, професора на емотиконите. Ако този човек работи в държавен университет и част от моите данъци отиват за неговата заплата, няма да го преживея.
                              Най-вероятно е някакво асистентче на 1400лв. заплата, ама, ако наистина пълни главата на студентите, трябва да влезем във въпросната група с молба да го отзовем. Една такава некадърничка ми каза пред цялата аудитория в потока на втората ми магистратура "културен туризъм", че не съществува закон за културно историческото наследство и ме накара да го купя и да й го тресна на банката от която преподава. Беше голям спор и срам за нея после..

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                                Как ще го забравим, професора на емотиконите. Ако този човек работи в държавен университет и част от моите данъци отиват за неговата заплата, няма да го преживея.
                                Напоследък не ползва толкова емотиконки, а кара само на изображения. И той не е сигурен какво става на пазарите. Много е несигурен, много не е в час и сам се съмнява дали наистина е квалифициран по нещо, каквото и да е..

Коментар

Working...
                                X