Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Кой брокер ти каза това ? Имам човек със сериозен интерес към този апартамент.
Този от линка, който пусна.
"Твоя човек" да звънне и да разпита, че и по-хубави за по-малко пари има.Last edited by polax; 13.02.2023, 14:58.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
На бас, че на тези сгради лайната се изтичат директно в морето...Да не говорим, че наоколо извън дворовете е пълен змиярник - неподдържано и пълно с боклуци.
Подобни имоти по-добре да ги няма човек, отколкото да му ги подарят (да не говорим пък да дадеш 150к).
ако изливат Акото в морето, то трябва да образува нещо като кафяв водопад
сигурно имат изгребни ями, като в грецияпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Ми направих го!
Само не знам кой лъже?
Брокера каза, че не е чувал да е продаден. Апартамента е на някакъв руснак. Ако някой го интересува въпросният брокер има и друг на 130К втори етаж.
Правете си заключенията кой, какво......
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Ми направих го!
Само не знам кой лъже?
Брокера каза, че не е чувал да е продаден. Апартамента е на някакъв руснак. Ако някой го интересува въпросният брокер има и друг на 130К втори етаж.
Подобни имоти по-добре да ги няма човек, отколкото да му ги подарят (да не говорим пък да дадеш 150к).
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Растат, защото нЕма. Има кастинг за наематели. Тук е пълно с празни квартити, а предстои да излязат нови от рекордното строителство.
да си точно там.Last edited by ratten; 13.02.2023, 14:51.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, къде се бавят до сега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеНаемите на офиси в Европа растат с най-бързия си темп от 2008 г. насам
Свободните площи на Стария континент растат, а офис строителството се забавя заради растящите разходи
какво ли може да означава това?
хем се забавя, хем по-високи разходи...
сигурно ще има големи дискаунти, предполагам до около 70%
наемателите са си екстра.
дори да им вдигнат наемите с 10-15%,
какво ги бърка. нека хазяите страдат с тия високи цени на строителството.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не бързай де, чакай да излязат новите дет получиха акт 16 миналата год.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеПозволявам си да отворя темата за земетръсната устойчивост. Какви са вашите наблюдения, как се разбира кои сгради са по-издръжливи, какво са ви казвали майстори и архитекти и откъде можем да видим дали дадена сграда е строена/санирана с преглед на шайбите и връзките?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Нищо не свършило. Имаме леко забавяне в момента и после цените отново скачат. Всяка фирма в момента като види инфлация 20% за предходната година си казва че и те трябва да вдигнат цените сега. А сега вече като вдигнат цените това ще отиде в инфлацията за другата година когато пак по същата логика ще вдигнат цените. Инфлационна спирала.
Оня ден показах как телекомите индексират през март с 15% и виж сега големите корпорации какво правят https://www.capital.bg/biznes/stoki_...novini_kapital
Всичко това ще появи като инфлация тази година. Почва се от големите към малките. И догодина отново. Така докато спестяванията ти станат достатъчно за една студена вода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнениеИ лондон падна https://www.bloomberg.com/news/artic...e-rising-rents
Англия първи в западния свят вдигнаха лихвите. Ипотечни лихви 5.3% вече година. И ето година след това наемите са 9.1% по високи, 8% средно за Англия. Инфлация под 8%.
Айде да пренесеме тези сметки в България. Инфлацията ни е над 2 пъти по голяма, лихвите два пъти ниски. Неадекватна монетарна и фискална. Ще има поне 2 години растящи наеми в България, и то ако започне адекватна монетарна и фискална политика, което да бъдем честни няма да стане.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
всичките ми квартири се опразниха заради тия съкращения
първо си заминаха 2-3 съкратени от амазон
после от гугъл още 2-3 си събраха багажа
сега и тия от мета ако си тръгнат ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Направи го защото и на мен ми е интересно какво ще кажат. М/у другото видях го в друга обява на 150000 €, чакай ще го потърся защото може да не го познаеш.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...k=8xf2bq&f1=10
Само не знам кой лъже?
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар