Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Изчакай малко и 100К евро пак ще стигат!
Бог е справедлив и не дава!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ми не си май подавал скоро актуална информация
и сега 1500 евро във варна ми се виждат като 3к за в манастирски ливади
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
От мне го знаеш ама преди време го говорихме това. И на 350 имаше тогава.
и сега 1500 евро във варна ми се виждат като 3к за в манастирски ливадипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
какво видеха, бре
това е на 1500еврака
аз от полаксчо знам, че у варна цените са между 500 и 600 евро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеВ Пловдив отвориха и доста ИТ-фирми, не са само халета и скл. площи... и м/у другото има и движение на хора в тая посока Сф->Пловдив. За Челопеч, Златица/Пирдоп - (както и другите в панагюрския регион) не знам ти високо или ниско квалифицирани ги броиш, но не са ниско платени!Но пък са вредни и опасни...
Да не изместваме спора,исках да кажа че една област може да е 3-та по население, но това не ѝ гарантира 3-тия най-висок БВП, респ. и региона може да е по-слабо развит, заплатите - по-ниски, имотите - по-евтини и т.н.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНякои инвестори май видЕха дИбелия край.
това е на 1500еврака
аз от полаксчо знам, че у варна цените са между 500 и 600 европрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
100К евро вече не стигат за среден апартамент. За това спестовниците вече са настъпили тая мотика и продължават да чакат. Вместо незабавно да си дарят парите на имотната мафия ще чакат сега да им ги вземат през банките, пък после останалото ще трябва пак да го дават и се набутват двойно. Поне ще си научат урока ако бог даде.
Бог е справедлив и не дава!
Коментар
-
https://markets.businessinsider.com/...n-sachs-2023-2
Броят на работните места е толкова висок, че Фед няма да подкрепи акциите чрез намаляване на лихвите до 2024 г., казва главният икономист на Goldman Sachs
Дотук с ниските лихви! ЕЦБ е по-назад, а ние както винаги сме най-накрая! Ситуацията ще е трудна и продължителна!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Виж отново какво си споделил и престани с простотиите!
Депозит до 196 000 лв. е гарантиран!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеФирмите, които отварят врати в такива региони без квалифицирано население са ниско платени и не допринасят толкова много. Голяма част от "халетата" покрай Пловдив са същата работа. Гледаш едни големи табели, все известни брандове, а вътре масово бачкат за илядо лева. Затова и подскочих на статистиката за БВП, понеже не е показател за медианата на доходите, която е най-важния индикатор. Варненци предполагам не са доволни именно заради нея. Ето имат моряци, имат и богати руснаци, но те не успяват да компенсират разликата между тях и останалото население. Така спада потреблението и бизнеса замира.Но пък са вредни и опасни...
Да не изместваме спора,исках да кажа че една област може да е 3-та по население, но това не ѝ гарантира 3-тия най-висок БВП, респ. и региона може да е по-слабо развит, заплатите - по-ниски, имотите - по-евтини и т.н.
Last edited by Julius_BG; 06.02.2023, 19:33.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
П.С верно ли, че тез пларформи за отдаване (booking, airbnb) пращали на нап инфо за реализираните нощувки и ги регвали служебно по ддс без значение оборота?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Фирмите, които отварят врати в такива региони без квалифицирано население са ниско платени и не допринасят толкова много. Голяма част от "халетата" покрай Пловдив са същата работа. Гледаш едни големи табели, все известни брандове, а вътре масово бачкат за илядо лева.
Затова и подскочих на статистиката за БВП, понеже не е показател за медианата на доходите, която е най-важния индикатор. Варненци предполагам не са доволни именно заради нея. Ето имат моряци, имат и богати руснаци, но те не успяват да компенсират разликата между тях и останалото население. Така спада потреблението и бизнеса замира.Last edited by better; 06.02.2023, 19:29.
- 1 like
Коментар
Коментар