If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахаха-такива като теб, които са заможни и живеят под наем са враг номер 1 в тая тема.Преди няколко дни писах за един приятел, който също като теб живее под наем и има шестцифрен доход на година. Изкараха го най-големият лузър и го оплюха.И то хора,които претендират,че отдават апартаменти под наем.Т.е вместо да се радват на такива като теб и моят човек, те ви плюят.
Та лекичко почват да ме съмняват легендите на някои хора в тая тема.
Не е вярно ! Г-жата е любим образ на всички отдаващи под наем имоти на българи / на мен не ми пречи / Всеки месец може да плаща наем и не се дърпа, какво по-хубаво от това Наемодателя получава парите си , г-жата се чувства добре, какво по-хубаво от това ?
Видях 56 апартамента през последните 2-3 години на цени от 140 до 270 хил евро. Преди цените да скочат главоломно имаше ставащи жилища, но сега моля те погледни пак сравнението, което направих и ми обясни логиката.
Наемът ми е 1200лв и не ми пречи да го плащам още 10 години ако трябва.
Свободата да можеш да се преместиш за мен е лукс. Свободата да можеш да избягаш от неприятни съседи или наскоро изникнал строеж...
Да набиеш всичките си спестявания в апартамент в блок с още 350 човека, шум, миризми и бой за паркинг е меко казано глупост.
Да теглиш ипотека за 30 години за същото жилище пък няма да описвам какво е....
Може да си намериш мъж и да си спестиш всички главоболия.
Може и мен да вземеш, ако ти допадна,
Имам 2 апарта, които съм придобил сам на ниските цени (сравнено с днес). И споделям мнението, че НИ не са панацея. Има много по-важни, нематериални неща.
Видях 56 апартамента през последните 2-3 години на цени от 140 до 270 хил евро. Преди цените да скочат главоломно имаше ставащи жилища, но сега моля те погледни пак сравнението, което направих и ми обясни логиката.
Свободата да можеш да се преместиш за мен е лукс. Свободата да можеш да избягаш от неприятни съседи или наскоро изникнал строеж...
Да набиеш всичките си спестявания в апартамент в блок с още 350 човека, шум, миризми и бой за паркинг е меко казано глупост.
Не знаех, че става въпрос за дама, иначе щях да съм по-обран.
Просто ми е много неприятно някой да хули понеже му е скъпо.
Живей си под наем и си свиркай, кой те кара да въртиш километри по огледи щом нито града ти харесва, нито цените.
И тези сравнения с американски села са крайно нерелевантни, но пък никой не те спира да си купиш в такова.
Хахаха-такива като теб, които са заможни и живеят под наем са враг номер 1 в тая тема.Преди няколко дни писах за един приятел, който също като теб живее под наем и има шестцифрен доход на година. Изкараха го най-големият лузър и го оплюха.И то хора,които претендират,че отдават апартаменти под наем.Т.е вместо да се радват на такива като теб и моят човек, те ви плюят.
Та лекичко почват да ме съмняват легендите на някои хора в тая тема.
Ами реално е точно за висшисти. Как си представяш нискоквалифицираната работна ръка да купува с текущите доходи?
Предприемача строи, висшиста работи и купува, а останалите зяпат и коментират. Така е, откак свят светува.
Купуват нискоквалифицирани емигранти със заработеното в чужбина. Включително и цигани.
Това лято говорих с един циганин,който бил в Мюнхен заедно с жена си,двамата сина,двете снахи и общо 6 внуци.И всички 12 човека живеели в едно жилище.Той,жена му и синовете работели в някакъв фитнес клуб като чистачи и вземали общо 8000 евро.Двете снахи получавали социални помощи по 500 евро и 1500 евро помощи за децата. Общо около 10 хиляди евро на месец. Ползвали общинско жилище,всички се хранели общо, ходели с една кола на работа и на месец спестявали по 8000 евро. Бачкат 6-7 години и са милионери. И при тях всичко се прави групово ,така и разходите им са по-малко .
Първо беше на години,второ беше доста свикнал да пише в тоя форум,не би спрял ей така за нищо.
Бай Пешо много прилича на свако ми от село Средище, Силистренско - ръси селски мъдрости, трудолюбив, но много стиснат, един колет не иска да изпрати. И краде на дребно (свакото), само на баща ми му е отмъкнал поне 20 000 лв.
Преди 20 г Старият празнуваше 50 г. с богато тържество, след тържеството свакото събра всичката останала храна, включително наядена от чиниите, да я яде (пържоли, кебапчета, ябълки, мезета и каквото имаше) ??? !!!
айде пак щяло да "стане ясно" тая година
като последните 6-7. всеки път едно и също.
лично мнение
новото се застоява все по-дълго на пазара
има и много, което е платено частично и тепърва ще се финансира или продава с горница (ако има кой да я даде)
тази година ще вкара малко реализъм в пазара - така си мисля.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар