If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аааа 2039 спада ще е огромен ...около 30-40%.. Некъде от 50 000 евро квадратя на 30-35К....А Кавръка до тогава ще блажи по 1% лихва на депозита ...кеша е цар :-)
Ми освен да се надяват че касиерката от Лидъл ще пипа тогава по 30К€ заплата не виждам спада как ще им помогне. То за нас приключило, ама новите купувачи които сега са по класовете още - тях не ги виждам.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ти определено не си стъпвал извън България, имаш НУЛЕВА престава за живота в Западните градове. Както аз не правя глупави коментари за Радомир (където май не съм бил за жалост или поне не помня), така и ти избягвай да говориш за Кан, Хамбург и подобни места.
Що забрави Семерждиев, що забрави убитото от ток момче на тротоара, в София ежедневно се случват подобни безобразия. Западняците ще си носят последствията от някои грешни политики, няма как. Но ситуацията в София е резултат от Българина, от крадливостта и алчността на всички , живеещи в това райско кътче от Европа, превърнато в сметище пак от самите вас.
няма нас да обвиняваш
знаеш, кой разграби държавата и унищожи икономиката, нали?
Колеги повишителите, защо днес сте особено активни и еуфорично? Има ли някаква конкретна причина, която може би съм изпуснал от толкова много спам?
Не е много ясно какво ги прави такива оптимисти. Струва ми се, че на всички трябва да е ясно , че IT-то е аут от пазара за имоти. Ако ще нищо друго да не стане, това ще свали търсенето. На мен по принцип не ми е ясна концепцията как влошаването на икономиката би подобрила стойността на вложенията в имоти. Нали за да купи някой, трябва да има работа и спестявания ? С други думи, благоденствието на повишителите е в пряка в връзка с това на понижителите. Наемите са в още по-директна връзка с доходите.
От друга страна понижителите злорадстват , че цените на имотите ше се сринат ... може и така да е, но това е защото те няма да са на пазара. Цялата работа е нещо от рода на " е сега да видите как ще Ви паднат цените като не мога да си купя апартамент".
Честно казано, шокиран съм от ограниченото мислене на доста хора тук. Не знам какво ги кара да си мислят, че са защитени от криза.
Чудно ми е как всичките гастери виждате само негативното У НАС и никога негативното на местата които сте....
За толкова години в София никога не ми се е случвало досега да имам мътна вода въпреки ремонти бол наоколо...Не че не може да се случи...
А концесионера е ЗАПАДНА ФИРМА !!!!! Т.е не ние Българите сме виновни ако се случи. а великият запад... френска май беше...
Мъка
Ето как е идеала в Щатите https://www.youtube.com/watch?v=4LBjSXWQRV8
Или пък раят на Жони в буквалният смисъл в Немачко https://dnes.dir.bg/svyat/kakvo-se-s...a-snimki-video
Или пък идилията в Испания на Кавръка с еФтините имоти https://dnes.dir.bg/svyat/grupovo-iz...trese-ispaniya
За Гръцкият влак няма да споменавам, че Гърците са всеизвестни мързели и хаймани....
НИЩО от тази гадост не се е случвало у нас в такава степен. Та пак ми пишете за стандарт на живот и качество щото разбираш ли имало счупени тротоари и дупки по пътя....А като гастер дори и в Хамерика и 5 поколения напред все ще си второ качество спрямо 'местните' и ще те цакат при всеки възможен случай....
ПП Поздравления за покупката в Кан. Начина ти на мислене толкова се е отдалечил от Българският / не е лошо, а различно/, че със сигурност си направил правилен избор. На твое място за инвестиция бих взел в Щатите обаче вместо това ...може би догодина защото при вас всичко е ипотеки и цените ще им е сложно още известно време.... А защо купуваме у нас няма как да го разбереш защото разсъждаваш различно. Освен горното , което само по себе си е достатъчно за решение има още куп неща, които от инвестиционна гледна точка го правят неизгодно.София е поне 2 пъти по-изгодно място за инвестиция от всеки Европейски град / без Щатите/. Друг е въпроса че аз лично съм писал милион пъти , че купувам за наследниците ми, и да спася кеша. ДО момента е свръкуспешно само коина ме бие, ама хазарт от гимназията не играя....
Ти определено не си стъпвал извън България, имаш НУЛЕВА престава за живота в Западните градове. Както аз не правя глупави коментари за Радомир (където май не съм бил за жалост или поне не помня), така и ти избягвай да говориш за Кан, Хамбург и подобни места.
Що забрави Семерждиев, що забрави убитото от ток момче на тротоара, в София ежедневно се случват подобни безобразия. Западняците ще си носят последствията от някои грешни политики, няма как. Но ситуацията в София е резултат от Българина, от крадливостта и алчността на всички , живеещи в това райско кътче от Европа, превърнато в сметище пак от самите вас.
Няма комисион ама брокито отива в съда и ти разказва играта щото ти вече си подписал,. Съдийската колегия е практически съставена от 90% брокери, мисля че нямат загубено дело последните 5 години поне.
Сега се появиха едни нови тарикати дето продават без посредник ама преди оглед те карат да подпишеш онлайн декларация че не си брокер с онлайн формуляр. И брокерите си го подписват това, ама то няма сила в съда и делото е прекалено скъпо да си струва защото така е направен българския съд.
Явно си брокер. Много тънкости знаеш. Пак да питам има ли такива балъци дето подписват?
Колеги, някой от Вас запознат ли е с твърденията на бекона от последните няколко коментара?
А кавръка къде е, да не е на някоя опашка? Според мен понижителите днеска просто са прекалено заети по тревоги за депозитите си и не им до форуми. Пък ако имаш някой друг имот ти е едно спокойно неделно...
То днеска е неделя, каква опашка и за какво?
А ако има кредит или нещо за продаване, което още се строй, как е?
Колеги повишителите, защо днес сте особено активни и еуфорично? Има ли някаква конкретна причина, която може би съм изпуснал от толкова много спам?
А кавръка къде е, да не е на някоя опашка? Според мен понижителите днеска просто са прекалено заети по тревоги за депозитите си и не им до форуми. Пък ако имаш някой друг имот ти е едно спокойно неделно...
Кви обидени, разочаровани може. При цени от 1792€ средна, оферти и покупки на 2 до над 3К кви спадове? Кво значи спад? На 1500€ имот тула в свестен квартал без мизерни комшии? Кога ще стане това? И 2039 няма да стане.
Аааа 2039 спада ще е огромен ...около 30-40%.. Некъде от 50 000 евро квадратя на 30-35К....А Кавръка до тогава ще блажи по 1% лихва на депозита ...кеша е цар :-)
Нямо оглед няма комисион и брокито реве на умряло.
Може и няква нова мода да е.. ... когато, аз съм се занимавал с брокита с някой нямах договори, аз не исках и си ходех по огледи. Миналия век съм роден,дърт съм вече.
Няма комисион ама брокито отива в съда и ти разказва играта щото ти вече си подписал,. Съдийската колегия е практически съставена от 90% брокери, мисля че нямат загубено дело последните 5 години поне.
Сега се появиха едни нови тарикати дето продават без посредник ама преди оглед те карат да подпишеш онлайн декларация че не си брокер с онлайн формуляр. И брокерите си го подписват това, ама то няма сила в съда и делото е прекалено скъпо да си струва защото така е направен българския съд.
Поствам тази картинка, въпреки, че тя не отговаря на реалното търсене, защото не всички които търсят пускат обяви. Но не бях виждал толкова нарастнал брой обяви в тази рубрика.
[ATTACH=CONFIG]n4038535[/ATTACH]
===2039===
Искрено се надявам да няма обидени.
Кви обидени, разочаровани може. При цени от 1792€ средна, оферти и покупки на 2 до над 3К кви спадове? Кво значи спад? На 1500€ имот тула в свестен квартал без мизерни комшии? Кога ще стане това? И 2039 няма да стане.
И строителите са с набирателни. Чак ме изумяваш. Детайлите за връзка със заинтересовани клиенти с кеш са много ценна суровина. Особено на по-простите които се опитват да избегнат брокера чрез директна покупка. Относно кой ще подпише - всеки ще подпише, без мазен договор, няма оглед. И оглед няма да има, но това се разкрива чак след подписването. Ти кога си роден?
Нямо оглед няма комисион и брокито реве на умряло.
Може и няква нова мода да е.. ... когато, аз съм се занимавал с брокита с някой нямах договори, аз не исках и си ходех по огледи. Миналия век съм роден,дърт съм вече.
Коментар