If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И строителите са с набирателни. Чак ме изумяваш. Детайлите за връзка със заинтересовани клиенти с кеш са много ценна суровина. Особено на по-простите които се опитват да избегнат брокера чрез директна покупка. Относно кой ще подпише - всеки ще подпише, без мазен договор, няма оглед. И оглед няма да има, но това се разкрива чак след подписването. Ти кога си роден?
Нямо оглед няма комисион и брокито реве на умряло.
Може и няква нова мода да е.. ... когато, аз съм се занимавал с брокита с някой нямах договори, аз не исках и си ходех по огледи. Миналия век съм роден,дърт съм вече.
А строителите и те ли с набирателни ? Да приемем, че е както казваш. Кой идиот ще подпише "безсрочен мазен" договор с броки само за да разбере, че една оферт е набирателна? Случвало се е да казват, че току що е продаден, ама не са искали да подписване договор. Не мисля, че са толкова нагли. А, ако при някой мине номера си е виновен.
И строителите са с набирателни. Чак ме изумяваш. Детайлите за връзка със заинтересовани клиенти с кеш са много ценна суровина. Особено на по-простите които се опитват да избегнат брокера чрез директна покупка. Относно кой ще подпише - всеки ще подпише, без мазен договор, няма оглед. И оглед няма да има, но това се разкрива чак след подписването. Ти кога си роден?
Ти непрекъснато си триеш старите постове , та няма да търся, ти сам кажи, представял ли си нива на този бенч скоро или не си? Та да съм напълно наясно кой е лъжеца. Обещавам, че вече ще си колекционирам всяко твое мнение, всеки твой бисер, включително и това с 4 ще-та, докато говориш за същото в сегашно време. Много се оплете, като пиле в калчища, време е за нов ник
Ти непрекъснато си триеш старите постове , та няма да търся, ти сам кажи, представял ли си нива на този бенч скоро или не си? Та да съм напълно наясно кой е лъжеца. Обещавам, че вече ще си колекционирам всяко твое мнение, всеки твой бисер, включително и това с 4 ще-та, докато говориш за същото в сегашно време. Много се оплете, като пиле в калчища, време е за нов ник
Хахахаха, еуфорията е нещо невеществено, за да покажа твоето състояние. Но, достатъчно показателно беше, че щом 20€ понижение на този бенч, който ту спада с толкова, ту се качва с двойно повече, въобще е предмет на анализ, означава точно това, което пиша, а това да се определя като лъжа, доста добре говори за интелекта /или по-скоро липсата му/ на преждепишещия абонат.
Както винаги, от теб само лъжи и обиди!
Покажи кога съм бил в еуфория?!
Хахахаха, еуфорията е нещо невеществено, за да покажа твоето състояние. Но, достатъчно показателно беше, че щом 20€ понижение на този бенч, който ту спада с толкова, ту се качва с двойно повече, въобще е предмет на анализ, означава точно това, което пиша, а това да се определя като лъжа, доста добре говори за интелекта /или по-скоро липсата му/ на преждепишещия абонат.
При наемите няма чак такова търсене, но това вероятно е защото наемите доста набъбнаха, а и е видно от картинката.
[ATTACH=CONFIG]n4038539[/ATTACH]
===2039===
В темата за наемите в София, потребител пасъм, ми направи критика, че се показвам повишения на цени на търговски имоти, а той понася единствено четива за спад на такива за живеене. Интересно е какво мнение във въпросната тема "наемите в София", ще даде Дюри, царицата на отдаване на търговски имоти.
Преди няколко дни Laconic беше в еуфория, щото този бенчмарк беше паднал с 20€ до 1720.. Вече нещо се случвало, думаше този фрустриран абонат, разделил се с, не друго, а с ИМОТИТЕ СИ!!!!
Както винаги, от теб само лъжи и обиди!
Покажи кога съм бил в еуфория?!
Поствам тази картинка, въпреки, че тя не отговаря на реалното търсене, защото не всички които търсят пускат обяви. Но не бях виждал толкова нарастнал брой обяви в тази рубрика.
Коментар