Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Безимотниците само до онлайн потребителски кредити могат да се доберат. Даже и тази лихва не е сигурна, може да ти се наложи да прибегнеш към бързите кредити
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.capital.bg/biznes/finans..._na_evroins_v/
Петък е ден на майстора...
Евроинса е ЧАО официално тудей !!!
Румънският финансов надзор отне лиценза на "Евроинс" в страната Решението идва седмици след като застрахователят се оплака от системен тормоз от надзора и опит бизнесът му да бъде превзет
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.capital.bg/biznes/finans..._na_evroins_v/
Румънският финансов надзор отне лиценза на "Евроинс" в страната Решението идва седмици след като застрахователят се оплака от системен тормоз от надзора и опит бизнесът му да бъде превзет
Коментар
� -
https://www.capital.bg/biznes/finans..._na_evroins_v/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение6.84% ????? Не мерси, ползвайте си ги със здраве.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Колеги, как тълкувате тази информация?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениезапочва да ме мъчи мисълта, че
купчо, песимисчо, 6к, иван93, и другите
ме оставиха сам на клавиатурата,
а те се пръснаха по огледи
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениезапочва да ме мъчи мисълта, че
купчо, песимисчо, 6к, иван93, и другите
ме оставиха сам на клавиатурата,
а те се пръснаха по огледи
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеМинавам само да ви кажа, че една от банките е решила, че няма да вдига лихвите по евровоте кредити и няма да ползва за нови кредити ( след 20 Фев 2023) стойностите на EURIBOR, за определяне на лихвата.
Вместо това, ще ползва: Ефективен годишен лихвен процент по салда по срочни депозити в евро на домакинства, със срок над 1 ден до 2 години“, чиято стойност към момента е 0.06-7%,
Това беше така за левовите, докато за евровите се прилагаше Euribor до скоро. Да, ама не...
.
Коментар
� -
Ей мицотакис за хайвер ни пращаш май:
Такси и лихвени проценти
По кредитите се прилага променлив лихвен процент, формиран от стойността на референтен лихвен процент, представляващ индикатор „среден лихвен процент по салда по срочни депозити в лева на домакинства, със срок над 1 ден до 2 години и надбавка, за кредити в лева или референтен лихвен процент, представляващ лихвен бенчмарк 6 - месечен EURIBOR и надбавка.
Избери
Пример в лева
Пример:
ГПР при индивидуален лихвен процент, избран за целите на примера - 6,84%
Представителен пример, при плаваща лихва за целия срок, по кредит за текущо потребление, при ежемесечен превод по разплащателна сметка и ползване на пакет „ДСК Флекси 4“.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
След няколко часа съм в дск, тва са безплатни мангизи (ако е вЕрно) - налазвайте.
в моя случай е 2% върху 0,4%
и пак са си почти безплатни парипрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ама тя е само една банка. сигурно се е объркала. една птичка пролет...
лошо, лошо се пише на влогарите, кешовиците и инвестоторите в дцк
Коментар
�
Коментар