If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Магазинерите са престъпници защото се предполага, че са се разбрали всички заедно да продават на високи цен кащкавала. Банките обаче случайно са си сложили кажи речи еднакви такси и избора е или да плащаш такси или да не ползваш банкови услуги. Ми как ти преведат заплатата , пенсията или да платят клиенти ? С дялани камъни ? Разбирам , че пак натискаш към биткойна, ма там да би да няма такси ?
От магазините няма отърване, но от банкстерите начини - бол. Биткойн е само единият от начините - през Lightning Network на Биткойн таксите са 0,04$, независимо от сумата. Ончейн транзакциите (през мрежата на Биткойн) днес са около 0,60$ без значение сумата. Таксата за съхранение е 0.
Що па престъпници? Аз не съм чул някой банкстер да е опрял патлак на челото на някой Ганьо или Гинка да му дават парЕ на 0% (нула) лихва. Не е луд тоя дет яде зелника.....
Магазинерите са престъпници защото се предполага, че са се разбрали всички заедно да продават на високи цен кащкавала. Банките обаче случайно са си сложили кажи речи еднакви такси и избора е или да плащаш такси или да не ползваш банкови услуги. Ми как да ти преведат заплатата , пенсията или да платят клиенти ? С дялани камъни ? Разбирам , че пак натискаш към биткойна, ма там не да би да няма такси ?
Що па престъпници? Аз не съм чул някой банкстер да е опрял патлак на челото на някой Ганьо или Гинка да му дават парЕ на 0% (нула) лихва. Не е луд тоя дет яде зелника.....
Еми нали виждаш резултата като не дават лихва ?Хората си теглят парите и банките се сурват,по нанадолнището
За това казах по долу това са престъпници ,някъде да виждал или чуваш за печалба от лихви ?
Аз имам чувството, че банките в Бг печелят повече от такси и комисионни от колкото от лихви... Имам един депозит в ДСК и исках да го изтегля, но понеже не било на падеж ми поискаха 40лв. комисион (за 5к лв.) при положение, че от години е 0% лихва, която ми дават. Оставих го и на падежа ще го закрия, пари няма да им дам.
А,добър ден .Открихме топлата вода .
Трайчо,банките в България и не само в България ,темата е дълга отдавна не са банки,те и затова така бързичко фалират.
Аз си мисля , че Изток, Изгрев, Лозенец си имат някаква стара слава от комунистическо време. Изток и Изгрев поне не бяха толкова презастроени (поне до преди няколко години не бяха , сега не знам). Редута и Гео Милев като че ли бяха за по-низшата номенклатурка, ма и тях по едно време ги смятаха за голямата работа. След време сигурно района край зоологическата ше го набедят за топ място, въпреки , че като гледам какви "нови панелки" са подпукали там май ше е трудно да се извърти.
Доста наследство има от соц простотиите. Примерно Бояна стана престижен като цървула Тошо си построи резиденция там и магистрала до нея, всички други крайградски села си бяха с коларски път кажи речи. Ходи разбери как нормален човек ще си строи резиденция на северен склон, а уж като селянин би трябвало да ги разбира тия неща.
Аз и за Изток не знам защо го броят за елитен квартал като имаш панеляци и боклуци по улицата все едно си в Люлин
Аз си мисля , че Изток, Изгрев, Лозенец си имат някаква стара слава от комунистическо време. Изток и Изгрев поне не бяха толкова презастроени (поне до преди няколко години не бяха , сега не знам). Редута и Гео Милев като че ли бяха за по-низшата номенклатурка, ма и тях по едно време ги смятаха за голямата работа. След време сигурно района край зоологическата ше го набедят за топ място, въпреки , че като гледам какви "нови панелки" са подпукали там май ше е трудно да се извърти.
За всички тия години така и не разбрах защо Лозенец се брои за хубав район. Сигурно е бил първия нов район или де да знам. Естествено ако го сравняваш с Люлин е ясно, но Лозенец винаги е бил скъп и там "сравнително добър" не би трябвало да е част от изречението. Моя познат е точно до някаква гимназия, и е яко дрога, до тях има една разпадаща се панелка. Бордюрите изпочупени, асфалта на дупки, все едно си в краен квартал. Това видях докато жонглирахме с торбите прескачайки локви..
Аз и за Изток не знам защо го броят за елитен квартал като имаш панеляци и боклуци по улицата все едно си в Люлин
Ами брои се за хубав район, защото беше такъв преди новото строителство и защото са малко районите в София, които изобщо стават за нещо. От цялата мизерия избираш най-доброто, а то - също мизерия, само по-малка. Иначе има микрорайони в Лозенец, които са наистина добри, но са много малко.
Говориш за НПМГ сигурно, това е едно от добрите училища в София между другото (поне докато Недевски беше директор там, сега не знам как е).
Хванете един чужденец и го разводете с колата из Лозенец. Лично съм чувал да казват какво е това ГЕТО, аха да кажа че това е най-скъпия квартал и си премълчах. Отивахме към веселото село на българска кръчма ... То и там същата излагация беше ама ....
Да , нямам идея как се приема за нормално хем да няма лихви по депозитите , хем да те чарджат на влизане и излизане.. Не чувам обаче да ги разследват за картел или някой да протестира примерно , че в България има такси а в Германия няма ( не знам дали няма такси в Германия , просто аналогия с оплакванията от Лидл).
40 лева такса на 5000 лв e 0.8% такса за теглене
Пенсионерите нямат ли банкови сметки та да ревнат и правителството да сложи лимит на банковите такси
За пенсионерите мисля, че няма такси, но не съм много сигурен, но и да има не вярвам, че те ще разберат, камо ли да има реакция.
Коментар