Първоначално изпратено от Zalmoxis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Трите бутилки първак вдигат сериозно цената на квадрат....... стига да не ги изцоца до продажбата!
Ще ги бави ли? Не съм останал с подобни впечатления за колегата лорд!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
добре е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Щото ги е обявил на цена над 600к, а тези бълхарници не струват и 60к общо. Вярно е, че в БГ идиотите са доста, но чак толкова никой не е тъп, да купи подобни боклуци.Last edited by segato; 31.03.2023, 20:10.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Щото ги е обявил на цена над 600к, а тези бълхарници не струват и 60к общо. Вярно е, че в БГ идиотите са доста, но чак толкова никой не е тъп, да купи подобни боклуци.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеПечалбата на банките в България нарасна с 67% през първите два месеца на годината
БНБ отново регистрира спад на начислените разходи за обезценка на финансови активи – той е с 55,4% по-малък от отчетения преди година
някои са вдигнали малко лихвите по депозитите
почти никой не е вдигал кредитите
а те с 67% ръст на печалбата
откъдя накъдя!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
От увеличение на всички видове такси+ въвеждането на новипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеСред най старите квартали на София са Овча купел и Редута
https://www.actualno.com/curious/koi...s_1937486.html
айде хейта.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ми твоите що висят с години ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеДнес михах през банката и поисках информативна оферта за ипотечка. Ей така да видя как вървят лихвите.
2.4 мисля че е добре. Ако задържат цените тази година може и да се реша.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеПечалбата на банките в България нарасна с 67% през първите два месеца на годината
БНБ отново регистрира спад на начислените разходи за обезценка на финансови активи – той е с 55,4% по-малък от отчетения преди година
откъдя накъдя!?
Ти доверие на банките имаш ли? А на БНБ?
Щото аз нямам. Затово и наскоро казах - бягайте далеч от БГ банките и идете до Западна Европа да си откриете сметка в някоя читава банка.
- 1 like
Коментар
-
откъдя накъдя!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Вид лихва:Променлива лихва
Формула на променливата лихва: 6М EURIBOR + надбавка
Лихвата в частта 6 месечен Euribor се преизчислява и променя 2 пъти в годината - на 1-ви март и на 1-ви септември и е валидна за 6 месечен период.
Коментар
-
Печалбата на банките в България нарасна с 67% през първите два месеца на годината
откъдя накъдя!?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеДнес михах през банката и поисках информативна оферта за ипотечка. Ей така да видя как вървят лихвите.
2.4 мисля че е добре. Ако задържат цените тази година може и да се реша.препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар