Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Но това е много тъпо:
да кажем, че си баща на 2 деца. Ядеш и пиеш добре, черпиш хората често, сменяш си колите и по жени ходиш понякога, но един ден децата ти ще порастнат. И няма да имаш пари да им удариш един гръб. И какво правим тогава?С този пример визирах мои познати, които си дадоха всичките пари за поредния 5 ти ап, и по този начин спряха почти всички "глезотийки" защото вече нямат достатъчно възможности.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеВсъщност точно за първи път си позволих да те нарека "баба".
Със сигурност ме бъркаш с другите, които го правят и ако се заровиш в постовете ми друг такъв пост няма да откриеш.Защото много добре помня кога нарочно решавам да бъзна някой.
п.п.
Защо така лично - кой те кара да продаваш???Твоят опит и познания се простират до тук, затова по-добре не излизай извън тоя периметър, защото наистина може да загубиш. Но това не трябва да пречи на останалите да си говорим за различните възможности.По принцип не се сърдя по простата причина ,че това е въпрос на време и пожелавам на всеки да му се случи ,че има и други възможности. Да, винаги съм казвала ,че не съм икономист и това не е укоримо, но опита ми за добро или лошо не е малък. Както виждаш не се бъркам в разговорите или темите за акции и биткойни, колкото до злато и сребро ми се намира ,но само физическо и не всичкото е в бижута, а дори и там не се бъркам
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кеф цена няма! Аз съм твърдо ЗА, да се дават пари за скъпи коли, почивки и гъзарийки, вместо да си роб до живот на бамка, животът втора серия - няма.
да кажем, че си баща на 2 деца. Ядеш и пиеш добре, черпиш хората често, сменяш си колите и по жени ходиш понякога, но един ден децата ти ще порастнат. И няма да имаш пари да им удариш един гръб. И какво правим тогава?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеВече леко ми писна от отношението ти към мен да ти кажа ! Истината е ,че не вярвам разликата в годините ни да е повече от десетина /дори и за толкова се съмнявам, че са / за да ме наричаш "баба" и това не ти е за първи път, а е тенденция !!!
Много хора нямат намерение да купуват акции, злато или биткойни, други пък не мислят да купуват имоти ,но и двете страни знаят какво да си правят парите в зависимост от разбиранята си и как лично се чувстват най-сигурни. Това не означава ,че грешат !!!
В този момент не виждам никакъв смисъл да си продавам имотите които ми носят добър наем за да гоня дивото ако им спаднела цената да спечеля. Дори съм сигурна, че ако го направя ще загубя , а опитам ми показва, че дори да се купи на по-висока цена се печели във времето.
Със сигурност ме бъркаш с другите, които го правят и ако се заровиш в постовете ми друг такъв пост няма да откриеш.Защото много добре помня кога нарочно решавам да бъзна някой.
п.п.
Защо така лично - кой те кара да продаваш???Твоят опит и познания се простират до тук, затова по-добре не излизай извън тоя периметър, защото наистина може да загубиш /така както и аз не се набутвам в биткойна/. Но това не трябва да пречи на останалите да си говорим за различните възможности.Last edited by Julius_BG; 05.04.2023, 13:59.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Защото хората помнят инфлацията от 1991-1992 г. и хиперинфлацията от 1996-1997 г.
Къща и апартамент се строят трудно, за това не искат да свалят.
Същевременно дават по 100 000 лв за луксозни возила, които не са инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
По-скоро не знае какво да я прави, затуй бабата цъка плюсчета!
Аз пък на тия сочни цени разкарах и малкото останали суверенчета, щото не носят никакъв дивидент.
/за разлика от акциите на петролните компании/
Много хора нямат намерение да купуват акции, злато или биткойни, други пък не мислят да купуват имоти ,но и двете страни знаят какво да си правят парите в зависимост от разбиранята си и как лично се чувстват най-сигурни. Това не означава ,че грешат !!!
В този момент не виждам никакъв смисъл да си продавам имотите които ми носят добър наем за да гоня дивото ако им спаднела цената да спечеля. Дори съм сигурна, че ако го направя ще загубя , а опитам ми показва, че дори да се купи на по-висока цена се печели във времето.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Защото, като се продаде имота после няма какво да се прави шумата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
абе, точно това искам да разбера
защо няма продажби, но никой не сваля
Къща и апартамент се строят трудно, за това не искат да свалят.
Същевременно дават по 100 000 лв за луксозни возила, които не са инвестиция.
- 1 like
Коментар
-
защо няма продажби, но никой не сваляLast edited by better; 05.04.2023, 13:54.
- 1 like
Коментар
-
Аз пък на тия сочни цени разкарах и малкото останали суверенчета, щото не носят никакъв дивидент.
/за разлика от акциите на петролните компании/
Коментар
-
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Що? Нал има инфлация?
препоръка е