If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мен не ме вълнува ти какво мислиш за мен.
Аз успявам, благодарение на нюха и уменията си на пазара.
п.п. Цитирам ти един много успешен човек:
"Малкото, което знам за икономиката и финансите, съм научил не в университетите или от специализираната литература, а в джунглата. Определено съм платил повече пари за обучение, отколкото щеше да ми струва в Харвард."
Едва ли знаеш кой е, но няма и да разбереш.
Вашата гилдия " успява" най вече защото от 70+% от " матряла" нищо не става- не могат да отидат до общината, агенцията по вписване и кадастъра да си извадят няколко документа за под 100 лева общо. Или ако ги мързи да си извадят само данъчна оценка и семейно положение, а другото да им го извади нотариуса( както правя аз). И да си пуснат една обява с няколко снимки в имот бг
п.п. Толкова е и "прУфесор". По-добър си от него...
Веднъж на един професор по време на лекция му разясних какво е показателно уравнение.Ама май не ме разбра и вика "Колега стига с тия интеграли ,дай да си го сматаме по бабешкия начин"
Ето и една оферта от мен:
Продавам си децката.
Цена: 1 670 000 EUR .
Безплатно паркомясто. Безплатни ток, вода, интернет.
Само за потребители от този форум: -3% дискаунт
Продавам си децката.
Ти недей продава, щот нема кво. Недей купува щото немаш с кво. Твойта игра е некой да се спомине или да нагазиш лука с фалшиви документи. Тогава - при бай Ставри, южното крило на централния Софийски затвор, втори етаж, третата килия вляво, строг е, но справедлив!
Продавам си децката.
"Малкото, което знам за икономиката и финансите, съм научил не в университетите или от специализираната литература, а в джунглата. Определено съм платил повече пари за обучение, отколкото щеше да ми струва в Харвард."
Песимиста преди такива лекции му изнесе, че му скри професурата.
Аз съм по-умерен. Нека си е професор човека, но от пазар на имоти нищо не отбира. Лакмус. Ориентир.
Да е жив и здрав! Кой колкото си може.
Тъй, тъй... четкайте се един друг колко сте велики, белким някой залупен кибик ви повярва!
Реперите са много важни, нооо за тези които могат да виждат...
"Преподавателите" продават илюзии...
Или често влизат в роля. Може баща му, майка му, брат му по-скоро да е икономист в университет, и подобен мозък не е единствения. Мъчи се да имитира, подражава, ниска самооценка.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар