Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение
Ти си като радио точка, спорове с теб са загуба на време и нерви!
Да нямаш пряка връзка с агенция по вписванията, че знаеш какво ми е имотното състояние?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Защо ли човек, без нито един имот,си въобразява, че друг с няколко , ще има някаква причина да разпродава на първия???
Това е някаква мистерия! Каква ли причина се върти в главата на купувача?
Да нямаш пряка връзка с агенция по вписванията, че знаеш какво ми е имотното състояние?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Колега, колега с твоите приятелчета сте научили един лаф за квартиранти, децки и само това повтаряте... Леко сте досадни за четене.
Иначе това с разпродаването когато стане напеченo, да знаеш, че всеки инвеститор като теб си го мисли... Може би ще успееш да разпродадеш, но на каква цена?
Това е някаква мистерия! Каква ли причина се върти в главата на купувача?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
колега, пазара на наемите има нужда от хора като теб и другия оракул
усетя ли липса на постове, като вашите тук
ще разпродам всичко и ще ида пак да паса козите
Иначе това с разпродаването когато стане напеченo, да знаеш, че всеки инвеститор като теб си го мисли... Може би ще успееш да разпродадеш, но на каква цена?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
А вдигане на лихвите, проблеми на пазара на труда и пренасочване на банкова ликвидност към борси и ДЦК+трудно финансиране на вече започнато, как ще се отрази?
Тръгне ли отчетлив спад всички дето чакат ще продължат да чакат до достигане на дъно. Получава се ефекта на снежната топка по склона .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от jore123 Разгледай мнение
Мандалото за ЕЗ вече лопна. Виж статията за дефицита - още февруари сме на минус, а тепърва средата на годината ще вдигнат пенсиите с 12%. То и ние сегашните не можем да ги плащаме. Миналата година скалъпиха дефицита на 2.9%, тая година отива на минимум 5-6%, само по милост биха ни пуснали в ЕЗ, а видимо не сме им фаворити като Хърватия.
Минималната заплата пък от догодина, ако е половината от средният доход, какъвто закон вече беше приет, ще стане 1000 лева, бюджета още повече ще се задъха, а инфлацията ще расте.
Питате ли ме обаче какво бих препоръчала не бих се замислила и винаги бих казала незабавно влизане в ЕЗ, независимо от неблагоприятните неща които могат да се случат в този момент.
- 1 like
Коментар
-
Не знам дали колегата е квартирант или не, но знам, че прогнозите му една по една се сбъдват (за ваш ужас).
- 3 Харесвания
Коментар
-
прав си, но така са предимно обучаащите се брокерчета
а те нямат достатъчно опит да съчинят достоверна история
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Ще ни вземат в ЕЗ тогава и пак всичко ще е нагоре
Минималната заплата пък от догодина, ако е половината от средният доход, какъвто закон вече беше приет, ще стане ~1000 лева, бюджета още повече ще се задъха, а инфлацията ще расте.Last edited by jore123; 01.03.2023, 23:28.
Коментар
-
Не знам дали колегата е квартирант или не, но знам, че прогнозите му една по една се сбъдват (за ваш ужас).
усетя ли липса на постове, като вашите тук
ще разпродам всичко и ще ида пак да паса козитепрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вдигане на лихвите с 1-2-3% няма да доведе до 40% спад на имотите. Само ако нещо много сериозно се счупи може да се стигне до нещо такова и пак е малко вероятно - много излишни пари има в системата сега, доста народ чакат да спаднат имотите за да напазаруват с готови пари.
Тръгне ли отчетлив спад всички дето чакат ще продължат да чакат до достигане на дъно. Получава се ефекта на снежната топка по склона .....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Ще ни вземат в ЕЗ тогава и пак всичко ще е нагоре
към лаконичния специалист
и как така при нас инфлацията без никакви мерки ще падне преди
страни, в които се взимат мерки срещу инфлациятапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
спориш с човек, който си вади аргументите с нокът от носа
цените не паднаха 2009 с 40%
лаконичния квартирант дори не познава тоя пазар.
Коментар
-
Вдигане на лихвите с 1-2-3% няма да доведе до 40% спад на имотите. Само ако нещо много сериозно се счупи може да се стигне до нещо такова и пак е малко вероятно - много излишни пари има в системата сега, доста народ чакат да спаднат имотите за да напазаруват с готови пари.
цените не паднаха 2009 с 40%
лаконичния квартирант дори не познава тоя пазар.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар