Аз купих 2013 на цена която е точно 50 процента надолу спрямо 2008. Никой не може да ме убеди че пак няма да има БАУ. Ще си почакам година две и ще взема вместо двустаен тристаен с гараж. А вие си говорете за децки и наеми. Някои успяваме да купуваме в правилното време и да спестим доста средства, вместо да треперим с ипотеки и заеми.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Е ти защото мислиш, че е това старание да се бута темата нагоре с едни и същи постове, всеки се бори за хляба и място под слънцето
лордчето ли?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
спориш с човек, който си вади аргументите с нокът от носа
цените не паднаха 2009 с 40%
лаконичния квартирант дори не познава тоя пазар.
ПП не съм учил в УНСС та може и да се бъркам, но сметни цена 1650Е март. 2008-ма -> 800Е сделка през 2009-та какво е като % изменение.Last edited by bertram; 02.03.2023, 10:15.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Смяташ, че в администрацията работят на минимална, та при 1000 няма да издържи бюджета?
А за дефицитите - пари има, но се краднат. Само каскетурата ако удари капата в земята и се хване на работа всичко ще е песен...Ама надали, според мен и тези избори няма да ни дръпнат в тази посока, а може още да ни завлекат
Разходите за пенсии са 1.277 милиарда на месец за 2022-ра, т.е. за 12% увеличение за 6те месеца на 2023-та ще трябват 900 милиона лева.Last edited by jore123; 02.03.2023, 10:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнениеМи нека да съм прост и богат. Ти си стой скъсан и умен ако Борисов ти е кумир, не се учудвай че си я докарал до тука….
Васко, ти ли си? Как е в Дубай?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Я си представи да живееш единствено от комисионни без заплата в края на месеца или какъвто и да било сигурен доход?
Не можеш да си представиш какви истории и фантазии и сериали ще разказваш на потенциалните си клиенти ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнениеСкъсанякът много иска да не е сам в бедността си.
Не, няма всички да сме зле, ще си зле ти. Това, че нямаш, не означава че и другите нямат.
"Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек к*р се набива! Той не може да поеме акъл, може да поеме един к*р..."
Та в случая ти си простия човек, така че смятай, какво само може да ти влезе в главата...Last edited by ВМПП; 02.03.2023, 08:54.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от jore123 Разгледай мнение
Мандалото за ЕЗ вече лопна. Виж статията за дефицита - още февруари сме на минус, а тепърва средата на годината ще вдигнат пенсиите с 12%. То ние сегашните не можем да ги плащаме. Миналата година скалъпиха дефицита на 2.9%, тая година отива на минимум 5-6%, само по милост биха ни пуснали в ЕЗ, а видимо не сме им фаворити като Хърватия.
Минималната заплата пък от догодина, ако е половината от средният доход, какъвто закон вече беше приет, ще стане ~1000 лева, бюджета още повече ще се задъха, а инфлацията ще расте.
А за дефицитите - пари има, но се краднат. Само каскетурата ако удари капата в земята и се хване на работа всичко ще е песен...Ама надали, според мен и тези избори няма да ни дръпнат в тази посока, а може още да ни завлекат
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение
Кога съм казал подобно нещо? Всички ще сме зле и тези, като мен, които сега имат някой лев и се оглеждат за имот може съвсем да излезнат от пазара. Тогава продавачите на кого и на каква цена ще продават?
Не, няма всички да сме зле, ще си зле ти. Това, че нямаш, не означава че и другите нямат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от jore123 Разгледай мнение
Мандалото за ЕЗ вече лопна. Виж статията за дефицита - още февруари сме на минус, а тепърва средата на годината ще вдигнат пенсиите с 12%. То ние сегашните не можем да ги плащаме. Миналата година скалъпиха дефицита на 2.9%, тая година отива на минимум 5-6%, само по милост биха ни пуснали в ЕЗ, а видимо не сме им фаворити като Хърватия.
Минималната заплата пък от догодина, ако е половината от средният доход, какъвто закон вече беше приет, ще стане ~1000 лева, бюджета още повече ще се задъха, а инфлацията ще расте.
Коментар
-
Кога съм казал подобно нещо? Всички ще сме зле и тези, като мен, които сега имат някой лев и се оглеждат за имот може съвсем да излезнат от пазара. Тогава продавачите на кого и на каква цена ще продават?
А, ако си въобразяваш, че само ти и себеподобните ти излязат от пазара и пазара ще свърши, говори много зле за менталното ти здраве.Last edited by Bailor; 02.03.2023, 00:59.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами, то нали и за теб ще стане напечено, като притежаваш имоти, или ще стане напечено само за мен, но за теб не!
Виждаш ли, колко са несъстоятелни твоите мнения. Всички други, ще са засегнати, само аз не. Правилно пита Иван'93, вие какво точно работите?????
- 4 Харесвания
Коментар
-
Като стане напечено и повечето инвеститори с имоти тръгнат да разпродават имотите, пазара ще се наводни с имоти, а купувачите ще са малцинство. Какво ще стане тогава с цените? Или си мотивиран за продажба и сваляш цената или си стискаш имота.
Виждаш ли, колко са несъстоятелни твоите мнения. Всички други, ще са засегнати, само аз не. Правилно пита Иван'93, вие какво точно работите?????
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Сигурно, но не ми отговори на логичния въпрос. Да допуснем и хипотезата, че и ти притежаваш някакви имоти, какво ти е допускането, че някой друг с няколко, ще ти прави отстъпки и ще ти ги продава на безценица? Каква ти е гаранцията? И, какъв би бил неговия зор за да го направи?
Коментар
Коментар