IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Бонке, що си така изнервена?...не ти се сбъднаха прогнозите ли?

Трябваше да ме послушаш и да се довериш на моите прогнози и сега нямаше да страдаш толкова! Уверявам те, че ще има още много болка от покчаващите се лихви!
    Не виждам Бони, да е изнервен Най-лошото е ,че неговите и на Купата, прогнози са били най-достоверни от много, много години. Сега отново е прав, няма увеличение на лихвите и спад на цените на имотите до тук !

Коментар

• Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение

Колега, мисля, че козите те чакат! Само гледай да не изпуснеш последния влак, че после колкото и да сваляш продаване няма и няма...
      еми няма, то на вас ако чакам....
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

велпапе, не се опитвай да си присвояваш ръководни функции
        и да казваш кой да кара влака
        Колега, мисля, че козите те чакат! Само гледай да не изпуснеш последния влак, че после колкото и да сваляш продаване няма и няма...

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI

+1

Трябва да се разреши писането САМО на новоизлюпените никчета с дългогодишни и подробни наблюдения в тази тема. Ако са наизустили и изтритата тема, да им се дава бонус.

пп Скоро стават 10 години откак чЕкаш да паднат цените. Кураж, само първите десет години наемател е тежко, после се свиква.
          Бонке, що си така изнервена?...не ти се сбъднаха прогнозите ли?

Трябваше да ме послушаш и да се довериш на моите прогнози и сега нямаше да страдаш толкова! Уверявам те, че ще има още много болка от покчаващите се лихви!

Коментар

• За пореден път се сблъсквам с функционалната неграмотност на повдигачите! При тях няма статистика и анализи, а само мантри, обиди и заклинания!

А ние сме до болка обективни и използваме елементарна статистика! Но явно не толкова елементарна, щом повдигачите не могат да я проумеят!!!

От графиката ясно се вижда, че спадът при цените на жилищата в София през 2009г. е с 40%, а след това с още 10%, или общ спад в размер на 50% от пика! Това е горчивата истина и нито мантри и нито обиди могат да я променят! За ваше най-голямо съжаление ни очаква подобен сценарии, но какво да се прави, такъв е живота!

Коментар

• Кавръковата справка отново е права черта. Ето

Резултат от Вашето търсене на:
              Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
              Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 125126 euro
              Средна цена на кв.м: 1774 euro.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Той си е писал човека, от 2013та. Имало и по-големи лузъри от каръков.
                Бонка не читател, Бонка писател...
                Той човека си написал ясно, че 2013 е купил със сериозен дискаунт, ама дай да почнем да обиждаме и плюем. Ей, че неграмотно племе...

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

еми браво, така се прави.
                  от кога дебнеш цените да паднат?
                  от скоро ли?
                  Той си е писал човека, от 2013та. Имало и по-големи лузъри от каръков.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение

Ей, от милионер на горе сте се събрали тука.
                    Васко, ти ли си? Как е в Дубай?
                    Милионер съм, не съм в Дубай.
                    много съжалявам за теб. Не бъди завистлив, това ще те разболее.
                    Истината е, че цените не паднаха и всички, дето чакахте мяуто, останахте много лошо прекарани.
                    Хубаво е да имаш свой дом, друго си е.
                    Нищо, да сме живи и здрави, не драматизирай, поздрави.
                    Last edited by Meandmyself; 02.03.2023, 12:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

някъде паднаха и повече, но бяха сделки кеш (на пожар)

ПП не съм учил в УНСС та може и да се бъркам, но сметни цена 1650Е март. 2008-ма -> 800Е сделка през 2009-та какво е като % изменение.
                      Вероятно едната цена е била в Изток, другата някъде в Нови Пазар. На нашия дълбоко фрагментиран пазар подобни сравнения са като сравнения между цени на Тесла и Москвич на пазара в Горубляне, като Тесла е продадена на единия ден, а Москвичът на другия. Така цените на пазара са паднали за един ден почти 100%.

Коментар

• Първоначално изпратено от smartinvest Разгледай мнение
                        Аз купих 2013 на цена която е точно 50 процента надолу спрямо 2008. Никой не може да ме убеди че пак няма да има БАУ. Ще си почакам година две и ще взема вместо двустаен тристаен с гараж. А вие си говорете за децки и наеми. Някои успяваме да купуваме в правилното време и да спестим доста средства, вместо да треперим с ипотеки и заеми.
                        Това са пълни глупости. Никога не е имало срив на цените в този отрязък от време. Просто пазарът беше умрял за 3-4 години. Ако са станали една-две сделки по подобен начин, това не може да бъде обобщение за състоянието на пазара. И сега има обяви с цените надолу, обаче се оказва, че повечето са в "Модерно предградие". Там и за 5 лева няма кой да купи, а това са си почти 100% спад.

Коментар

• Първоначално изпратено от jore123 Разгледай мнение

В публичният сектор има наети 600 хиляди души, не всички са администрация и част от тях са на минимална заплата. Освен това много социални плащания са обвързани с минималната заплата - министърката на финансите беше казала, че увеличение на минималната заплата с 10 лева, води до увеличение на бюджетните разходи с 100 милиона лева. При 220 лева хипотетично увеличние, това са 2.2 милиарда отгоре. Не казвам че е лошо, просто известно време бюджета ще е под напрежение и 3% дефицит ми изглежда доста трудно постижим.
                          Това за 10 лева съм го пропуснал и сега го потърсих в нета. Да, тьотката е казала 10лв - 50млн бюджетно салдо. Обаче от синдикатите са я опонирали, че даже за 140 лв разликата ще е само 560млн. Не е все едно, но...Така и така още нямаме бюджет за тази година и нищо не е ясно. Факт е, че доста % се вдигнаха пенсиите, а и още ще се. Хич не им гледам в канчето на горките хора, но без да се спрат кражбите няма да има кинти за нови увеличения. Независимо колко швейцарски и всякакви правила приемат. Между другото само за обезщетения на бизнеса и част от физ.лица се дават над 10млрд. А е го мобилните оператори пак си сложиха цялата инфлация, въпреки помощите. Така и другите фирми. Та може да спрат някои обезщетения

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Лордчето последно беше банкер
                            може да уплътнява заетостта

препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

кои са брокери?
                              лордчето ли?
                              Лордчето последно беше банкер

Коментар

• Първоначално изпратено от smartinvest Разгледай мнение
                                Аз купих 2013 на цена която е точно 50 процента надолу спрямо 2008. Никой не може да ме убеди че пак няма да има БАУ. Ще си почакам година две и ще взема вместо двустаен тристаен с гараж. А вие си говорете за децки и наеми. Някои успяваме да купуваме в правилното време и да спестим доста средства, вместо да треперим с ипотеки и заеми.
                                еми браво, така се прави.
                                от кога дебнеш цените да паднат?
                                от скоро ли?
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X