Първоначално изпратено от Laconic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение
Колега, мисля, че козите те чакат! Само гледай да не изпуснеш последния влак, че после колкото и да сваляш продаване няма и няма...препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI
+1
Трябва да се разреши писането САМО на новоизлюпените никчета с дългогодишни и подробни наблюдения в тази тема. Ако са наизустили и изтритата тема, да им се дава бонус.
пп Скоро стават 10 години откак чЕкаш да паднат цените. Кураж, само първите десет години наемател е тежко, после се свиква.
Трябваше да ме послушаш и да се довериш на моите прогнози и сега нямаше да страдаш толкова! Уверявам те, че ще има още много болка от покчаващите се лихви!
Коментар
-
За пореден път се сблъсквам с функционалната неграмотност на повдигачите! При тях няма статистика и анализи, а само мантри, обиди и заклинания!
А ние сме до болка обективни и използваме елементарна статистика! Но явно не толкова елементарна, щом повдигачите не могат да я проумеят!!!
От графиката ясно се вижда, че спадът при цените на жилищата в София през 2009г. е с 40%, а след това с още 10%, или общ спад в размер на 50% от пика! Това е горчивата истина и нито мантри и нито обиди могат да я променят! За ваше най-голямо съжаление ни очаква подобен сценарии, но какво да се прави, такъв е живота!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Той си е писал човека, от 2013та. Имало и по-големи лузъри от каръков.
Той човека си написал ясно, че 2013 е купил със сериозен дискаунт, ама дай да почнем да обиждаме и плюем. Ей, че неграмотно племе...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
еми браво, така се прави.
от кога дебнеш цените да паднат?
от скоро ли?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение
Ей, от милионер на горе сте се събрали тука.
Васко, ти ли си? Как е в Дубай?
много съжалявам за теб. Не бъди завистлив, това ще те разболее.
Истината е, че цените не паднаха и всички, дето чакахте мяуто, останахте много лошо прекарани.
Хубаво е да имаш свой дом, друго си е.
Нищо, да сме живи и здрави, не драматизирай, поздрави.Last edited by Meandmyself; 02.03.2023, 12:07.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
някъде паднаха и повече, но бяха сделки кеш (на пожар)
ПП не съм учил в УНСС та може и да се бъркам, но сметни цена 1650Е март. 2008-ма -> 800Е сделка през 2009-та какво е като % изменение.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от smartinvest Разгледай мнениеАз купих 2013 на цена която е точно 50 процента надолу спрямо 2008. Никой не може да ме убеди че пак няма да има БАУ. Ще си почакам година две и ще взема вместо двустаен тристаен с гараж. А вие си говорете за децки и наеми. Някои успяваме да купуваме в правилното време и да спестим доста средства, вместо да треперим с ипотеки и заеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jore123 Разгледай мнение
В публичният сектор има наети 600 хиляди души, не всички са администрация и част от тях са на минимална заплата. Освен това много социални плащания са обвързани с минималната заплата - министърката на финансите беше казала, че увеличение на минималната заплата с 10 лева, води до увеличение на бюджетните разходи с 100 милиона лева. При 220 лева хипотетично увеличние, това са 2.2 милиарда отгоре. Не казвам че е лошо, просто известно време бюджета ще е под напрежение и 3% дефицит ми изглежда доста трудно постижим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Лордчето последно беше банкер
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кои са брокери?
лордчето ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от smartinvest Разгледай мнениеАз купих 2013 на цена която е точно 50 процента надолу спрямо 2008. Никой не може да ме убеди че пак няма да има БАУ. Ще си почакам година две и ще взема вместо двустаен тристаен с гараж. А вие си говорете за децки и наеми. Някои успяваме да купуваме в правилното време и да спестим доста средства, вместо да треперим с ипотеки и заеми.
от кога дебнеш цените да паднат?
от скоро ли?препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар